Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

от 10 до 17 юни 2018

ОвенОвен (21.03 – 21.04)
Това е седмица за постижения в образованието. Помислете дали не е добре да жертвате някаква част от почивката ви, за да получите нови знания, които да ви помогнат в пътя напред. Във вторник ще имате шанс да се включите в проект, който във времето напред ще ви даде възможност за разрастване на бизнеса ви. Сряда и петък отделете за запознанства и преговори. През почивните дни не се нагърбвайте с работа, тъй като е голяма вероятността от грешки.


ТелецТелец (22.04 – 21.05)
Тази седмица е добра за уреждането на лични отношения. Във връзката ви има доста моменти за изясняване, които е добре да не бъдат пренебрегвани. В противен случай те просто ще се наслагват и ще ескалират в ненужен конфликт. Бъдете по-дружелюбни и се опитайте да вникнете и в аргументите на другата страна. В събота и неделя не отказвайте да се включите в акция с благотворителен характер.


БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)
Тази седмица търсете новото. Това се отнася за всички сфери в живота. Не се колебайте да смените начина на работа, а ако усещате, че сте изтощени - и самата работа. Преминаването на едни по-лек режим на хранене ще ви даде много тонус. Отделете 1-2 дни за екскурзия в планината. Намерете и малко време за изкуство или нова книга.


РакРак (22.06 – 21.07)
Тази седмица ще ви донесе много нови усещания, но и отговорности. Има риск да се уморите от последните и това да доведе до връщане назад. В личен план ви очакват предизвикателства, на които трябва да отговорите достойно, за да запазите това, което имате. В средата на седмицата ще възникне спешна служебна задача, която ще вземе цялото ви време и внимание, така че личните отношения ще е добре да уредите в първите два дни от периода.
 


ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)
Тази седмица e време, в което да се научите да не се сравнявате с околните. Има своите достойнства и те никак не са малко. Успехите ви тепърва предстоят и не може да се гадае дали те ще бъдат по-големи или по-малко от тези на останалите. Във втората половина на седмицата не влизайте в ненужни спорове, които може да развалят отношенията ви с ваш важен подръжник.


ДеваДева (23.08 – 22.09)
През тази седмица си дайте повече време за почивка. Ако времето е прекалено топло за вас намалете до минимум излизането в града. Най-добре е да прекарате 1-2 дни на тихо място с красива природа и предимно на сянка. В семейството ви има въпрос за решаване. Вашето мнение може да е решаващо при взимането на решение, така че не игнорирайте въпроса.


ВезниВезни (23.09 – 22.10)
Някои от плановете тази седмица няма да се осъществяват, но това не бива да ви отчайва. Много вероятно е седмицата просто да не е най-подходящото време за това. В средата на периода не отказвайте срещи, очакват ви запознанства, които може да са изключително полезни за вас и професионалната ви дейност. В личен план не правете промени, сега не е моментът за тях.


СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)
Някой ще се опита да минимизира постиженията от труда ви. Нека това не ви отчайва. Признанието ще дойде на един по-късен етап, а и едва ли ви трябва точно от тези, от които го очаквате. Резултатите са налице и това е, което трябва да ви интересува. Има много неща, с които да се гордеете. Отчетете ги и продължете напред.


СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)
Тази седмица ще се опитате да накарате някого да мисли, като вас. Припомнете си, че когато човек е атакуван рядко приема доброволно налаганото му мнение. По-тихата тактика ще ви донесе повече ползи в начинанието. В средата на седмицата ще имате предложение за атрактивна дейност, която до момента малко ви е плашила. Ако са взети всички мерки за безопасност няма какво да му мислите!


КозирогКозирог (22.12 – 20.01)
Седмицата е подходяща за реализирането на най-невероятните ви идеи и планове. Сега ще имате достатъчно самочувствие, за да задействате това, което до скоро не сте могли, заради забележките и съмненията на останалите. Действайте така сякаш никой не ви гледа. Това е единственият начин да реализирате плановете си в най-добрия и изчистен вариант, в който са възникнали. Не забравяйте планирането на отпуската си.


ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)
Тази седмица ви очаква много работа. Ще се наложи да поемете чужди задължения и да загърбите някои аспекти от личния ви живот. Балансът, рано или късно, се възстановява, така че не се натъжавайте прекалено. Активността ви няма да остане незабелязана и ще ви донесе повече ползи, отколкото предполагате. Поне единият от почивните дни изключете телефона и другите устройства.


РибиРиби (20.02 – 20.03)
Тази седмица е време, в което да бъдете конкретни в желанията си, а и в действията ви. При промяна на обстоятелствата няма да имате кой знае колко време за реакция, така че наистина е много важно да сте напълно наясно със себе си и това, което искате да постигнете. Хората, от които очаквате подкрепа няма да са близо до вас заради техни ангажименти. Не им се сърдете и проявете разбиране. Контакти: 0885 408 779 

 
Банер

От галерията