Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

от 02 до 09 декември 2018

ОвенОвен (21.03 – 21.04)
Тази седмица ще имате изобилие от енергия и това ще ви накара да се чувствате силни. Ще имате желание да пътувате. Със сигурност трябва да направите каквото е по-силите ви, за да разширите хоризонтите и да подобрите качеството си на живот. Не пропускайте възможността да повлияете върху ситуациите, но без да злоупотребявате. Използвайте само проверени методи. Нововъведенията ще трябва почакат. Квадратурата между Меркурий и Марс, може да попречи на инициативите ви. Вероятността от работни конфликти е твърде висока.


ТелецТелец (22.04 – 21.05)
Ще срещнете трудности при изпълнението на плановете. Делата, които сте планирали, може да изискват много повече време и усилия за изпълнението им, отколкото сте очаквали. Време да укрепите своите позиции. Бъдете твърди и не се поддавайте на провокации. Един от основните проблеми на седмицата ще стане темата за приятелите. Може и отношенията ви с някой приятел да са се изчерпали и връзката да бъде прекратена. Не е най-доброто време за рисковани финансови дейности. Бъдете внимателни и се грижите за любимия човек, тъй като му липсва вашата душевна топлина.


БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)
Слънцето се намира в противоположния на вашия знак, намалява жизнения ви тонус, затова се нуждаете от повече сън и не трябва да пропускате времето за почивка и отдих. Не бива да рискувате твърде много. Всички действия трябва да бъдат внимателно премислени, а данните - да бъдат проверени отново. Марс е на най-високото място на вашата астрологична карта и насърчава амбициите ви. Така че независимо от ниските нива на енергия, ще имате достатъчно мотивация и желание да постигнете набелязаните цели.


РакРак (22.06 – 21.07)
Ще попаднете в поток от интересни събития и ще се почувствате вдъхновени и увлечени от новите възможности. Периодът не е удачен за инвестиционна дейност. Обърнете внимание на вашето здраве. Периодът на намаляващата Луна ще има отрицателен ефект върху вас. Здравословното състояние може внезапно да се влоши, да изостри хронично заболяване. Сега по-обективно приемате мислите и думите на партньора си и това ще способства разбирателството помежду ви. Ще ви радва хармонията в сексуалните отношения.


ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)
Ще бъдете изпълнени със сили и енергия, ще се появят нови творчески идеи и планове. Мнозина ги очакват успех и признание. Бъдете по-отговорни към това, което правите и всичко ще се развие по най-добрия възможен начин. Много натоварена седмица за онези, за които идва на първо място работата и кариерата. По-големият стрес може дори да влоши състоянието на здравето. Сега трябва да сте търпеливи - не правете прибързани заключения, най-вероятно те няма да отговарят на истинското състояние на нещата.


ДеваДева (23.08 – 22.09)
Марс е в противоположния на вашия знак и в квадратура с Меркурий, което означава, че трябва да бъдете по-търпеливи. Що се отнася до финансите, очаквайте значителен напредък. Ще привлечете пари и като цяло материални неща. Не обръщайте внимание на критиките отвън, за да не разваляте настроението и самочувствието си. Психологическият комфорт ще се окаже нещо много важно за вас през следващите дни. Тази седмица ще предпочитате спокойно да почивате и разпускате в компанията с близки приятели и тихи домашни събирания.


ВезниВезни (23.09 – 22.10)
Слънцето ще ви подкрепя във всичко. Време е да се насладите на живота и умело да използвате откриващите се възможности. Успешни ще са кратките пътувания. На работното си място не се нагърбвайте с много отговорности. Венера засилва вашето обаяние. Благоприятен период за общуване с противоположния пол и за разширение на кръгозора ви. Пред вас стои задачата да разкриете своето обаяние пред околните. Мнозина ще търсят удоволствията. Много благоприятно време за укрепване на отношенията с близкия човек.


СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)
Продължава успешният период. Погрижете се за финансовите си дела. Тази седмица ще бъдете много страстни, импулсивни и склонни да рискувате, когато става въпрос за любов. Много от вас ще влязат в тайни любовни отношения. Не правете нищо, за което по-късно може да съжалявате. Ако има възможност да отидете заедно с партньора си извън града - отидете, това ще укрепи връзката ви и ще ви даде силата, от която се нуждаете. Намаляващата Луна ще прави настроението ви променливо.


СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)
Очаква ви благоприятна седмица. Доброто планетарно влияние ще даде възможност за разкриване на потенциала, за изпълнението на плановете. Има шанс да заемете по-висока позиция, да намерите обещаваща работа, да получите признание за талантите и способностите си. Съвпада на Меркурий и Юпитер ще ви донесе приток на парични средства под форма на бонуси, премии и други. В напрегнати ситуации е по-добре да останете мълчаливи, една неуместна дума може да доведе до непредвидими последици.


КозирогКозирог (22.12 – 20.01)
Разположението на планетите ще ви вдъхновява и подтиква към творчески пориви. Марс ще ви направи много директни. Опитайте се да не бъдете прекалено критични и да не налагате собствено мнение. Влиянието на планетата е най-вече в полза на онези от вас, които се занимават с маркетинг и продажби, преподаване, писане и актьорство. Не споделяйте неща от личния си живот пред случайни хора. Вашите думи могат да бъдат преиначени и използвани срещу вас. Бъдете предпазливи от към измами.


ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)
Още в началото на седмицата трябва да възстановите реда в делата си. Превключете към актуалните въпроси, погрижете се за натрупаните дребни неща. Това е времето да направите корекции в стратегическите си житейски планове. Разположението на планетите тази седмица говори за възможна творческа криза. Трябва да обърнете внимание на знаците, които съдбата ви изпраща. Общуването ви може да бъде затруднено. Работата е в това, че изразявате мислите си по-сложно от обикновено.


РибиРиби (20.02 – 20.03)
Този период изисква да бъдете креативни във всичко. Можете да разчитате на подкрепата и покровителството на влиятелен човек. При вас психическото състояние ще е нестабилно поради намаляващата Луна. Нараства емоционалната чувствителност. Старайте се да не се поддавате на депресията. Търсете развлечения в компания на близки приятели. Правете всичко, което повишава настроението и ще ви кара да се чувствате добре. В средата на седмицата може да преживеете огорчение или разочарование. Контакти: 0885 408 779 

 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

Страница 1 от 392

От галерията