Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

от 23 до 30 септември 2018

ОвенОвен (21.03 – 21.04)
Довършете задачите, които трябва да приключите. Преход от един етап на живота към друг. Средата на седмицата за някои ще бъде напрегната. Трябва да изоставите целите, които няма да доведат до никъде и вместо тях да си поставите по-реалистични. Само така можете да започнете пътя към щастливото бъдеще. Звездите вероятно ще ви накарат да се почувствате вдъхновени. Ще имате повече надежда за бъдещето и ще сте по-уверени, че вашите емоционални и финансови нужди ще бъдат удовлетворени. Може да се почувствате единни с цялото Творение.


ТелецТелец (22.04 – 21.05)
Ще имате много успешна седмица, особено ако сте готови за радикални промени както в работата, така и в личния си живот. Късметът често ще ви бъде спътник. Въпреки това за мнозина настъпва времето на активност и борба за място под слънцето. Възможни са нестандартни ситуации и опасни моменти през периода. На тази основа можете да загубите увереност във вашите възможности и способности. Но бъдете спокойни, всичко е по силите ви и ще се справите с трудностите, особено през втората част на периода. Ще пожънете нови победи. Понеделник и вторник ще изискват по-голяма умствена енергия и концентрация.


БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)
Понеделник е енергийно сложен ден. Може да ви бъде предоставена лъжлива информация, така че бъдете внимателни. Следващите дни ще преминат на вълните на оптимизма. Някои от вас ще бъдат изправени на кръстопът и ще трябва да избират между две възможности. Може да се окаже, че много искате да направите нещо, но нямате представа как и дали да го направите. Ако това се случи, ще е ясен знак, че трябва да спрете, да се отпуснете и да се откажете от опитите да контролирате живота / ситуациите / хората / нещата.


РакРак (22.06 – 21.07)
Ще осъществявате лесна и приятна комуникация с другите хора. Разногласия, ако се появят, лесно ще бъдат отстранявани. Производителността на труда ви ще бъде голяма. Ще бъдете изпълнени с енергия, решителност и амбиция, особено родените през първата десетдневка на знака. Знаете на къде се стремите и ще вложите всичките си усилия до пълна победа. Сряда до неделя е отлично време за всичко, което изисква ясно мислене, добра преценка и организационни умения. Може да изпаднете във вътрешен конфликт или противоречия по някакви причини.


ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)
Това е времето, когато Вселената ви дава прекрасни възможности да се реализирате в различни сфери на живота, да направите полезни запознанства, да намерите своето призвание. Бъдете отворени към нейните съвети! По-специално за пророчески сънища и прозрения. Понеделник до сряда трябва да проявявате бърз ум и рефлекси. Куражът и бойният дух ще ви помогнат да се справите за кратък период със задачите. Петък и събота Луната в Лъв ще ви направи по-емоционални и чувствителни от обичайното. Ще се засилят интуицията ви и психическите ви способности.


ДеваДева (23.08 – 22.09)
Дава ви се ново начало в някакъв аспект от живота – това може да са взаимоотношения, ситуация в работата или нещо друго. Благоприятната енергия ще ви помогне да стигнете там, където искате да отидете. Звездите ви призовават да не се страхувате да направите скок, ако това е във ваш добър интерес. Накратко, изисква се повече смелост. Както казва една стара поговорка, "усетете страха, но го направете така или иначе". Трудното е, докато започнете. Отново ще можете да покажете високия си професионализъм на работа, да демонстрирате вашите умения и интелект.


ВезниВезни (23.09 – 22.10)
Понеделник и вторник внасят мир и хармония в живота ви. Това е чудесно време да се отпуснете с близки или да се забавлявате с приятели. Добър за създаване на нови контакти. Независимо дали става дума за работа или за социален живот, не се колебайте да бъдете отворени към света. Вашето любящо настроение засилва харизмата ви и ви прави по-сексуално привлекателни от обикновено. Във вторник и сряда ще бъдете доста консервативни и няма да бъдете доволни да правите някои неща, които не ви харесват. И не е нужно. Правете само това, с което се чувствате добре. Петък и събота ще бъдете активни и концентрирани, така че използвайте тези дни разумно.


СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)
В момента бизнесът и личните ви задължения са най-важни - в тази посока сте се съсредоточили изцяло и през тази седмица ще имате много малко време за емоционалния или брачния си партньор. Честно казано, може би е по-добре така, защото ще можете да избегнете нервността на другата страна. Свободните Скорпиони също са съсредоточени върху своите планове и дори да забелязват опитите на някои хора да привлекат вниманието им, нямат време да направят нещо по въпроса. Всичко, което преди това сте започнали, с което сте се ангажирали и инвестирали огромно количество енергия, сега се очертава да се реализира напълно.


СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)
През седмицата ще ви изненадат някои добри новини. Някаква ситуацията ще се обърне във ваша полза. Успявате да подобрите позициите си. Ще можете да си осигурите подкрепата на хора, които са важни за вас и ще можете да работите малко по-спокойно и по-стабилно. Свободните представители на този знак ще имат много по-активен социален живот. Откриват се нови възможности, независимо дали става въпрос само за комуникация с противоположния пол, флирта или желание за приключения. Важно е да се чувствате добре и да осъзнаете, че имате повече емоционални възможности.


КозирогКозирог (22.12 – 20.01)
Понеделник и вторник може да бъдете толкова директни и честни, колкото искате, за да постигнете желанията си и да привлечете подкрепата на другите. Уверете се, че изпълнявате задълженията си навреме. Вероятно ще бъдете по-склонни да предприемете смели действия, за които при друг случай бихте били твърде предпазливи. Ще имате променливи настроения през тази седмица, но по никакъв начин това не трябва да влияе на стабилността на вашите взаимоотношения. Социалният и любовният ви живот ще се подобрят от засилената ви харизма и интелектуалната привлекателност.


ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)
Вашият оригинален начин на мислене ще ви помогне да намерите решения на някои проблеми. Ще трябва да вземете становище по някои въпроси и да не се отклонявате от него. Бъдете по-внимателни, ако планирате да купите недвижим имот чрез посредник. Избягвайте ненужните разходи. Пазете се от меркантилни хора. Може някоя врата да се затвори пред вас, но следващата ще се отвори по-широко. Не се намесвайте в делата на другите. Някои от вас ще трябва да изясняват отношения с бивши или настоящи любими. Ако имате връзка, не проявявайте своята ревност.


РибиРиби (20.02 – 20.03)
Вероятно ще се чувствате доста енергични и позитивно настроени. В понеделник вашата чувствителна природа може да бъде наранена. Безсъние или нервни проблеми са възможни. В сряда и четвъртък ще бъдете мечтателно и творчески настроени. Лесно може да получите вдъхновение. Интуицията ви ще бъде особено силна. Приятели могат да дойдат при вас, за да поплачат на вашето рамо. Утешете ги, както само вие умеете. Необходима е ясна позиция в партньорството. Ясно изразете своите чувства и желания, чуйте и тези на партньора си. Ако сте свободни, има вероятност да се срещнете с човек, който е с по-голяма разлика в годините. Контакти: 0885 408 779 

 
Банер

От галерията