Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

от 16 до 23 септември 2018

ОвенОвен (21.03 – 21.04)
Вторник и сряда може да доведат до дребни проблеми, от което ще се почувствате обидени. През тази седмица имате всички шансове да се докажете на много по-високо ниво от досегашното. Вие се справяте много добре. Имате положителни резултати в работата. Ще откриете нови възможности, за да изследвате собствения си вътрешен свят. Възможно е да поискате да опитате необичайни методи за вас, като хипноза, регресия, консултация с психолог или астролог. Оказвате положително влияние върху тези, с които се срещате. С партньора си лесно намирате компромиси. Вкарайте малко романтика във връзката ви. Вечерите е по-добре да прекарате у дома си на сигурно.

 


ТелецТелец (22.04 – 21.05)
На вас няма да ви бъде много лесно през тази седмица. От една страна искате да се отпуснете, поне само за малко да останете на спокойствие сами със себе си. От друга - имате много изкусителни перспективи за работа. За да не се превърнете в Лебед, Рак и Щука по едно и също време, очертайте си ясни приоритети, основаващи се единствено на вашите нужди и потребности и не се обвинявайте, че сте останали длъжни на някого. Дори ако в момента се чувствате изпълнени с енергия, важно е все пак да се погрижите за себе си, да си подсигурявате достатъчно почивка. Ако срещате проблеми в отношенията ви, вероятно вие сте виновни не по-малко за това. Докато продължавате да изпитвате търпението на партньора си, няма да постигнете мира и хармонията, които искате.


БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)
Пред вас има много нови пътища, но това не ви харесва особено и ви прави да се чувствате нервни. Нямате достатъчно мотивация, концентрация и подкрепа. Следователно основната задача тази седмица ще бъде изграждането на мостове. Около вас има хора, които са готови да ви помогнат, но трябва да ги заинтересовате първо. Животът непрекъснато подхвърля нови предизвикателства по пътя ви. Изглежда, че трябва да се доказвате отново и отново. Някаква ситуация или просто щастливо съвпадение за вас ще ви помогне да постигнете целите си. Те могат да се проявят във всяка област от живота ви и следователно трябва да решите какво искате да постигнете. Външните обстоятелства оказват отрицателно влияние върху личния ви живот.


РакРак (22.06 – 21.07)
Представители на този знак през тази седмица могат да бъдат оприличени на известен персонаж - "Фигаро е тук, Фигаро е там", в общи линии така ще се развият събитията. В понеделник може да преживеете небивал подем на духа и ентусиазма - уви, невинаги уместни. Във вторник може да поканите на гости у дом или да се срещнете с приятели, с които скоро не сте се виждали. Всъщност цялата седмица е благоприятна за всякакви срещи и запознанства. Ще направите някои промени в мирогледа си. Ако има проблеми с любовта ви и това е много възможно, вероятно се дължи на вашето егоистично поведение. Вие сте упорити, невъзмутими и изключително раздразнителни, най-малките неща лесно могат да ви провокират.


ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)
През седмицата ще се стремите към екстравагантност. Желанието ви да излезете извън общоприетите рамки и да се различавате от останалите не само от тяхното поведение, външен вид, но и от мисленето, може да накара някои консервативни хора да ви разберат погрешно. Ще направите покупки, които отдавна желаете. Периода е подходящ за нови промени, но не предприемайте нещо спонтанно, необмислено, не бива да рискувате. Само ако сте планирали някакви действия или промени в живота си от преди, но по някаква причина още не сте ги осъществили, сега е времето за тяхното изпълнение. През първата половина на периода може да възникнат финансови проблеми. Може би няма да имате достатъчно пари за някоя от вашите нужди или за да инвестирате в нещо.


ДеваДева (23.08 – 22.09)
През седмицата ще се сблъскате с някои допълнителни и необичайни предизвикателства. Това може да бъде конкурентен колега или нова задача. Отделете време да отработите тази нова ситуация и не се страхувайте! Вярвайте в себе си и използвайте пълния си потенциал, за да покажете най-накрая това, на което сте способни! Местоположението на планетите показва възможни изненади в личните или бизнес отношенията. Ако в тези области имате нерешени проблеми, сега те могат да изплуват на повърхността. По-добре е да бъдете предварително подготвени да реагирате по-бързо на това, което се случва. Обърнете специално внимание на тялото си, ако има и най-малък признак на слабост, малък проблем или дори нараняване, вземете подходящи предпазни мерки. Някои ситуации сами ще ги усложнявате.


