Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

от 09 до 16 февруари 2018 г.

ОвенОвен (21.03 – 21.04)
През тази седмица може да имате усещането, че сваляте товар от гърба си, чувствате се по-свободни да действате и да се разделяте с онова, което повече ви натоварва, отколкото да ви носи ползи. Възможно е да промените част от приоритетите си или коренно да се преориентирате към нови цели, а това може да е съпътствано с повишаваща се социална активност от ваша страна, понякога смяна на средата.


ТелецТелец (22.04 – 21.05)
През тази седмица ще се радвате на стабилност. Всичко ще върви по план и в по-голямата част от времето ще бъдете в добро настроение. В работата ще бъдете възнаградени за положените усилия, макар че има риск някои от вас – които сте по-големи работохолици, да се нагърбите с твърде много ангажименти и да се преуморите. В крайна сметка ще се справите благодарение на добрата организация, която сте създали, и на присъщата ви упоритост, но все пак не прекалявайте, защото с времето задачите няма да намаляват, а умората ще се трупа​.


БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)
​През тази седмица ще имате приятни преживявания, които ще ви заредят с добро настроение, но не е изключено на моменти да сте по-изнервени, дори избухливи – особено към края на седемдневния период. Като че ли основният източник на проблеми ще бъде някой, чиито действия ви засягат лично – най-вероятно партньор/партньорка, но може да е и друг човек, с когото поддържате близки отношения.


РакРак (22.06 – 21.07)
​През тази седмица отново има вероятност да се огъвате под тежестта на задължения и отговорности. Ще имате усещането, че нещата не зависят от вас и ви липсва друг избор, освен да се примирите. Все пак, за да не се натоварите прекалено – физически или психически, се опитайте поне да отложите изпълнението на всички онези задачи, които не са от първостепенна важност и може да не ги свършите – така ще имате повече сили за онова, което така или иначе няма как да оставите и е ваш приоритет в конкретния момент.


ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)
​През тази седмица служебните ви дела ще се развиват по план, ще се стремите към сполука и ще жънете успехи. Колкото по-организирани и целенасочени сте, толкова по-големи и по-трайни ще бъдат постиженията ви – така че впрегнете сили и се заловете за работа. Това, за което обаче седмицата е най-благоприятна, е любовта – ще имате романтични преживявания, ще получавате подкрепа от любимия човек и ще се чувствате специални.


ДеваДева (23.08 – 22.09)
​През тази седмица служебните ви дела ще се развиват по план, ще се стремите към сполука и ще жънете успехи. Колкото по-организирани и целенасочени сте, толкова по-големи и по-трайни ще бъдат постиженията ви – така че впрегнете сили и се заловете за работа. Това, за което обаче седмицата е най-благоприятна, е любовта – ще имате романтични преживявания, ще получавате подкрепа от любимия човек и ще се чувствате специални.


ВезниВезни (23.09 – 22.10)
Тази седмица може и да не започне толкова добре колкото ви се иска, но с всеки следващ ден настроението ви ще се подобрява. През първите 2-3 дни ще се влияете повече от поведението на околните и нищо чудно някой да ви извади от равновесие. Ако искате да се изявите в работата или да постигнете онова, което сте замислили, бъдете малко по-смели и отстоявайте позициите си – в това отношение ще бъдете подкрепяни от звездните влияния.


СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)
През тази седмица оставете грижите и маловажните неща настрана и се концентрирайте върху дългосрочните си цели и по-големите постижения, към които се стремите. Притежавате абсолютно всичко – ентусиазъм, късмет и концентрация – за да направите първите крачки и да се устремите напред. Няма да срещате никакви пречки по пътя си, така че планирайте и действайте.


СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)
През тази седмица ще се чувствате по-добре от предишната, защото задачите и отговорностите ви сякаш ще понамалеят и ще дишате доста по-свободно. Ако през изминалите дни всекидневието ви е било скучно или по-натоварено, сега ще проявите присъщата за вас склонност да търсите нещо различно и по-интересно и определено ще плувате в свои води. Има вероятност да научите нещо ново – в разговор, от интернет или по друг начин.


КозирогКозирог (22.12 – 20.01)
През тази седмица звездните влияния ще ви дадат чудесната възможност да се устремите право напред, да започнете нещо ново, и то както вие обичате: планирано, предпазливо и без да поемате излишни рискове. Продължавайте все така – звездните влияния ще ви подкрепят. В професионално отношение ще имате шанса да наложите своя авторитет и да се изявите като лидер, но, за да се случи това, има едно много важно условие – трябва да сте го заслужили.


ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)
През тази седмица е възможно да изпитвате по-голямо желание да си угаждате: с храна; като си купите нова дреха или някакъв моден аксесоар. Ще се чувствате по-привлекателни и ще събудите интереса у околните, ако промените външния си вид – направете си нова прическа, боядисайте си косата в друг цвят, изглеждайте другояче. Изобщо, през тази седмица лесно ще привличате вниманието на симпатиите на хората. Освен това ще сте доста добронамерени и любезни към тях, което ще се отрази благоприятно както на любовния, така и на социалния ви живот.


РибиРиби (20.02 – 20.03)
През тази седмица ще бъдете организирани, а това е добра предпоставка да изпълните всички онези задачи, които сте си поставили. Не е печелившата стратегия да се носите по течението в този момент – мислете прагматично, бъдете конкретни в желанията си и ще има всички шансове да подредите настоящето и да планирате бъдещето си. От петък нататък за вас започва доста динамичен период, който касае най-вече кариерата ви.


 Контакти: 0885 408 779 

 

От галерията