Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

от 15 до 22 юли 2018

ОвенОвен (21.03 – 21.04)
Овен – Не се ангажирайте с решаването на сложни проблеми, в краен случай ги отложете за втората половина на периода. На работното място се опитвайте да изпълнявате текущите и обичайни задължения, не се забърквайте в нещо голямо. Подхождайте към всяка задача творчески. В четвъртък и петък настроението ви може да спадне и да потърсите уединение. Преди да споделите вашите идеи и планове с някого, помислете дали има нужда от това. Често се оказва, че е много по-полезно да държите устата си затворена и да не привличате твърде много внимание към себе си.


ТелецТелец (22.04 – 21.05)
Преобладаващо е влиянието на положителните тенденции, нещата ще ви се получават добре. Не се страхувайте да си поставяте високи цели: има шанс да постигнете отлични резултати. Подходящо е за започване на работа по някои нови проекти, да се захванете с дела, които изискват въображение и творчество. Тази седмица не веднъж ще имате възможност да направите живота си по-лесен и удобен, както и да разрешите някои битови проблеми. Можете да закупите мебели, домакински уреди и други полезни неща. С тези придобивки ще бъдете доволни.


БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)
Ще имате добро настроение и много енергия за действия. Венера благоприятства любовта ви, но не забравяйте, че партньорът ви има свои собствени навици, нужди и желания, особено ако той е Рак или Скорпион. В понеделник и във вторник, когато Луната ще бъде в опозиция, избягвате да спорите с него. Позволете на любимия си да взема собствените си решения сам. След петък, Меркурий ще започне да ви изпълва с оптимизъм. Най-добре ще го почувстват родените през първата десетдневка на знака. През уикенда ще е добре да смените обстановката.


РакРак (22.06 – 21.07)
Раци, тази седмица ще изненадате другите: вместо обичайната подозрителност и нерешителност, вие ще демонстрирате напористост и дори агресия. Колегите може да започнат да клюкарстват за вас. Не очаквайте лесни победи. Каквито и да са целите, които сте си поставили за себе си, ще трябва да работите упорито, за да ги постигнете. Много ще зависи от способността ви бързо да се ориентирате в ситуацията, да вземете правилното решение, като имате само минимална информация. Опитайте се да избегнете прекалената работа, не забравяйте да правите пауза, за да възвърнете силата си.


ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)
В първите дни на седмицата изобретателността и находчивостта ще ви помогнат за постигането на успех. Не се страхувайте да експериментирате. В средата на седмицата трябва да засилите самообладанието си и да се отнасяте сериозно към делата си. По това време е важно да запазите здравия си разум, да помните вашите цели, да не се отдавате на мимолетни пориви. Това е труден, но важен период. Ако се държите правилно, скоро ще откриете нови възможности. Стойте по-далеч от рисковани решения и хора, които обичат интригите.


ДеваДева (23.08 – 22.09)
Мнозина ги очаква благоприятна седмица, обещаваща добри успехи. Можете да постигнете значителен напредък във вашите дела. Дори със сложната работа ще успеете да се справяте бързо. Ще можете да решите много от проблемите, които ви притесняваха напоследък и да направите плановете за бъдещето. Опитът придобит по-рано, сега е много полезен. Жизненият потенциал е висок, неразположения са малко вероятни. Дори и в най-стресиращите дни, едва ли ще се почувствате уморени. Добре ще ви се отразят пътуване или смяна на обстановката.


ВезниВезни (23.09 – 22.10)
Началото на седмицата ще бъде страхотно. Звездите са на ваша страна, има възможност да се изпълни това, което е било замислено отдавна. Обстоятелствата се развиват благоприятно, освен това хората често ви помагат, от които не сте очаквали подобно нещо. Вероятно е началото на сътрудничество, благодарение на което скоро ще се отворят нови възможности за вас. В средата на седмицата ще бъдете особено заети. Възможно е някои планове да бъдат изоставени, макар че предпочитате да не го правите. Пълнолунието в четвъртък ще събуди във вас воина. Без значение колко сте заети, опитайте да обърнете повече внимание на вашите близки .


СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)
Неспокойна, но интересна седмица. Показвате завидно постоянство, не се отказвайте, ако нещо се обърка. Успешни съвпадения са възможни, благодарение, на които се решават сложни и важни проблеми. Трудностите също не са изключени, но е малко вероятно те да бъдат сериозни. Освен това, вие откривате начин да се възползвате от почти всяка ситуация. Звездите ви съветват да не вземате спонтанни решения, особено ако те засягат финансите. Старайте се да лягате рано, за да имате време за достатъчно почивка и сън. Ще има неочаквани срещи, вероятно ще срещнете различни хора.


СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)
В началото на седмицата ще има много сложни моменти, трудности, възможни са и недоразумения. Ще трябва бързо да вземете важни решения. И едва ли ще има кой да ви посъветва как да постъпите. Бъдете внимателни. Този период абсолютно не е подходящ за рискуване, разчитайки само на късмета. Намирането на общ език с приятели и близките ще става по-трудно от обикновено. Възможни са несъгласия и спорове, които могат за дълго време да развалят отношенията ви. Иначе ще се чувствате страхотно.


КозирогКозирог (22.12 – 20.01)
Тази седмица ще има много причини за безпокойство. Особено трудна ще е първата половина от нея. Лесно можете да загубите контрол над ситуацията и ще трябва да положите големи усилия, за да постигнете желания резултат. Събитията се развиват по-бързо, отколкото бихте искали, а понякога ще трябва да промените плановете си в движение, което няма да е лесно. След средата на седмицата ситуацията започва да се стабилизира, ще се почувствате много по-уверени. По това време можете да правите планове за бъдещето, да вземате важни решения.


ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)
Служебните дела и важните отговорности ще заемат почти изцяло вниманието ви и въпреки различните възможности за флирт, няма да допуснете много емоции. Ще работите много уверено и бързо. Ситуацията е противоречива и двусмислена, ще трябва да се потрудите, за да намерите изход от нея. В средата на седмицата ще трябва да поработите по-усилено, много от нещата ще бъдат по-трудни, отколкото ви се иска. Възможно е някой да ви попречи да осъществявате плановете си, може да имате опасни недоброжелатели.


РибиРиби (20.02 – 20.03)
Квадратурата на Луната в понеделник и вторник ще ви направи да се чувствате уморени и изнервени поради голямото количество отговорности и задължения, с които трябва да се справяте. Концентрирате се върху това, което смятате за най-важно. Не всичко ще е лесно, звездите са подготвили много изпитания за вас. Но има шанс да се направи забележима промяна към по-добро или да спечелите важна победа. Доказаните методи обаче не винаги дават правилния резултат, така че да бъдат подготвени за експерименти. Възможно е да трябва да вършите онова, което не ви е по душа. Контакти: 0885 408 779 

 
Банер

От галерията