Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

от 29 до 05 август 2018

ОвенОвен (21.03 – 21.04)
През седмицата ще постигнете успех на работното място. Очакват ви значими, понякога дори щастливи събития, които ще помогнат да се постигне успех в кариерата. Ще има обаче много пречещи фактори, така че ако искате да спечелите и защитите позициите си, ще бъде необходимо да се борите за щастието си. Ще откриете своята мотивация и ще разберете какво искате от живота. Време е да поставите нещата в ред - на работа или у дома. Актуализирайте гардероба си, укрепете здравето си с правилното хранене и почивка. Внесете в ежедневието си повече хармония и красота!


ТелецТелец (22.04 – 21.05)
Звездите ви обещават спокойна и хармонична седмица. Обичайте и творете на 16 и 17 юли. Вие ще бъдете изпълнени с творческо вдъхновение, което можете да реализирате в гардероба, в домашната обстановка или при възпитанието на децата. Осъзнайте най-смелите си проекти! Бъдете готови за глобални трансформации. Бъдете внимателни през последните три дни от тази седмица. Избягвайте отмъстителните хора и не предприемайте никакви действия срещу тях. Венера макар и отслабена в знак Дева, показва добро време за почивка, за пътуване, организиране на развлечения и забавления.


БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)
Началото на седмицата ще бъде трудно. На 16 и 17 Луната може да ви подтикне проявите най-лошите черти от характера си. Забавете малко оборотите и добавете в живота си стабилност и ред. Суматохата и хаоса не просто могат да отнемат огромно количество сили, нерви и време, но също така да предизвикат нови проблеми. Необходимо е всички да станете през тази седмица по-внимателни, организирани и отговорни. Накрая ще постигнете това, което отдавна желаете - уют в дома ви и в семейството любов и хармония! Меркурий ще доведе до благоприятни условия за работа, преговори и нови запознанства.


РакРак (22.06 – 21.07)
Предстоящата седмица носи добри шансове да сключите взаимно изгодни договори, да се споразумеете успешно, да намерите компромисно решение на проблемите, да се изкачите нагоре по кариерната стълбица. Слънчевата енергия ще ви направи по-уверени в себе си, освободени, способни да преговаряте с другите и носи възможности да реализирате желанията си. Събота и неделя ще бъдат най-успешните дни за вас. Юпитер ще бъде в положителен аспект с Венера, а Луната в тригон към знака ви. Това ще доведе до появата на нови идеи, ще увеличи мотивацията ви.


ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)
Не пропускате добрите възможности, поемайте инициативи. Смелите решения, думи или дела привличат добър късмет и бързи пари. Още в сряда или четвъртък може да ви се усмихне късметът. Освен това тези дни могат да се окажат доста продуктивни. Вселената ще ви помогне да станете по-добри и да разберете какво наистина искате от живота. Меркурий във вашия знак ще ви помага в реализацията и действията. Ще успеете да разрешите дилема в любовна връзка, бързо постигане на споразумение в спор.


ДеваДева (23.08 – 22.09)
В първите два дена на седмицата бъдете внимателни. Може да ви бъде малко трудно, да срещате напрежение и препятствия. Венера във вашия знак ви настройва към нежни чувства и дава шансове за реализиране на вашите творчески способности. Успехите са напълно възможни и могат да станат реалност. Може да постигнете значителни постижения в областта на интелектуалната дейност, бизнеса и пътуванията. Плюсовете от този период са, че тази седмица Венера ще бъде в благоприятен аспект с Юпитер. Последните три дена ще бъдат най-благоприятни за вас.


ВезниВезни (23.09 – 22.10)
Вторник и сряда ще внесат малко напрежение в живота ви. Опасностите дебнат на всяка крачка. Избягвайте провокациите и предизвикателствата. Луната ще ви провокира да покажете лошите си страни. Следете емоционалното си състояние и избягвайте импулсивните решения и постъпки. Съсредоточете се в работата си. Извън това време са възможни значителни трансформации на вашата личност и нови убеждения, които променят съдбата. Тези дни можете спокойно да се отдадете на "любовен лов", ако все още не сте намерили своя партньор.


СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)
Живейте според законите на вселената, за да бъдете по-щастливи. През тази седмица ще бъдете невероятно позитивни. Самочувствието ви ще се увеличи, оптимизмът също. Негативните мисли ще изчезнат от ума ви. Юпитер във вашия знак отново е директен и ще ви помага да покорявате нови висоти. С помощта на позитивното му влияние и благоприятният аспект, който сключва с Венера, мнозина представители на знака ще могат да видят как нещата се развиват бързо и че вселената буквално е пълна с възможности. Много Скорпиони ги очакват нови постижения.


СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)
Източник на енергия и жизненост за вас тази седмица ще бъде хармоничната връзка на Юпитер с Нептун. Съветът към вас е да преразгледате и анализирате финансовото си положение, да сведете до минимум разходите. В този период успехите и паричните потоци на Стрелците трябва да бъдат контролирани, да се видят всички пропуски и грешки направени по-рано, което ще помогне да се намери нов път на развитие във финансовата сфера. Изхвърляйте всички негативни мисли от ума си, така че отрицателната енергия да не отрови съзнанието ви.


КозирогКозирог (22.12 – 20.01)
Юпитер ще благоприятства възобновяването на старите идеи и приспособяването им към нова ситуация. В някои моменти ще изпитате несигурност. Възможни парични затруднения. В личния си живот няма да имате големи проблеми. Само в сряда и четвъртък поради Лунната квадратура може да сте малко напрегнати или да имате някои дребни ядове. Можете да очаквате една интензивна, но изключително удовлетворяваща седмица по отношение на любовта. Обмяната на енергия между вас и вашият любим човек ще нараства.


ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)
От вашите активни решения или бездействие зависят много неща в живота ви. Ще трябва да се примирите с противоречивите си мисли. Ретроградния Марс във вашия знак, ще ви накара да променяте желанията и плановете си едва ли не на всеки час. Решенията ви може да са правилни, но най-добре е да не рискувате напразно. Ако решите да промените нещо в живота си, помислете внимателно за средствата, които ще ви помогнат да постигнете тази цел. За да бъдете по-щастливи, тази седмица трябва внимателно да следите за емоциите си. Научете се да възприемате близките си такива, каквито са, без да се опитвате да ги променяте.


РибиРиби (20.02 – 20.03)
Като цяло настъпва благоприятен период с изключение на понеделник и вторник, когато тези дни са малко по-опасни за взаимоотношенията ви. Може да се сблъскате с враждебното отношение на недоброжелатели или да имате неприятен разговор. Нептун обещава на Рибите идилия в комуникацията с противоположния пол, успешно развитие на любовните взаимоотношения, хармония в живота и успех в работата. Проблеми могат да възникнат при взаимодействие с приятели, родители и деца. С тях са възможни несъгласия, скандали и караници. Контакти: 0885 408 779 

 
Банер

От галерията