Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

от 29 до 05 януари 2018

ОвенОвен (21.03 – 21.04)
С настъпването на новата седмица от вас ще се иска да проявите гъвкавост и готовност да се борите за по-добри условия на работа. Стремете се да отсъждате правдиво, в случай че се наложи да вземете страна в чужд спор. Не очаквайте някой да промени светогледа си, само защото на вас много ви се иска това да се случи. До средата на седмицата обмислете внимателно отправените ви предложения за работа. Не се страхувайте да експериментирате с инициатива, която може да ви донесе отлична реализация и по-добри доходи. Стремете се внимателно да преценявате от кои разходи може да се откажете на този етап.


ТелецТелец (22.04 – 21.05)
През първия делничен ден осъществете планираните от вас срещи с приятел, когото не сте виждали отдавна. Стремете се да проявявате разбиране към изискванията, поставени ви от партньора в любовта. В случай че не можете да се съобразите с тях, то на всяка цена бъдете откровени и изразете личните си притеснения. До средата на седмицата организирайте работата си и осъществявайте намеренията си така, да си осигурите стабилна реализация, без каквито и да било затруднения от делови, материален или междуличностен характер. Пазете се да не предприемате действия, които може да застрашат кариерното ви развитие.


БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)
В началото на седмицата си давайте повече кураж, ако не успявате да направите избор измежду многобройните възможности, предоставени ви от съдбата. Постарайте се да подхождате с разбиране към хората от прякото си обкръжение, особено ако очаквате те да ви подкрепят при реализиране на инициативите ви. Проявявайте тактичност при контактите си със заобикалящите ви в службата и в личен план. До средата на седмицата контролирайте отблизо как се реализират проектите, с които се заловихте неотдавна. Открийте перфектния баланс между работа и почивка, за да възстановявате адекватно физическото и психическото си състояние.


РакРак (22.06 – 21.07)
През първия делничен ден действайте съобразно обстоятелствата, дори и да се сблъскате с някои непредвидени затруднения. Имайте предвид, че, ако вярвате в себе си, нищо не може да ви попречи да осъществите намеренията си. Стремете се по пътя си да обръщате внимание на малките неща – така няма да пропуснете шанс и впоследствие да съжалявате за това. До средата на седмицата ще се създаде възможност да сложите логичен край на взаимоотношения, които отдавна не ви носят удовлетворението, на което се надявате. Постарайте се да откриете точния баланс между желанията си и стремежа си да постигнете цялостно равновесие в живота.


ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)
В началото на седмицата ще се отвори възможност да се заемете с реализацията на инициатива, която ще ви донесе лично удовлетворение. Напълно възможно е да имате известни колебания, ако ви отправвят предложение за работа. Обмислете действията си и чак тогава се впускайте в реализацията на каквито и да било проекти. До средата на седмицата направете необходимите усилия, за да се предпазите от предприемането на ходове, които нищо позитивно не биха могли да ви донесат в професионално и в материално отношение. Опитайте се по правилен начин да разпределите служебните и личните си ангажименти.


ДеваДева (23.08 – 22.09)
Още с настъпването на седмицата се стремете да отвърнете по подобаващ начин на предизвикателствата, които ви отправя колега, началник или делови партньор. Организирайте работата си и реализирайте проектите си с последователност и с педантичност към детайла, за да избегнете вероятността да възникнат проблеми. До средата на седмицата поработете върху идеите си, преди да се насочите към тяхното осъществяване. Стремете се да привлечете към реализацията на инициативите си хора, на които може да разчитате в труден момент. Не пренебрегвайте обстоятелствата, от които сте заобиколени, защото по един или друг начин ще бъдете зависими от тях.


ВезниВезни (23.09 – 22.10)
С настъпването на седмицата се пазете да не предприемате ходове, които биха могли да поставят под въпрос сигурността ви на работното място и в материално отношение. С действията си сега ще определяте стабилността на предприетите от вас инициативи в служебен план. До средата на седмицата организирайте изпълнението на текущите си задължения по начин, който ще ви позволи да приключите в срок с всичко планирано. Напълно възможно е част от вас да се сблъскат с неразбирането на колеги или делови партньор. В този случай силните аргументи ще ви помогнат да внесете яснота по отношение на инициативите, с които сте се заели.


СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)
Още в началото на седмицата ще има възможност да се заемете с реализацията на инициатива, която ще донесе значителни ползи за кариерното ви развитие. Постарайте се да преосмислите личните си цели. Пазете се от действията на нелоялни колеги, като не споделяйте охотно и на всеослушание плановете си. До средата на седмицата не губете контрол върху емоциите си, дори и да сте предизвикани към подобна реакция от хората в прякото си обкръжение на работното място. Стремете се с добре премерени ходове да откриете насладата от постигнатото в делово отношение.


СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)
Още в началото на седмицата ще има възможност да се заемете с реализацията на инициатива, която ще донесе значителни ползи за кариерното ви развитие. Постарайте се да преосмислите личните си цели. Пазете се от действията на нелоялни колеги, като не споделяйте охотно и на всеослушание плановете си. До средата на седмицата не губете контрол върху емоциите си, дори и да сте предизвикани към подобна реакция от хората в прякото си обкръжение на работното място. Стремете се с добре премерени ходове да откриете насладата от постигнатото в делово отношение.


КозирогКозирог (22.12 – 20.01)

С настъпването на новата седмица ще има отлични условия да създадете полезни връзки и контакти с хора, които ще заемат важно място в живота ви в бъдеще. Опитайте се правилно да разпределите текущите си задължения, за да успеете да ги изпълните в определените срокове. До средата на седмицата не оставяйте на случайността изпълнението на деловите и личните си задължения. Постарайте се да направлявате умело процесите и да отделяте достатъчно време за пълноценен отдих. Избягвайте да проявявате негативна нагласа към живота като цяло, защото това ще ви лиши от възможността да се борите докрай с трудностите, изникващи изненадващо по пътя ви! 


ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)
Още в началото на периода не оставяйте на случайността изпълнението на текущите си задължения, защото ще стане изключително трудно да овладеете последващите събития, които ще се случат в живота ви. Обмислете добре отправените ви предложения за подписване на договор или друг документ. До средата на седмицата ще се открие възможност да се заемете с осъществяването на задълженията, от които зависи сигурността ви в деловата сфера. Стремете се внимателно да обмислите договорите, които възнамерявате да сключите с партньор, познат, клиент или високопоставена особа. 


РибиРиби (20.02 – 20.03)
В началото на периода ще успеете с добре премерени ходове да изпълните поетите от вас ангажименти от служебен характер. Преценете докъде се простират силите ви, за да успеете да се справите както с всичко текущо, така и с новите задачи, възложени ви от началник, клиент или друга високопоставена особа. До средата на седмицата ще има възможност да се заемете с реализацията на проектите, благодарение на които ще постигнете значителен напредък в деловите си инициативи. Не е изключено част от вас да се радват и на отлични допълнителни приходи, които ще гарантират спокойствието ви в материалната сфера. Заемете се с осъществяването на инициативи, които биха могли да допринесат за сигурността ви в професионален и в материален план


 Контакти: 0885 408 779 

 

От галерията