Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

от 12 до 19 януари 2018

 

ОвенОвен (21.03 – 21.04)
Успехи
Изправени сте пред дилемата дали да продължите с този партньор в служебен план, или да прекратите всякакъв вид взаимоотношения. Не избързвайте с решението. Изчакайте по-подходящ момент, а той няма да закъснее. Нещата вървят по своя начертан път. Пренатоварени сте, но периодът е доста благоприятен. Успехи от всякакво естество.


ТелецТелец (22.04 – 21.05)

Динамичен период
Не забравяйте, че е началото на годината – не си разваляйте настроението с мисли от миналото. Обградете се със стойностни хора. Оставете времето да работи за вас. Изключително динамичен период, свързан с подписване на договори. Пътуване в страната и в чужбина. Нови запознанства. Нямате основание за недоволство.


БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)
Пазете се!
Най-важното за вас е да се почувствате сигурни и в безопасност. Това означава да не рискувате в работата и да не се подвеждате по хора, които познавате твърде малко. Пазете се от човек, който може да ви каже подвеждаща информация, което ще ви донесе куп неприятности в бъдеще. Финансово благополучие.


РакРак (22.06 – 21.07)
Нова работа
Доста често ви завладява безпокойствие. По-добре е да се отпуснете сега. Работохолици сте и се трудите неуморно, но през този период бъдете по-внимателни. Не давайте пари на заем, защото ще ги изгубите. Нова работа се очертава. На някои от вас ви престои сделка с партньори, чийто бизнес е извън страната.


ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)
Инвестиции
Вашето самочуствие понякога е прекалено голямо и е причина да сте на прицел за интриги, клюки и непредвидени скандали. Ето защо укротете топката и внимавайте в действията си. Ако сте без работа, имате шанс да си намерите. Приключвате проект, който се влачи от миналата година. Задават се добри инвистиции, които ви радват.
 


ДеваДева (23.08 – 22.09)
Рог на изобилието
Имате шанс. Като че ли невидима ръка ще изсипе над вас рога на изобилието и нещо тихо ви нашепва как да се справяте. В ръцете ви влизат много пари. Уреждате нещата около важна сделка. Виждате нова възможност, която ви помага да разширите бизнеса. Важно е да помислите за квалификацията си. Здравословните проблеми отшумяват.


ВезниВезни (23.09 – 22.10)
Допълнителен бизнес
Иска ви се да докоснете бързо върха на кариерата, но това изисква работа и огромно търпение. Очаквайте допълнителна работа около основната и странична дейност с добри пари. Единсвеното, което нарушава спокойствието ви, е проблем със здравето на роднина. Опитайте се да усетите пламака на истинската любов, която е близко до вас.


СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)
Човек от път
Едно от най-хубавите ви качества е, че знаете да спрете навреме. Очаквате обаждане от личност, на която сте услужили с пари. Не чакайте да получите заема. Ще се забави във времето, но ще ви го върнат. Внимавайте! Не предприемайте нищо по-сериозно, което касае финансови въпроси. Човек от път ще разведри обстановката.


СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)
Добри пари
Веселото настроение от празниците се завръща. Отново ще се почуствате в свои води. Очаквайте добри пари. Що се отнася до личния живот, той ще е свързан с копнеж по една връзка. Нова любов, която започнахте наскоро, ви носи щастие. Всичко пред вас става по-светло. По-ясно ви е какво искате да направите.
 


КозирогКозирог (22.12 – 20.01)
Любов и бизнес
Важно е да не се ядосвате по никакъв повод. Ще имате доста предложения за общ бизнес. Някои от вас ще започнат съвместен живот. Обмисляте добре и двата варианта. Не се хвърляйте необмислено във всяко предложение, защото взетото решение ще е за дълъг период. Интрига се завихря около вас. Бъдете внимателни!
 


ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)
Много работа
Трудно си поемете въздух от задължения и задачи. Работата запълва цялата ви седмица. Получавате изключително примамвливо предложение за съвместен уикенд. Работата ви е притиснала отвсякъде. Не е момент да се разконцентрирате. Щадете нервната система. Не се подавайте на интриги. Вие сте на ход. Действайте!
 


РибиРиби (20.02 – 20.03)
Придобивка
Изпадате в шеметен водовъртеж. Причината е ново предложение за работа. Потърсете съвет от професионалист. Не забравяйте, че добрите дни са определени за разумните хора. Очертава се възможност за важна покупка: нов имот, офис, придобивка. Реализацията ще след 2 месеца.


 Контакти: 0885 408 779

 
Банер

От галерията