Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

от 26 до 02 февруари 2018

ОвенОвен (21.03 – 21.04)
В началото на седмицата работното ви настроение няма да е на висота. За съжаление, това няма да избяга от погледа на началниците ви. Още в понеделник помислете как да насочите усилията си към по-творческата част от работата ви. Във вторник задължително си водете записки на задачите, за да не изпуснете нещо важно. В сряда слушайте внимателно какво ви се говори и не се срамувайте да попитате отново, когато не сте разбрали. С напредването на дните дисциплината ви ще се засилва ще се чувствате все по-уверени.


ТелецТелец (22.04 – 21.05)
Започнете новата седмица с ясната представа каква точно цел преследвате. Задачите ви няма да са малко, затова се заемете с най-важното, а другото оставете за идната седмица. При предстоящи преговори е добре да проверите реномето на новите си партньори. Само ако сте сигурни в новите ви партньори ще можете да започнете успешна съвместна дейност. В приятелските среди новите контакти също може да ви бъдат от голяма полза, но в същото време избягвайте ненужни срещи, които само биха ви изгубили времето. В понеделник и вторник избягайте да се набивате в очите на началниците си.


БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)
Не се съмнявайте в себе си и интуицията си. През тази седмица именно тя ще ви напътства. Не се страхувайте да поемате рискове. Във вторник и сряда ще ви се даде възможност да възстановите наранени приятелски отношения. Връзката ви ще приеме интересни обрати. Не спирайте да се наслаждавате на промените, които колкото и да са изненадващи ще водят единствено до положителни резултати. В края на седмицата ще се наложи да обърнете повече внимание на проблемите на вашите родители. Не забравяйте, че помагайки на тях ще помогнете и на себе си.


РакРак (22.06 – 21.07)
Имате нужда от сериозна почивка, най-вече в псхически аспект. Макар основни трудности да са останали зад вас, натоварването не може да се изтрие с вълшебна пръчица, затова гледайте да спите повече и да правите това, което ви харесва. В личен план сте малко по-лековерни от обикновен. Така сте склонни да вярвате на всичко, което чуете, но бъдете предпазливи към информацията, която достига до вас, особено ако е свързана с лесна печалба. В почивните дни може да откриете ново занимание, което да се превърне в любимо. Не се колебайте да му посветите повече от свободното си време.


ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)
Ако имате тази възможност пред първите два дни на седмицата се отдалечете максимално от работните ви задължения. Направете опити да промените работния си график. Промяната е необходима, за да не „изгорите“ в дейността си и да не намалите ефективността си. Ако е възможно си вземете творческа отпуска, в която да се опитате да намерите нови пътища за себе си и това, което искате да правите. Освен това Може да направите някакви промени по къщата, които да разведрят атмосферата около вас. Макар и незначителна, подобна промяна може много да ви помогне.


ДеваДева (23.08 – 22.09)
През тази седмица насочете усилията си натам да построите кулата на желанията си. Първо направете списък с нещата, които искате. Постарайте се основата да е широка и стабилна, за да може да се изкачвате бавно и сигурно. Намерете време да обърнете внимание и на здравето си. Това, което ви безпокои вероятно не е нещо сериозно, но е добре да го чуете от устата на специалист. Обещайте си, че повече няма да се товарите с неизвестност и по-често ще извършвате профилактичните си прегледи. В дома ви ще цари любов и разбирателство, за това ще имате възможност да развиете повече от бизнес идеите си


ВезниВезни (23.09 – 22.10)
Новата седмица ще изисква от вас повече наблюдателност и предпазливост, както в действията ви в работата, така и в мислите – м личния живот.. Не забравяйте ,че много от желанията ни стават реалност, но не винаги в момента, когато очакваме това да се случи. Вторник ще ви изненада с едно предварително изпълнено желание. Посрещнете го, както подобава. В сряда се пазете от „резки движения” и необмислени постъпки. Тогава ще сте склонни да преувеличавате и може да кажете или направите нещо, за което по-късно да съжалявате. Почивните дни посветете на изучаването на техники за дишане, които да успокоят нервната ви система.


СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)
През тази седмица съществува опасност от нарастване на агресивността ви. Това до някаква степен може да се отрази добре при преследването на бизнес целите ви, но за сметка на това, едва ли ще е полезно за личния ви живот. В средата на седмицата не си позволявайте залитания в сексуалната сфера. Ако сте зажаднели за разнообразие просто споделете желанията си с постоянния ви партньор. Не го подценявайте в това отношение. Може да се окаже, че той или тя имат по-интересни идеи от вашите.


СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)
През тази седмица искате или не ще се наложи да направите сериозен анализ на първите дни на Новата година. Не прехвърляйте вината а другите за вашите неуспехи. Някой в обкръжението ви пречи да развиете процеса със желаната скорост. До скоро сте си затваряли очите за това, но вече не може да го правите. Здравето ви изисква специални грижи, не защото имате проблем, а като превантивна мярка. В личен план може да се окаже, че не сте били коректни към половинката ви и сте допуснали грешки. Не забравяйте да помислите как бихте могли да коригирате това и да го промените по начин, който да избягва натякването.


КозирогКозирог (22.12 – 20.01)
Помнете, че не може да обвинявате останалите за всичко, което се случва с вас. Все пак и вие имате своето участие и отпечатък в общата дейност. Ако смятате, че средата е виновна да не се чувствате добре си оставете още малко време да прецените добре ситуацията. Един поглед отвън и отгоре ще ви помогне да видите обстоятелства, които ще ви накарат да прозрете някои качества, нуждаещи се от полиране вътре във вас. В личен план ви очакват много изненади от страна на половинката ви, което ще е решаващата положителна нотка през периода. Съсредоточете вниманието си именно натам.


ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)
Тази седмица може да бъде много различна само и благодарение на вас. Бъдете сигурни, че промяната ще ви е само от полза. Ако позицията ви в работата ви е „разклатена“, не се колебайте да бъдете по-смели в действията си и да търсите нов източник на вдъхновение. В личен план може да очаквате подкрепа от близък човек. Може би именно там ще дойде идея за нова дейност, в която да се развихрите и да промените живота си в желаната насока.


РибиРиби (20.02 – 20.03)
Седмицата ще е активна. От изключително значение ще е вашето отношение към събитията. Вземете мерки да подкрепите организма си в борбата с напрежението. Не забравяйте за витамините, чистия въздух и достатъчното време сън, които ще са ваши най-верни помощници сега. Водете си дневник на преживяванията и емоциите. Така ще се разтоварите повече, отколкото очаквате. Освен това не забравяйте, че трудният период скоро ще свърши. Задължително си намислете подарък или възнаграждение за положените усилия през седмицата.


 Контакти: 0885 408 779 

 
Банер

От галерията