Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

от 8 до 15 септември 2017

ОвенОвен (21.03 – 21.04)
За вас седмицата ще е динамична по отношение на дейностите, най-вече свързани с творчество, със спорт, с хобита, с развлечения; ще успеете да си осигурите и пълноценна почивка. Сега е моментът да вършите това, което обичате да правите, в компанията на любимите хора и на децата си, въпреки че дори на плажа няма просто да се излежавате, а ще си намерите занимание. През периода ще имате толкова много енергия, но само вие ще определяте по какъв начин да я насочвате. Ако работите, може да се захващате без никакво колебание с големи и дългосрочни проекти – ще успеете да ги движите и, съответно, да ги завършите успешно.


ТелецТелец (22.04 – 21.05)
През тази седмица Венера, вашата планета управител, преминава в нов знак – от Близнаци в Рак. Ако досега ви вълнуваха темите за по-активната комуникация, пътуванията и срещите с околните, сега настъпва моментът да се насочите най-вече към домашни дела и към укрепване на отношенията между вас и членовете на семейството ви. Разбира се, може и да пътувате. Но като цяло кръгът от хора около вас ще се стесни, а всеизвестно е, че единствено в по-малката общност е възможно отношенията да бъдат по-близки и одухотворени. Моментът е добър да споделяте чувствата си с хора, за да укрепвате доверието помежду си. Периодът също е подходящ да се изявявате творчески, както и да спортувате активно.


БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)
През тази седмица ще регистрирате активност по отношение на дома си и при разрешаването на възникналите проблеми. Внимавайте обаче да не се въвлечете в конфликтни ситуации вкъщи; възможно е през настоящия период някои от вас да правите в дома си преустройства или ремонти. Моментът е добър за творчески дела и изяви, особено за тези от вас, които се занимавате с изкуство, медии, спорт. Периодът също ще бъде благоприятен във финансово отношение: благодарение на уменията ви да общувате с околните и да постигате разбирателство може да се облагодетелствате финансово или да постигнете това, което желаете. На работното ви място ситуацията също ще бъде добра, но през периода избягвайте стреса и напрежението, не се претоварвайте и недейте да работите или да контактувате с хора в чужбина.


РакРак (22.06 – 21.07)
За вас настъпва хубав период, подходящ за домашни дела, през който ще отделяте и време за семейството си. С околните като цяло ще постигате разбирателство и ще предизвиквате симпатии, така че времето е подходящо за изграждане на изпълнени с доверие отношения. Въпреки че ще имате възможността да се насладите на пълноценна почивка и на забавления, не прекалявайте с рискови, хазартни и твърде авантюристични действия. Стремежът към умереност ще ви помогне да приемате нещата спокойно, да се радвате на живота. През периода е възможно да създадете нови контакти, да пътувате или да започнете обучение, което ви е интересно и ви вдъхновява. Времето е подходящо да проведете с хората в дома си разговори, които са важни за вас.


ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)
През периода ще проявявате висока активност, която може да е свързана с всяка една сфера от живота ви, а най-вече с професионалната ви реализация и с финансовото ви положение. Ще бъдете изключително ефективни, ще имате силата, волята и издръжливостта да реализирате всички свои цели и проекти. В дома ви ще се създаде положителна ситуация, която ще ви удовлетворява. През настоящия период някои от вас може да се преместите в по-голям дом или да правите подобрения. При пътувания зад граница и при работа или контакти с чужденци е добре да бъдете внимателни и акуратно подготвени. Внимавайте и при работата с документи – за да избегнете възможни недоразумения, уверете се, че всичко необходимо е при вас.


ДеваДева (23.08 – 22.09)
Периодът е добър за по-активна комуникация, за срещи и разговори, за нови контакти и за кратки пътувания. Може да посетите роднини, братя, сестри, както и да обърнете по-голямо внимание на хората от приятелското си обкръжение и от екипа, в който работите. За вас е важно да се изявявате – има какво да кажете на околните и с какво да сте им полезни, така че не се колебайте да представяте своята гледна точка и да споделяте вижданията си. През седмицата ще разчитате на качествата си като обективност, яснота и практичност, на прецизността си. През настоящия период са възможни пътувания или реализацията на свързани с чужбина дела. Въпреки засиленото ви общуване с околните, важно и ценно ще бъде, ако намирате време за себе си, да се усамотявате, да релаксирате и да се зареждате.


