Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

22 до 29 декември 2017

ОвенОвен (21.03 – 21.04)
Пазете си гърба!
Внимавайте! Предстои ви напрегната седмица. Гледате да приключите започнати неща, но не прекалявайте. Имате време - ще успеете. Периодът ще е ползотворен. Много делови срещи. Част от тях преминават изключително плодотворно. Малко неща завършат зле, но бъдете благодарни на даденото от съдбата. Не се доверявайте, без да прецените ситуацията.


ТелецТелец (22.04 – 21.05)
Сюрприз
Очертават се много пътувания. Напрежение от всякакво естество. Благодарение на това, че сте далновидни отново успявате да се ограничите от лъжи и измами. Половинката до вас ще ви изненада с приятно предложение. Готови сте да откажете, но не го правете. Сторете се на приятно изненадани. Здравословен проблем ви изкарва извън кондиция.


БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)
Семейството на 1 място
Пазете дома си. Личност около вас ви е заложила капан и чака да паднете сами в него. Вести отдалече ще ви се отразят добре. Обърнете внимание на вашето семейство. В последно време сте отдадени изцяло на работата и сте позамислили домашните задължения. Приоритет трябва да е фамилията. Ще се справите добре, за жалост на неприятелите.


РакРак (22.06 – 21.07)
Любовна идилия
Ще сте щастливо влюбени през този период. Отдайте се на чувствата. Нови запознанства ще ви дойдат много добре. Не давайте пари на заем, дори да можете да си го позволите. Ще се даде ход на забавен проект. Много споделяте - внимавайте пред кого и какво казвате. Ваш близък ще ви досажда с излишна информация, която не ви касае.


ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)
Отново влюбени
Важно е да наблегнете на срещите с делови човек. Възможно е да се появат проблеми с половинката, ако я товарите със служебните си ангажименти. Не пренебрегвайте здравословен проблем. Дългоочаквани пари чукат на вратата. Не харчете неразумно, макар че може да се поглезите. Планирате почивка навън. Направете го. Нова любов на хоризонта.


ДеваДева (23.08 – 22.09)
Много работа
Доста от вас ще тъкат на два стана и ще бъдат много ангажирани. Не се натоварвайте повече от това, което може да понесете. Не мислите за себе си. Раздавайте се изцяло. Дете ще поиска съвет от вас за важен проблем. Не бързайте с осъдителна оценка. Вашият отговор ще му помогне много. Проблем с колега, който назрява отдавна, ще ви изкара от равновесие. Дайте си почивка.


ВезниВезни (23.09 – 22.10)
Концентрирайте се
Държите се много разконцентрирано. За жалост вие сте на два полюса - накланяте ту в едната, ту в другата посока. Дилемата при вас е интимен проблем. Колебаете се дали да приключите стара връзка и да отдадете дължимото внимание на семейството. Чувствате се слаби и неорентирани. Послушайте разума - той няма да ви подведе. Справяте се добре със служебни задължения.


СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)
Добро здраве
Бъдете по-внимателни в личния живот. Играете си с огъня, но съдбата няма да е непрекъснато на ваша страна. Финансова загуба ще ви даде да разберете, че не постъпвате коректно. Мислите, че на вас не може да ви се случи, но грешите. Бъдете по-земни и не гледайте в чуждото канче. Много пътища през тази седмица. Здравето ви е задоволително.


СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)
Финанси
Бъдете точни на работното си място, за да не пропуснете нещо важно. Очертава се пред вас много динамичен и ползотворен период. Парични постъпления ще ви извадят от унилото настроение, в което сте изпаднали от известно време. Неангажираните имат шанс за ново начало с човек, отговарящ на вашите изисквания. Успех в края на седмицата. Пазете се от доброжелатели.


КозирогКозирог (22.12 – 20.01)
Позитивен период
Най-накрая съвсем точно ще приключите с лицимера, който ви подлива вода на работното място. Завършек на правен въпрос ви дава глъдка свеж въздух. Ще имате щастието да разбиете ледовете в дома си, които в последно време се задържат. Периодът е изключително позитивен. Действайте и не се колебайте да вървите с пълен напред. Любовта се прокрадва към вас.


ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)
Пазете нервите
Внимавайте с приказките и със здравето си. В последно време се отнасяте доста безотговорно със здравословен проблем. Идват ви гости от далече. Това ще ви натовари допълнително. И без това сте на ръба на нервна криза. В края на седмицата всичко си идва на място. Ще разберете, че напразно сте изхабили толкова нерви. Готвите се за приятно събитие.


РибиРиби (20.02 – 20.03)
Придобивка
Радостта тропа на вашата врата. Ще дойде от страна на близки и колеги. Ще поискат парична помощ от вас. Услужете, защото ще ви се върне стократно. Промяна на работното място ще ви дойде добре. Отдавна обмисляте такъв вариант. Пазете се от кражба в дома. Нова придобивка ще ви зарадва.


 Контакти: 0885 408 779 

 
Банер

От галерията