Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

от 30 до 06 април 2018

ОвенОвен (21.03 – 21.04)
Възможности
Добре разбирате възможностите, с които разполагате. Съумейте да се възползвате от тях. Сега сте в състояние да разрешите всякакви задачи. Хубавите резултати не закъсняват. Оживление и в семейния живот. Добри парични постъпления идват точно на време.Възможности
Добре разбирате възможностите, с които разполагате. Съумейте да се възползвате от тях. Сега сте в състояние да разрешите всякакви задачи. Хубавите резултати не закъсняват. Оживление и в семейния живот. Добри парични постъпления идват точно на време.


ТелецТелец (22.04 – 21.05)
Шанс
Направете крачката, която ви отвежда до целта. Сегашните обстоятелства са такива, че подпомагат намеренията ви. Възползвайте се от вашите шансове, за да сложите в ред делата си. Придобивки и домашни новости. Приятна изненада от близки.
 


БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)
Любов
Спокойно може да се захванете с непривични задачи или повече по обем работа. Ситуация благоприятства плановете ви - така че смело напред в любовта. Личи ожесточена ревност. Не проигравайте шанса на работното място.


РакРак (22.06 – 21.07)
Съдбовност
Помислете кое е реално и кое не е. Търсете пътища и средства за осъществяването им. Дайте си време, за да придобиете ясна представа за ситуацията. Звездите са на наша страна. С добра концентрираност успявате. Пазете здравето си.


ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)
Пътища
Хубави домашни промени, пътища, пари, приятели. Срещате любовта на живота си. Разберете, че радостта е пред вас .Вложете силите си в започнатото. Дръжте на своите принципи и решения – независимо какви са проблемите. Всичко е във ваша полза.


ДеваДева (23.08 – 22.09)
Победа
На прав път сте за всичко. Действайте смело, не се отказвайте, когато срещнете пречка. Преодолявате всякакви трудности от различно естество. Отдали сте се на меланхолия, но не трябва. Нещата върват по своя път. Следвайте знаците на съдбата.Победа
На прав път сте за всичко. Действайте смело, не се отказвайте, когато срещнете пречка. Преодолявате всякакви трудности от различно естество. Отдали сте се на меланхолия, но не трябва. Нещата върват по своя път. Следвайте знаците на съдбата.


ВезниВезни (23.09 – 22.10)
Практичност
Бъдете практични и далновидни. Не се захващайте с неща, за които не сте убедени, че са за вас. Прекъсвате стари контакти - без значение дали са лични или служебни. Време е да покажете кое е приоритет за вас и му отдайте цялото си внимание и енергия.

СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)
Приходи
Възможност да реализирате намеренията си, дори по-добре отколкото предполагате. Имайте още малко търпение. Не променяйте нищо сега в работата и в личен аспект. В бизнеса направете избор какво да направите, за да увеличите приходите си.

СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)
Радостни новини
Ако настоявате на своето на всяка цена, ще сбъркате. Потърсете лекар за здравен проблем на близък човек. Не отлагайте. Справяте се и добре ще подредите нещата както трябва. Имате доста ангажименти. Добри новини ще ви зарадват.


КозирогКозирог (22.12 – 20.01)
Изчакайте
Осъществаването на някои от плановете ви е затруднено. Не се отказвайте. Има време за всичко. Изчакайте, докато нещата вземат обрат и времето започне да работи за вас. Не предприемайте дълги пътувания. Бъдете предпазливи. Не сте в кондиция.


ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)
Искреност
Оставете всичко така. Изчакайте развоя на събитията да ви водят. Те ще ви покажат какво да правите и коя е печелившата тактика в любовта. Чуствате колебание между стара и нова връзка. Не наранявайте никоя от двете страни. Бъдете откровени. Сложете картите на масата.

РибиРиби (20.02 – 20.03)
Бъдете реалисти
Сякаш всичко е наред, но могат да изникнат непредвидени обрати. Бъдете внимателни и се допитайте до околните. Тогава нещата ще завършат с добър резултат за вас. Не се самозабравяйте. Богове на земята няма. Гледайте реално на живота, за да не се разочаровате. Контакти: 0885 408 779 

 
Банер

От галерията