Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

от 23 до 02 март 2018

ОвенОвен (21.03 – 21.04)
С настъпването на новата седмица ще се създаде възможност да се заемете с осъществяването на инициатива, от която ще зависи стабилността ви на работното място. Погрижете се да следвате неотклонно предварителните си планове, като извършвайте промени само в краен случай и при необходимост. В материално отношение не се поддавайте на импулси. До средата на седмицата на работното място и в личен план избягвайте да изпадате в крайности. Стремете се да постигнете баланс, който ще ви позволи да се справите с многобройните си ангажименти от служебен характер.


ТелецТелец (22.04 – 21.05)
През първия ден от седмицата е наложително да се заемете с осъществяването на инициативите, които имат потенциал да допринесат по-добрата ви реализация в професионалната сфера. Обмислете внимателно предложенията за съдружия, които ви отправят. Имайте предвид, че благодарение на част от тях бихте могли да постигнете развитието, към което се стремите. До средата на седмицата се стремете да отделите нужното време за ангажиментите, които биха могли да ви гарантират стабилни приходи. Погрижете се делата ви да следват естествен ход на развитие, като не прибързвайте да предприемате ходове, които да поставят под сериозен риск изпълнението на поетите от вас обещания.


БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)
Още в началото на седмицата, ако действията ви са правилно предприети, ще осигурите отлично развитие на служебните си ангажименти. Повишената ви активност и умението да убеждавате хората в прякото си обкръжение в правотата си ще ви гарантират постигането на чудесни крайни резултати. До средата на седмицата се концентрирайте върху главните си задължения, за да успеете да ги изпълните в определените срокове. Обосновавайте действията си добре, за да постигнете развитието, към което се стремите отдавна. Стремете се в процеса на работа да отделяте време и внимание на детайлите.


РакРак (22.06 – 21.07)
С настъпването на новата седмица избягвайте да предприемате каквито и да било рисковани ходове от делово, материално или лично естество. Погрижете се да изпълнявате задачите си съобразно предварителните си планове, но ако не се случва така, не се притеснявайте да извършите нужните промени в последния момент. До средата на седмицата отличната информираност ще ви позволи да се справите с редица предизвикателства в делови, в материален и в личен план. Погрижете се в работата си да следвате добра организация, като не допускайте изоставане в плановете си.


ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)
През първия делничен ден се погрижете да изпълните текущите задължения на работното си място. Стремете се да изясните съществуващите недоразумения във взаимоотношенията ви с партньор или колега. Бъдете готови да направите известни компромиси, но изисквайте същото и от другата страна. До средата на седмицата ще се открие възможност да изясните редица въпроси, отнасящи се до работата ви. Постарайте се да проявите разбиране, ако на ваш близък или колега му е невъзможно да се справи с поставените ви вас задачи. Открийте насладата от правилното съчетаване на работата с удоволствието.


ДеваДева (23.08 – 22.09)
С настъпването на седмицата моментът ще бъде неблагоприятен да извършвате каквито и да било мащабни действия, свързани с промяна на работното ви място или с подобряване на здравословното си състояние. Стремете се да бъдете изключително добре информирани за възможностите, благодарение на които ще успеете да вземете най-доброто решение за себе си. До средата на седмицата намалете темпото на работа, ако виждате че инициативите ви не се развиват според предварителните ви планове. Организирайте изпълнението на делата си съобразно възможностите, които съдбата ви предоставя.


ВезниВезни (23.09 – 22.10)
В началото на седмицата се постарайте да изпълните текущите задължения на работното си място. Опитайте се да обосновавате отлично защо предприемате едно или друго действие в професионален, в материален или в личен план. Планирайте бъдещите промени с последователност и на основата на опита, който сте натрупали до момента в живота си. До средата на седмицата направете цялостен анализ на ситуацията около себе си на работното място, за да успеете да се справите със съществуващите предизвикателства. Организирайте и осъществявайте намеренията си поетапно, като се доверите на опита и на знанията, които сте натрупали през годините.


СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)
През първия ден от седмицата се заемете с осъществяването на инициативите, които в последно време оставяхте на заден план. Стремете се да постигнете единомислие с хората в прякото си обкръжение, за да се справите с малките предизвикателства, пред които се изправяте по пътя си. Не подхождайте авантюристично в любовта, тъй като с действията си бихте могли да нараните партньора си! До средата на седмицата, когато преследвате деловите си цели, проявявайте гъвкавост. Погрижете се да действате според обстоятелствата, но не се отказвайте да извършвате промени в последния момент, ако така ще успеете да постигнете заветната цел.


СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)
През първия ден от седмицата се погрижете да се посветите на тези свои инициативи, които имат потенциал да ви гарантират отлична реализация. В материалната сфера открийте баланса между желанието си за конкретни придобивки и реалността какви доходи имате. До средата на седмицата случващите се събития в делови план до голяма степен ще предопределят действията, които ще предприемете, и решенията ви в професионалната сфера. Много от вас ще бъдат подложени на сериозни изпитания, което може значително да намали мотивираността, от която бяхте водени до момента.


КозирогКозирог (22.12 – 20.01)
С настъпването на седмицата разпределяйте изпълнението на ангажиментите си според определените ви срокове и спешността на всеки един проект. Потърсете удачен вариант за намиране на съмишленици, които ще ви подпомогнат, в случай че се сблъскате с непредвидени трудности по пътя си. До средата на седмицата се стремете да отделяте заслужено внимание на текущите задължения на работното си място. Планирайте както служебните си ангажименти, така и задачите си от личен характер. В материалната сфера не бъдете прибързани, защото рискувате да нарушите постигнатия от вас баланс в това направление.


ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)
През първия делничен ден част от вас ще се заемат с осъществяването на инициативи, които ще гарантират сигурността ви на работното място. Опитайте да изясните своевременно възникнало недоразумение в отношенията ви с колега или началник, за да не пропуснете идеални шансове. Заложете на активността! До средата на седмицата заложете на интензивното темпо на работа, което ще ви позволи да се справите с всичко планирано и в същото време да ви останат достатъчно свободни часове, които да посветите на делови срещи. Погрижете се да осъществявате инициативите си с подкрепата на влиятелна особа.


РибиРиби (20.02 – 20.03)
С настъпването на новата седмица ще бъдете натоварени с многобройни задължения, с които ще трябва да се справите в определените срокове. Погрижете се делата ви да се развиват според предварителните ви планове, но проявете гъвкавост, в случай че се наложи да правите промени в последния момент. До средата на седмицата се постарайте да бъдете добре информирани за новостите, настъпващи в сферата, в която са насочени и вашите усилия. Погрижете се да разполагате с достатъчно време, за да осъществите намеренията си в деловата и материалната област.


 Контакти: 0885 408 779 

 

От галерията