Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

от 05 до 12 януари 2018

ОвенОвен (21.03 – 21.04)
Финансови постъпления
Периодът е много важен за вас. Звездите са на ваша страна. Очакват ви добри финансови постъпления. Не се подавайте на ласкателства на колеги. Не са доброжелателно настроени към вас. Известие от чужбина ще ви зарадва. Имате лек здравословен проблем, обаждат се стари болежки. Обърнете им внимание да не се превърнат в хронично заболяване.
 


ТелецТелец (22.04 – 21.05)
Любов на приливи
Напрежение и неизяснени ситуации в службата. Попълване на екипа ви кара да се почуствате сигурни в бъдещето си. Любовният ви живот е много сложен през тази седмица. На приливи и отливи ще е, но все пак ще се чувствате доволни от него. Извънбрачна връзка може да ви раздвои. Обърнете по-сериозно внимание на обучението си.
 


БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)
Успешен бизнес
Бизнесът ви ще се развива успешно, въпреки противоречията със съдружници. Заели сте изгодна позиция и не остъпвате. Времето ще покаже, че сте били прав. Престои ви продажба на имот. Изчакайте по-благоприятно време. Чувствате се малко разсеяни и поради това състояние може да изпуснете добро предложение за работа. Очаквайте развръзка на наболял въпрос.РакРак (22.06 – 21.07)
Добри доходи
Напрежението леко остъпва място на по-голямо спокойствие. Интригите, които плетоха по ваш адрес постепено отминават. Сега е време да покажете какво можете. Началството вече е с променено мнение за вашата работа и то в положителна светлина. Хазартна личност сте. Внимавайте на какво залагате. Път в страната и в чужбина ще ви донесе добри доходи.


ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)
Проблеми с околните
Ако има нещо, което ви изкарва извън кожата, то това е безхаберието на ваш съдружник. Крайно време е да обърнете по-голямо внимание на този човек и да прекратите всякакви делови контакти. Иначе ще ви донесе значими загуби в бизнеса, от който много трудно ще се измъкнете. Притиснява ви здравословен проблем на близък човек. Всичко ще отшуми.


ДеваДева (23.08 – 22.09)
Нови хоризонти
Това е добър период. Всичко около вас се развива добре. Пред вас се откриват нови хоризонти както в личен, така и в професионален план. Планирате излизане извън страната. Не се колебайте да го направите, защото ще ви се отдаде добра перспектива за ново начало. Периодът е великолепен, ако очаквате предложение за брак или годеж.
 


ВезниВезни (23.09 – 22.10)
Пазете любовта
Не обичате бюрократичните трудности в работата. Да не говорим, че ви е неприятно да ходите от стая на стая, от гише на гише за изясняване на делови въпроси. Що се отняся до любовния ви живот той ще бъде доста интересен. Едни от вас ще се радват на хармония и щедрост от страна на партньора си, а други ще са изнервени от скандали, ревност и недоверие.
 


СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)
Напрежение
Периодът за вас ще е проблемен. Очакват ви проблеми и напрежение. Те ви съпътстват сякаш навсякъде. Все пак очакваите условия за разширяване на бизнеса. Загуба на средства ще ви изкара от равновесие. Не се натоварвайте повече от това, което можете да понесете. Отделете време за себе си, за да възстановите част от енергията си.


СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)
Финансови постъпления
Макар и напрегнат периодът ще е успешен за вас. Ще реализирате нещата с лекота. Ще бъдате натоварени с повече работа, но ще получите добри финанси за свършеното. Не бъдете инертни. Стойте далеч от интриги в работата и в личния живот. За някои има възможности за брак или за годеж, за други се очертава ново запознанство.


КозирогКозирог (22.12 – 20.01)
Шанс в дома
Очаква ви силен период, в който се създават условия във ваша полза. Лесно ще преодолявате трудностите. Интуицията ще ви помогне. Внимавайте със здравето си. Много бързо се доверихте на човек, с когото отскоро се познавате. Повярвахте на думите и сега следват разочорования. Семейните имат шанс да се радват на хармония в личния си живот.
 


ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)
Новини отдалеч
Загубата на документ ви отнема време и нерви. Бъдете много внимателни при подписването на договори. Пазете съдовата и косната си система през февруари. Ваш приятел или приятелка ще ви изиграе неприятен номер, който ще доведе до напрежение в личния ви живот. Покупка или подарък ще разнообрази настроението ви. Добри новини от далече.


РибиРиби (20.02 – 20.03)
Романтична изненада
Напрегнат период, който трябва да преодолеете. Важно е да запазите спокойствие, защото има много ситуации, които ще ви изкарат извън нерви. Ще направите услуга на ваш близък приятел, която след време ще ви се върне стократно. Нова работа. Очаквайте изненади от половинките или покана за романтична среща.
 


 Контакти: 0885 408 779 

 

От галерията