Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

от 01 до 08 декември 2017

ОвенОвен (21.03 – 21.04)
Сделки
Не споделяйте неща, които ако станат известни, ще страдате или ще ви докарат врагове. Важно е да запазите тайните си. Имате шанс да разработите нови неща и да печелите. Уредете сметките си. Мнозина ще водят преговори и ще сключват сделки, които дават положителни резултати. Красиви преживявания за несемейните.


ТелецТелец (22.04 – 21.05)
Любов
Мнозина се радват на нова любов. Динамични и подредени, занимавате се едновременно с няколко неща. Не действайте хаотично. Подредете нещата по важност. Загуба на близък човек ви разстройва. Пазете се от Скорпиони и Деви. Носят ви излишно напрежение, подготвят ви интрига.


БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)
Страст
Можете да срещнете голямата и предана любов. Тя назрява от много време, но трябват очи да я забележите. На кръстопът сте. Замисляте нещо, свързано с бизнеса. Премислете, преди да направите решаващата стъпка. След това връщане назад няма. Някои ще преосмислят живота си отново.


РакРак (22.06 – 21.07)
Начинание
Може да поемете по нови пътища, които ви извеждат до мечтаната цел. Запознанство с важна персона ви дава тласък напред, носи ви късмет. Оценете силата на съдбата. Добри приятели ви подкрепят в начинанието, към което се стремите от доста време.


ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)
Доходи
Спокойни сте в личния живот. Имате солидна, изпитана връзка и неотразим чар. Всички ви обичат и искат да са с вас, да ви помагат. Това не трябва да ви главозамайва. Бъдете реалисти и това ще ви помага. Завършвате крупно начинание, което ви носи значими доходи.


ДеваДева (23.08 – 22.09)
Нова работа
Щастието се усмихва на безработните. Намират си подходяща работа с добри доходи. Имате трудности, но се справяте. Прекратявате един бизнес, почвате друг. Отначало ви се вижда трудно, но ще успеете. Път за някои от вас. Бъдете внимателни с личните контакти. Не преигравайте.


ВезниВезни (23.09 – 22.10)
Вест от чужбина
Активни сте в материалната сфера, получавате резултати. Очаква ви интерестно известие от чужбина, което ви помага да реализирате част от мечтите си. Усещате първите признаци на победата. Не прекалявайте с критиките и капризите. Обърнете внимание на половинката. Напоследък сте загърбили семейството. Замисляте интимна вечеря. Това ви носи позитиви.


СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)
Запознанства
Успешен период . Пропускате нещо важно, което се случва. Свързано е с човек от миналото. Бъдете по-прецизни в запознанствата. Не допускайте всеки до себе си. Подбирайте си средата. Необвързаните прекарват чудесни дни със стара любов. Семейните се радват на внимание и приятни събития.


СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)
Починете
Най-магнетичният знак сте. От вас зависи дали ще успеете да задържите любимия човек. Прекалено се отдавате на задълженията си. Пренебрегвате личния живот за сметка на работата. Дайте си нужната почивка. Имате потребност от разнообразие. Помагате на близък, който се е колебал да се обърне към вас за помощ.


КозирогКозирог (22.12 – 20.01)
Промяна
Ще се подготвяте за пътуване в страната или за стореща с хора от чужбина. Предприели сте нещо, което ще промени тотално начина ви на живот, а по-точно изясняване на чувствата между вас и партньора. Отдавна се колебаете дали да го направите или не. Дошъл е моментът.


ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)
Звездите ви подкрепят
Жените да намерят време да се погрижат за себе си. Много се раздавате за другите - оставили сте се на заден план. Получавате добро известие от човек, който е извън страната. Дайте малко кураж на детето си. Пазете си гърба в службата. Взели са ви на мушка и по-конкретно вашето работно място. Звездите са на ваша страна.


РибиРиби (20.02 – 20.03)
Шанс
Предстои ви път, успех и пари. Добри и ползотворни дни. Очаквате хубави новини от близки хора за продажба на имот. Случат ви се няколко неочаквани неща и всичките са положителни. Колега ви иска помощ. Направете го. Укротете ревността си – не е основателна.


 Контакти: 0885 408 779 

 
Банер

От галерията