Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

от 19 до 26 януари 2018

ОвенОвен (21.03 – 21.04)
Щурмувайте успехите
Престои ви доста приятен период. Много ваши планове и мечти ще се реализират. Поддържайте темпото, което сте поели от миналата седмица. Сега е време да щурмувате всичко, към което се стремите. Не подценявайте интимния живот. Покрай многото задачи, с които сте се захванали, отделете време и за семейството. То е неразделна част от вашето ежедневие.


ТелецТелец (22.04 – 21.05)
Стабилна връзка
Ще получите предложение за нова работа, но преди да приемете обмислете добре дали можете да се справите. Родените през май да не се поддават на провокирана интрига. Не отговаряйте на предизвикателството. Замълчете и запомнете, че няма да е далеч времето, когато направеното срещу вас ще им се върне тъпкано. Ново запознанство ще се превърне в стабилна връзка.


БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)
Починете си
През последните дни бяхте много натоварени със задачи от различно естество. Моментът е подходящ да си дадете нужната почивка. Имате потребност от релакс. С приятел отдъхнете извън града - ще ви се отрази добре. Личният живот при много от вас ще бъде спокоен и хармоничен. Новини от далеч ще ви зарадват. Правите планове за срещи и пътувания.


РакРак (22.06 – 21.07)
Луд късмет
Имате чувството, че сте зависими от околните, но това няма да е истина. Доста от вас ще сключат успешни договори и ще имат материални придобивки. Не бива да забравяте, че през седмицата късметът ще ви е вързан в кърпа. В ръцете ви е. Зад гърба ви застават личности, които ви дават сигурност и опора. Разчитайте на тях. Пазете се и не прекалявайте с алкохола.


ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)
Вълнуващ период
Ще преживеете много вълнуващи моменти, свързани с личния си живот. Не обичате другите да доминират над вас. Това ще се опита да направи човек от вашето обкръжение, но ще сгреши. Грешно ви е преценил, подценил ви е и вече съжалява. Имате болен родител. Държите много на него, както и той на вас. Очаква ви болка по този родител, но животът е такъв.
 


ДеваДева (23.08 – 22.09)
Спокойно ви е
Вървете тихо и кротко напред. Оставете тази седмица да се изниже, без да предприемете важни решения от каквото и да е естество. Периодът не е от най-благоприятните. Ще излязат на преден план неочаквани срещи, които ще помогнат за бъдеще. В личния живот се пазете от големи недоразумения. Не ревнувайте и не проявявайте инат. Проблем със ставите, но е за кратко.
 


ВезниВезни (23.09 – 22.10)
Постъпления
Хармония и динамика ще се слеят в едно. Имате възможност да се ангажирате с дългосрочна работа, която ви допада. Периодът е силен и ще се радвате на финансови постъпления. Не харчете повече от това, което е нужно. Безпорядъкът в живота ви постепенно изчезва. Възстановявате отново контактите, които бяхте занемарили. Ще се чувствате добре.


СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)
Напрежение
Доста голямо напрежение може да ви тласка от една посока към друга. Пазете се от агресивни постъпки. Периодът е добър за контакти и кореспонденция. Противоречия бушуват в интимния ви живот. Усещате напрежение. Доста от нещата на работното място трябва да се преосмислят. Обърнете повече внимание на децата. Някои неща не търпят отлагане.
 


СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)
Просперитет
Имате възможност за успехи и пътувания. Няма да ви донесат никакво напрежение. Ще достигнете до желаните неща, тъй като сте свикнали да работите много. Давате всичко от себе си, а не умеете да извличате голяма полза от предоставящите ви се дадености. Пазете се да не проявите недоглеждане, защото то може да забави решение на проблемите ви.
 


КозирогКозирог (22.12 – 20.01)
Бъдете дипломатични
Не давайте воля на напрежението. Всичко ще върви гладко, ако не допускате конфликти. Родените през декември ще разберат, че са зависими от външни фактори, независимо дали става въпрос за работата с високопоставени личности или за хора от личното обкръжение. С дипломация ще извлечете голяма полза. Все пак всичко зависи от вашите търговски умения.


ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)
Здравето е важно
Много цените приятелството и ще го докажете още веднъж през този период. Ще трябва да се хванете упорито за работата през седмицата. Много задачи се натрупаха и доста от тях не търпят отлагане. Имате изключително голямо желание за празник, но сега не му е времето. Роднини очакват от вас помощ - финансова и духовна. Пазете здравето и най-вече нервите.


РибиРиби (20.02 – 20.03)
Промяна
Ще ви се наложи да вземете решения за промяна в офиса или на дома. През тази седмица не предприемайте пътувания извън страната. Не е най-подходящият период за бизнес сделки. Не давайте и не взимате пари на заем. Ще получите приятна покана от половинката си за интимна вечеря. Отдавна не сте го правили. Приемете.


 Контакти: 0885 408 779 

 

От галерията