Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

от 22 до 29 юли 2018

ОвенОвен (21.03 – 21.04)
През седмицата ще сте напрегнати и в същото време разсеяни. Ще бъдете преизпълнени с енергия, но няма да я изразходвате там, където е необходимо или няма да намерите къде да вложите най-рационално. Трябва съзнателно да се отпуснете и да си почивате. Не трупвайте отрицателни емоции, по-добре е да се придържате към златната среда. В домашния живот се очаква благополучие освен ако вие самите не го провалите с характера си. Възможни са парични постъпления. Могат да възникнат нови вътрешни и семейни обстоятелства. Възможно е някои Овни да имат проблеми със зрението, сърцето и кръвоносните съдове или общо неразположение, намалена производителност.


ТелецТелец (22.04 – 21.05)
Вие ще почувствате как живота около вас и вие самите ще се променяте. Ще искате повече свобода, нови усещания и впечатления. Някои от вас ще видят всичко в нова светлина. Все едно някаква пелена от очите ви ще падне. Едни ще се нуждаят от промяна отвътре, а други просто изведнъж ще ги променят някои житейски обстоятелства. Ще обмисляте планове за пътуване в най-скоро време. Във вашата среда ще се появят нови хора. Силата и самочувствието ви ще нарастват, както и желанието за успех и уважение, но за това ще трябва да работите упорито и дори да рискувате в някои моменти.


БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)
Във вторник и сряда трябва да бъдете внимателни, тъй като ще бъдете повлияни от Луната, която чрез своята енергия може да внесе объркване в живота ви. Препоръчително е да отложите важните въпроси. Управителят на вашия знак е в напрегнато взаимодействие с Юпитер, така че има риск от големи загуби, не вземайте и не давайте пари на заем. Благоприятно време за стабилизиране на личния живот. За да не остане личният ви живот зад борда е важно да разговаряте по-често с вашата половинка и заедно да изграждате отношенията си, в които ще се чувствате комфортно. Близнаци, не поемайте рискове, не дразнете партньора си, особено ако сте напълно доволни от връзката си.


РакРак (22.06 – 21.07)
Тази седмица ще си поставите сериозни цели, които ще изискват не само голямо търпение и увереност, но най-важното - планомерни действия. Можете успешно да се справите с най-трудните задачи през следващите няколко дни, които преди това ви изглеждаха доста трудни. Внимателно прехвърлете всички “за” и “против” и тогава започнете да действате. В сряда е желателно да се намали обема на работа, съществува риск да не се справите. Вместо това опитайте обективно да прецените своите възможности. Не говорете много за себе си на другите.


ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)
Представителите на този знак са много изпълнителни и отговорни, поради което са в състояние да работят от ранна утрин до късна вечер, трудолюбиво и усърдно изпълнявайки своите задължения. Към края на периода обаче ще почувствате малко мързел и ще ви налегне умората, което ще ви направи разсеяни в работата. Наложете си режим на строги икономии, тъй като може да се разклати финансовото ви положение. Бъдете особено внимателни, търпеливи и сдържани в петък, по време на затъмнението. Някой от колегите ви може да ви създаде проблеми през седмицата.


ДеваДева (23.08 – 22.09)
Животът ви се подобрява с бързи темпове. Прилив на жизнена енергия, но могат да се появят проблеми с метаболизма, променливост на настроението, повишената уязвимост. Важно е да се балансира храненето и да се наблюдава емоционално-умственото състояние. Полезно е да бъдете по-често навън след природата. Тази седмица е идеална за спокойна работа, която изисква внимание и без да предизвиква раздразнителност и апатия. Разположението на планетите благоприятства продуктивната ви работа, но внимавайте за потенциални грешки и загуби. Не се доверявайте на безотговорни хора.


ВезниВезни (23.09 – 22.10)
Това е времето на реализиране на материалните и естетическите потребности, хармонизирането на личното пространство. Прекалените амбиции могат да ви нанесат вреда. Тази седмица ще можете да оказвате влияние върху хората и да постигнете целите си. Необходимо е обаче да се действа не чрез сила и натиск, а нежно и деликатно, да пипате с кадифени ръкавици. Сами избягвайте да правите неща, които не искате да правите. В четвъртък и петък, не се притеснявайте много за събитията, всичко ще свърши добре. Ще имате внезапни прозрения, които ще възникнат в резултат на различни обстоятелства.


СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)
Като цяло тази седмица е относително стабилна и не е лоша, разбира се, ако имате емоционално-психологическа стабилност. Точно сега е необходимо да се научите как да се адаптирате не само към различните ситуации, но и към хората. Ако не успеете да се справите, стресиращите ситуации или неприятните новини, които получавате, ще имат отрицателно въздействие върху цялостното ви здраве. Не забравяйте, че заболяванията имат навика да се проявяват неочаквано, така че наблюдавайте състоянието на тялото си с повишено внимание. Началото на седмицата е благоприятен период за делова активност и проявление на организационни способности.


СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)
Поради някаква случайност в живота ви, всичко може да се промени много. Възможно е да има някои разногласия в личните взаимоотношения. Опитайте да изясните ситуацията и да изчистите недоразуменията. Стойте далеч от различни слухове, защото някой може умишлено да се намесва в отношенията ви. Особено във вторник и сряда, когато Луната ще е в опозицията на вашия знак може да постави на пътя ви друг разни досадни особи. С всичко ще се справите добре, но от вторник квадратурата на Венера ще ви направи по-амбициозни и недоверчиви към някои от вашите колеги.


КозирогКозирог (22.12 – 20.01)
Важно е да се насочите силите ви към най-важната цел, а не да ги разпилявате в различни посоки. Не е изключено да се наложи да поемете важен проект. Запасете се с търпение и избягвайте да влизате в конфронтация с колегите си. Пред мнозина ще стои трудна задача - да решите проблемите си за чужда сметка. Не се преструвайте на такива каквито не сте, тъй като скоро истината ще излезе наяве. Тригонът на Венера ви напомня, че можете да се отдадете на забавления. Ако си вземете отпуск сега и отпътувате за някъде, ви очакват сладки дни. Влюбените Козирози ще бъдат на седмото небе от щастие.


ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)
През първите три дни на тази седмица, има вероятност от резки промени в настроението, въпреки че няма специални причини за това. Ще сте склонни повече към пасивност, сънливост и желание за релаксация. Ще бъдете потопени в някакви свои преживявания и чувства. Необходимо да завършите всичко, което сте започнали, иначе могат да останат да висят така дълго време делата ви. Може да почувствате ограничени финансовите си възможности. Старайте се да прекарвате повече време с близките си хора. Във вторник не подлагайте чувствата си на изпитание и не бързайте със заключенията за действията на близкия ви човек.


РибиРиби (20.02 – 20.03)
Покажете мъдрост и предпазливост във вашите решения, тъй като вашето бъдеще ще зависи от това. В средата на седмицата ще има интересни събития, които могат да отворят нови перспективи и хоризонти за вас. В отношенията ви ще има някои промени, но в каква посока ще се развият, до голяма степен зависи от вас. Ще трябва да проявите цялата си изобретателност, на която сте способни, за да се справите с проблемите, които непрекъснато ще ви се сипят. Въпреки това вашата интелигентност ще бъде възнаградена. Ако сте склонни да рискувате, тогава сега е по-добре да избягвате такива ситуации. Добротата просто ще струи от вашето сърце. Освободете се от старите обиди, може би някой се нуждае от втори шанс? Контакти: 0885 408 779 

 

От галерията