ВезниВезни (23.09 – 22.10)
За вас настъпва период, през който ще проявявате активност по отношение на професионалната си реализация и ще градите кариерата си. Ще постигате разбирателство с шефовете си, а между вас и околните ще се установят хармонични отношения. Въпреки че през периода може да сте настроени да уреждате личните си взаимоотношения или да вършите домашни дела, опитайте да балансирате между тези, макар и толкова различни сфери, тъй като е възможно да постигнете успешни резултати навсякъде. Периодът е много подходящ за учене, за надграждане на познанията ви; може да обогатявате вижданията си, което да се отрази благотворно на всички сфери от живота ви.


СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)
За вас настъпва период, през който ще проявявате активност по отношение на професионалната си реализация и ще градите кариерата си. Ще постигате разбирателство с шефовете си, а между вас и околните ще се установят хармонични отношения. Въпреки че през периода може да сте настроени да уреждате личните си взаимоотношения или да вършите домашни дела, опитайте да балансирате между тези, макар и толкова различни сфери, тъй като е възможно да постигнете успешни резултати навсякъде. Периодът е много подходящ за учене, за надграждане на познанията ви; може да обогатявате вижданията си, което да се отрази благотворно на всички сфери от живота ви.


СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)
Добре е през настоящата седмица да избягвате да се претоварвате и да се въвличате в стресови ситуации, тъй като това може да се отрази неблагоприятно както на физическото ви здраве, така и в емоционален план. Започва успешен период – добър за пътувания, за работа или контакти с хора в чужбина. Моментът ще бъде благоприятен и за старт на обучение, за придобиване на нови знания, за разширяване на кръгозора ви. Обърнете по-голямо внимание на хората от приятелския си кръг, от екипа, в който работите, както и от групите, в които участвате или членувате. Периодът е подходящ да поставите пред себе си нови цели и да определите как ще реализирате в бъдеще проектите си.


КозирогКозирог (22.12 – 20.01)
Настоящата седмица се очертава да бъде по-спокойна в сравнение с тази, която предстои. Започва нов период в партньорските ви взаимоотношения: време за споделяне, за търсене на по-голяма дълбочина, за проява на силни чувства. Добре би било сега да поработите за укрепване на доверието помежду ви, тъй като без взаимното уважение нищо не може да издържи във времето. Периодът също е подходящ за трансформации, за енергийни и духовни практики (йога, медитации и други), които ще ви помогнат да се освободите от негативни нагласи и от модели на поведение, налагащи ви ограничения, да излезете от неблагоприятни ситуации, в които сте попаднали.


ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)
Седмицата ще бъде доста по-спокойна в сравнение с предишната; единствено е възможно след средата й да възникнат леки напрежения, но с тях може да се справите, като останете спокойни и невъзмутими – от полза за вас ще са разходките в планината, заниманията с йога и медитациите. В партньорските ви отношения ще регистрирате голяма активност, но внимавайте да не се въвлечете в конфликтни ситуации в тях. Обърнете по-голямо внимание на любимите си хора, отдайте се на игри с децата, на спорт и на творчески дейности – сега е моментът за пълноценна почивка.


РибиРиби (20.02 – 20.03)
Тази седмица ще премине без особено напрежение за вас. Ще бъдете заети с работа, с изпълнение на ежедневните си ангажименти и отговорности: периодът е подходящ именно за рутинна работа. Ще имате сили да се справите с всичко. Разбира се, не се претоварвайте и помнете, че умереността винаги ще ви носи по-добри резултати от припряността, особено за по-дълъг период от време. Що се отнася до отношенията с партньора/партньорката ви, моментът е добър за разговори по темите, които ви вълнуват и са важни за двама ви. В дома ви ситуацията ще е приятна и хармонична – именно там може да се чувствате спокойни и защитени.


 Контакти: 0885 408 779 

 
Банер

От галерията