Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

от 23 до 30 март 2018

Вие сте във важен период, когато трябва да утвърдите своя авторитет в колектив, полезно е да градите връзки, да изчистите евентуални недоразумения с ваши партньори- лични или делови.Вашите успехи сега повече от всякога зависят от подкрепата, която можете да получите. Добрата новина е, че няма да ви липсва внимание, хора, на които да се осланяте при нужда. За съжаление не всички ще са чак толкова добронамерени към вас, но задължително ще има и такива, които ще ви подадат ръка при нужда, могат да ви изненадат приятно със своите действия и реакции.spacing="4" cellpadding="4" border="0">

ОвенОвен (21.03 – 21.04)
През настоящата седмица може да се сблъсквате с ангажименти, които са показателни за онова, което ви предстои да преодолявате през тази, че и следващата година. На този етап не е препоръчително да форсирате събитията, дори и да усещате вътрешен подтик за това.Вероятно звездите ви подтикват да се научите на повече търпение, а и да си изградите по-далечна стратегия за развитие според онова, което силно ви влече, страстно желаете. Вие ще намерите път и той ще ви изкачи по йерархичната стълбичка.


ТелецТелец (22.04 – 21.05)
Звездите ви подтикват силно да оставите нещо зад гърба си, да се разделите с онова, което по-скоро ви напряга, отколкото да ви носи щастие и удовлетворение. Възможно е да изпитвате силни съмнения по кой-път да поемете, а на моменти да имате усещането, че събитията са извън контрола ви. В този процес обаче- изплуват като проблясъци внезапни нови възможности, някой от тях ще са като ваша собствена идея и намерение, а други- под формата на предложение.


БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)
Вашият покровител Меркурий е ретрограден и ви принуждава да намалите темпото, да се огледате, особено в близкото си обкръжение и в лицето на приятели, колеги, важни за вас хора-общо. Може да е дошло време да преоцените някой от тях или пък да промените линията си на поведение, за да се предпазите от негативни въздействия, а понякога- с чисто финансово отражение.Същевременно, трябва да се има предвид, че материалното ви положение продължава да е като скачени съдове за влиянието на околните върху вас.


РакРак (22.06 – 21.07)
Вие сте в ключов период относно вашия социален статус, като през тази седмица ще се сблъскате с обстоятелства, които ясно ще ви покажат кои пътища пред вас са отворени, дори и да са съпътствани с интензивна борба да отстоите мнението си, да се наложите в повишена конкурентна среда.Вероятно сега повече от всякога ви се налага да се съобразявате с външни и независещи от вас фактори, които ви действат като спирачка. Това може да са конкретни персони, важни за вас хора, приоритетно-партньори-лични или делови. В оптимален вариант- намирате начин за сътрудничество, в такъв случай-обединените усилия стават доста съзидателни-важното е да откриете обща цел.


ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)
Ежедневието ви става все по-натоварено, вашите ангажименти често излизат извън рамките на обичайното поради допълнителни изисквания към вас поставени от страна на влиятелни личности, повишена конкуренция или нараснали претенции от вас самите.В този процес вие ставате все по-настоятелни, волеви до степен на леко агресивно-нападателни. Това може да е повод да получите внезапни и хубави предложения, шансове да излезете извън границите на познатото.


ДеваДева (23.08 – 22.09)
Водеща тема живота ви е финансовото ви състояние или онова което имате- в един по-широк смисъл и сега се налага да задържите или преумножите. Всичко горе-споменато изисква да направите някакви важни преоценки, мнозина го знаят и са на прага на житейски кръстопът, когато трябва да вземат важни решения, а те ще се отразят- на материалното ви положение. Успехите ви пряко зависят от помощта, която можете да получите от страна на околните- партньори или влиятелни личности.


ВезниВезни (23.09 – 22.10)

Вие сте във важен период, когато трябва да утвърдите своя авторитет в колектив, полезно е да градите връзки, да изчистите евентуални недоразумения с ваши партньори- лични или делови.Вашите успехи сега повече от всякога зависят от подкрепата, която можете да получите. Добрата новина е, че няма да ви липсва внимание, хора, на които да се осланяте при нужда. За съжаление не всички ще са чак толкова добронамерени към вас, но задължително ще има и такива, които ще ви подадат ръка при нужда, могат да ви изненадат приятно със своите действия и реакции.СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)
Ежедневието ви е все по-натоварено, носи ви и доста изненади- като новини, които се отнасят пряко до професионалната ви реализация или това са отношения на работното ви място, претенции от страна на влиятелни личности и т.н.В този процес обаче, вие отстоявате мнението си крайно, категорично и почти никой или нищо не може да застане на пътя ви. Все пак е препоръчително да не преминавате определени граници на добрия тон, защото може да скъсате връзки или договори, поне- напрежението ескалирало във взаимоотношенията ви задължително ще има някакви последици и може да се прояви в трудно потушаеми конфликти.


СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)
Силно ви влече някакво хоби, може и да са лични приоритети, частна практика или любов...Каквото и да е- повечето от вас са под влияние на силни страсти обсебващ и вниманието ви, които разгарят ентусиазма, надаряват ви с внезапни възможности и хубави емоции, но също- всичко гореспоменато често ще има някаква адекватна цена. Например, ако става въпрос за бизнес- налага ви се да инвестирате в него. Ако има някакви недоразумения в този сектор, натрупани във времето- то те ще се появят.

КозирогКозирог (22.12 – 20.01)

Голяма сила се излъчва от вас! Вашите амбиции са високи, но можете да ги проектирате и върху околните като високи претенции и крайни изисквания, изказвания. Вероятно на този етап- нищо не е в сила да ви отклони от пътя. Вие изглеждате достатъчно авторитетна фигура, която може да влияе силно на себе си, но и на околните.

 


ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)
Информационния поток около вас продължава да е много усилен, но все ви насочва към подробности, които до този момент не сте забелязвали или умишлено сте обикаляли, или това са тайни процеси, които можете да идентифицирате вече и имат по-широко отражение върху начина ви на съществуване.В друг вариант- околните ви изненадат, но придобивате голяма яснота, а и както става ясно- знанието винаги е сила. На този етап то ще ви помогне да разберете- 'кой слага прът в колелата ви', какво трябва да оставите зад гърба си, към какви евентуални алтернативи трябва да се насочите, за да постигнете целите си.Информационния поток около вас продължава да е много усилен, но все ви насочва към подробности, които до този момент не сте забелязвали или умишлено сте обикаляли, или това са тайни процеси, които можете да идентифицирате вече и имат по-широко отражение върху начина ви на съществуване.В друг вариант- околните ви изненадат, но придобивате голяма яснота, а и както става ясно- знанието винаги е сила. На този етап то ще ви помогне да разберете- 'кой слага прът в колелата ви', какво трябва да оставите зад гърба си, към какви евентуални алтернативи трябва да се насочите, за да постигнете целите си.


РибиРиби (20.02 – 20.03)
Водещ фокус за вас са материалните придобивки и действително през тази седмица могат да възникват алтернативи за печалба, шансове да повишите доходите си, да получите нещо значимо, но и заслужено.Същевременно- разходите при повечето от вас също нарастват неудържимо по външни и независещи от вас причини. В оптимален случай- вие инвестирате в себе си, в добрия си имидж пред околните, а може и в любими хора... В не толкова подкрепящ вариант, ако имате стари дългове, то те ще напомнят за себе си.

 Контакти: 0885 408 779 

 
Банер

От галерията