ВезниВезни (23.09 – 22.10)
Вие сте си заслужили доверието на вашите колеги на работа. Имате всяка възможност да постигнете успехи с ентусиазирания си подход. Използвайте добре това време и не се страхувайте да допринесете с новите си идеи или предложения за подобрение на качеството на работата. Хората обичат да слушат това, което имате да казвате. През следващите дни може би ще ви минат мисли за промяна на мястото на дейност. Сега промените могат да бъдат наистина успешни, но само ако сте готови за тях. Ако в този момент идва благоприятно предложение за нова работа, трябва да се съгласите. Вашата интуиция ще ви помогне да вземете правилните решения. Във вашия любовен живот всички опции са отворени и достъпни.


СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)
Лесно се провокирате от околните. Бъдете сдържани, не търсете отмъщение или поне не се вкарвайте в ненужни конфронтации с колеги и други хора. Знаете точно какво искате и планирате да го постигнете сами. Слушайте вътрешния си глас и вършете работата си възможно най-добре. Условията се променят и скоро вие може да сте в много по-изгодна позиция. Придържайте се към здравословен начин на живот или поне намерете баланса между работа и почивка. Концентрирайте се върху това, което е наистина важно за вас, а именно вашият партньор или ако сте сами - някой, който желаете! Напреженията могат лесно да бъдат премахнати чрез любовта!


СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)
Вашето енергийно ниво е доста добре балансирано, което ви прави физически пригодни за добра работа. Вие проявявате компетентност и отговорност при изпълнение на задълженията си. Подхождате рационално и творчески към задачите си. Това очевидно се забелязва от вашите колеги и ви прави приятен член на колектива. Трябва да се възползвате от благоприятните обстоятелства, за да придвижите напред проектите, които са важни за вас. Лесно е да предизвикате ентусиазъм с вашите идеи у другите. През тази седмица може да се появи желание за нещо. Важно е да се избягват спонтанни решения, тъй като сега те могат да се окажат прибързани и не винаги правилните.


КозирогКозирог (22.12 – 20.01)
Тази седмица може да донесе интересни промени в ежедневната ви среда. Добро време за пътуване, както и за някакъв вид обучение. Чувствате се самоуверени и се намирате в особено добра физическа форма. Няма да се поколебаете да поемете нови предизвикателства. Ще положите много усилия да постигнете целите си. Важното е да не са спонтанни, а последователни и след това успехът ще дойде при вас. Опитайте се да не прекалявате. Не използвайте огромни ресурси, за да постигнете сравнително малки цели. Можете да слушате съветите на вашите приятели и познати, но окончателните решения трябва да вземате сами. Тази седмица се чувствате особено щастливи, особено, ако има кого да обичате.


ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)
По това време, когато Юпитер в полето на кариерата ви прави секстили със Слънцето и Плутон, можете да почувствате мощен прилив на сили, които търсят изход, поради това често се случва човек да реши да промени или да обмисли възможността за промяна на бизнеса или да подложи на съществено преразглеждане позициите си. Тъй като и Луната започва да нараства, имате благоприятно време за стартиране на мащабни проекти, но не забравяйте, че за индивидуалните задачи е желателно индивидуален избор на благоприятни дати. Вие сте особено очарователни и може да обърнете всички несъгласия в своя полза. Но внимавайте да не скъсате нишката с едната ръка, след като току-що сте я изплели с другата.


РибиРиби (20.02 – 20.03)
Слънцето в секстил с Юпитер и тригон с Плутон - през този период енергийният ви потенциал се увеличава, чувствате, че сте способни на действията, които преди това са ви изглеждали не по вашите сили. Ще бъдете достатъчно подвижни и целеустремени. Най-големите ви врагове ще бъдат повърхността и бързането. Потърсете неконвенционални подходи, ваши собствени, индивидуални начини за решаване на тези проблеми и задачи, които ще възникнат пред вас. Способността за творчество и създаването на нещо ново се разраства. Въпреки това чувствата са трудни за ограничаване, което може да създаде проблеми в бизнеса и личните отношения.


 

 Контакти: 0885 408 779

 

 

От галерията