Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

от 15 до 22 декември 2017

ОвенОвен (21.03 – 21.04)
Дипломатичност
Отминаха трудните дни за вас, особено за родените през април. Ще се радвате на повишен жизнен тонус. Имате шансове за добър бизнес. Дипломатичните ходове ще ви помогнат. Около вторник ще сте по-натоварени. Битови въпроси се решават с лекота. Планирайте нещата за седмицата отрано. Пазете се от измами. Прекъснете контакта с личност, която ви предава.


ТелецТелец (22.04 – 21.05)
Любов и подаръци
След тревогите, които претърпяхте, настъпва период на спокойствие и ведрина. Имате добри шансове, които ще ви накарат да се чувствате пълноценно. Пазете се от неоправдани тъжни мисли. Имате нови придобивки. Ще изкочи възможност за приятен уикенд с любов и подаръци. Периодът е благоприятен за изпълнение на амбициозни планове.


БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)
Бъдете активни
Не бива да играете двойна игра, защото може да останете неприятно изненадани. Отдайте се на ангажимент, който отдавна отлагате. Сега е моментът да го реализирате. Новина, която в първия момент изглежда много достоверна, ще ви изненада неприятно. Годеж или брак. Не отминавайте някои неразположения с лека ръка. Бъдете бдителни!


РакРак (22.06 – 21.07)
Положителни промени
Решение на битови въпроси ще ви изведе от унилото настроение, което напоследък е част от вашето всекидневие. Родените през юни ще трябва да имат търпение и да подготвят някои положителни промени, които ще им отнемат време. Очакват ви делови пътища. Не ги отлагайте! Разчитайте повече на себе си. Децата ще създават проблеми, а личният ви живот ще е напрегнат.
 


ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)
Нова работа
Ще се чувствате преуморени от работа, която е повече от колкото можете да понесете. Важно е да прецените дали може да поемете повече ангажименти. Ако сте безработни, ви предстои нова работа. Ако сте взели пари назаем, сега е моментът да ги върнете. При семейните ще има разногласия по повод, свързан с дете. Внимавайте с алкохола. Любовта заема важно място в живота ви.


ДеваДева (23.08 – 22.09)
Проблеми със ставите
Девите, родените през август, ще се занимават повече с покупка на имот или с обзавеждане на дома. Бъдете в хармония с колегите и с близките. Проблеми със ставите и костната система предизвикват болежки. Вземете мерки! Ще бъдете ангажирани с дете, решено да промени начина си на живот. Бъдете дипломатични. Само по този начин ще му помогнете.


ВезниВезни (23.09 – 22.10)
Делово решение
Ще се наложи да вършите неща, които няма да ви се харесат. Трябва да сте внимателни. При провеждането на делови разговори решавате отдавна отлаган проблем. Ще се почувствате като новородени около петък. Срещате много голямо напрежение от личен характер. Нещата не са такива каквито искате да бъдат, но сте взели правилното решение. Не се отказвайте от него.


СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)
Делови период
Дните са добри за тези, които ще подписват договори, свързани с бъдеща делова дейност. Около сряда телефоните ви ще загреят от поръчки. Очакват ви доста позитивни дни. Родените през октомври да се пазят от интрига, която може да ви попречи да реализирате много важен за вас проект. Покана за гостуване ще ви донесе приятна емоция.


СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)
Ще спечелите
През седмицата бъдете много внимателни, за да можете да решите всички задачи, които ще изникнат пред вас. Не правете компромиси. Бъдете твърди и ще спечелите. В понеделник – напрежение. Тези, които искат да променят дейността си, могат да го сторят сега. Пътувания в приятна компания ви тонизират допълнително. Не задълбочавайте случайни връзки.


КозирогКозирог (22.12 – 20.01)
Ново партньорство
Родените през януари ги очаква натоварена и динамична седмица. Много пътувания в страната и в чужбина решават редица въпроси във ваша полза. Не се изключва нова връзка за необвързаните. Дайте шанс на запознанство. Гости от далеч ви разведряват. Решавате финансов проблем, който ви притеснява от известен период. Времето работи за вас.


ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)
Бъдете реалисти
Много важно е през тази седмица да се придържате към реални неща. Не допускайте въображението да ви изиграе лоша шега. Родените през февруари ще се наложи да обмислят вариант как да уредят въпрос, свързан с имущество. Ще имате доста неприятен сблъсък с началник или с колега. Свикнали сте да се борите и да побеждавате. И сега го направете.
 


РибиРиби (20.02 – 20.03)
Добри финанси
Обмислете добре, преди да предприемете някои неща. Не се поддавайте на емоции. Здравият разум трябва да надделее. Ще се грижите за болен родител. Финансови постъпления ви идват добре. Харчете разумно! Не се отклонявайте от правия път. Приключвате стара връзка. Чака ви ново запознанство, което ще прерасне в ползотворна връзка.


 Контакти: 0885 408 779 

 

От галерията