Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

от 04 до 11 ноември 2018

ОвенОвен (21.03 – 21.04)
Тази седмица ще бъде динамична и успешна в много области. Ще бъдете пълни с енергия и може да постигнете добри резултати във всичко. Вие сте твърде взискателни към себе си, бъдете по-снизходителни. Обърнете внимание на документите, всичко трябва да бъде поставено в ред. Възможни са проверки от разни инстанции. Не разчитайте много на обещания отстрани. Ще научите повече за себе си, чрез срещи с някои хора и открити разговори лице в лице. Такива разговори не винаги ще бъдат приятни, но чрез тях всъщност ще изследвате взаимоотношенията си и ще разберете отговарят ли тези хора на вашите нужди или не.


ТелецТелец (22.04 – 21.05)
Не се притеснявайте за проблемите, които могат да възникнат по време на работа. Дори и да не можете сами да се справите с тях, колегите ви са отзивчиви и ще ви помогнат. Фокусирайте се повече върху собственото си здраве и започнете да правите това, което е най-добро за вас. Седмицата е изключително полезна, за да се отървете от лошите навици като пушенето и храненето. В семейния живот всичко ще бъде гладко, само родителите ви (или остарели роднини) ще ви напомнят, че сте имали твърде малко време за тях.


БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)
Седнете тази седмица и помислете за това кои задължения и отговорности изискват повече внимание и време. Имайте предвид, че независимо от вашата независимост при вземането на решения, някои неща трябва да стават както другите искат. Физическото и емоционалното ви самочувствие през седмицата може да зависи пряко от това дали всичко е наред у дома ви и на работното място. Колкото повече безпорядък има, толкова по-влошено ще е състоянието ви. Добре е да се освободят шкафовете от всичко излишно, старо и ненужно - по този начин можете да обновите енергията във вашето жилище.


РакРак (22.06 – 21.07)
Тази седмица е разумно да не се нагърбвате с цялата работа сами, а да потърсите помощ от колегите: ако правите нещата заедно ще постигнете най-добри резултати. Понеделникът може да бъде денят, в който се изпълняват желанията и намеренията. Успехът в бизнеса ще зависи от комуникационните ви умения и способността ви да използвате връзките си и познанствата си. Старайте се да се грижите повече за хората, които обичате. В романтичните отношения не са достатъчни само любовните думи. За да ви повярват, трябва да потвърдите любовта си с реални действия.


ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)
Като цяло на всички жизнени фронтове ситуацията е добра. Не се предвиждат извънредни събития. Ще бъдете свободни да изразявате себе си. Ще можете да правите свободно това, което искате. Тази седмица влизате в нова фаза. А именно, бавно забавяте начина си на живот и фокусът ви ще се премести към вашия дом и семейство. Ще се ръководите от идеята за това, което е най-важно за вас и за тях. Сега е подходящо време за уреждане на икономически проблеми, закупуване на домакински уреди. Много от вас ще имат грижи по родител.


ДеваДева (23.08 – 22.09)
Подгответе се за активни действия. Седмицата ще бъде доста динамична. Ще се ускори темпа ви на живот и ще бъдете по-социални. Пред вас ще се изправят редица задължения, задачи и проекти. Ще искате да помогнете на другите със своите собствени идеи. Не налагайте обаче собственото си мнение как да се правят нещата. Бъдете търпеливи и слушайте какво ви казват хората до вас. Бъдете търпеливи, когато изяснявате какво наистина искате и избягвайте конфликти за някои от вашите принципи.


ВезниВезни (23.09 – 22.10)
Всичко, което започнете, може успешно да бъде завършено, но само ако сте достатъчно решителни и имате ясно поставени цели. Тази седмица се старайте да не се намесвате в делата на другите. Някои от вашите бизнес партньори или колеги няма да спазят обещанията си. Възможно е да има разногласия с колеги, както и с висши длъжностни лица по не толкова съществени въпроси. Доверете се на логиката, тя ще ви подскаже правилните решения


СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)
Седмицата ще премине без много стрес: обичайният ритъм, познатите дела и отговорности. Препятствия могат да се появят там, където изобщо не ги очаквате. Опитайте се да почивате повече и не пренебрегвайте пълноценния сън. Юпитер привлича добри обстоятелства към вас, дарява ви щастие и прави живота ви по-лесен. Все още сте на етап, в който можете да правите пари, да промените работата си или да започнете свой собствен бизнес. Нови победи и възможности има навсякъде – търсете ги. Ново начало.


СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)
Седмицата ще бъде напрегната, но продуктивна. Животът ви ще бъде стабилен и предсказуем, а нежеланите промени, от които толкова се страхувахте, ще останат встрани. Така че вашето спокойствие тази седмица нищо няма да го смути. През следващите седем дни ще бъдете доста отворени и приятелски настроени. По добра воля ще сте готови да помагате на другите, но това не означава, че ще пренебрегнете собствените си задължения.


КозирогКозирог (22.12 – 20.01)
От самото начало на седмицата ще се потопите във вихъра на разнообразни дела. Четвъртък може да е най-натовареният ден от периода, както по отношение на броя на делата, така и по отношение на тяхното значение. Не се страхувайте да експериментирате, да поемете инициативата, чувствайте се свободни да заявите себе си. Във вторник и в петък внимавайте да не предизвиквате конфликт със собствените си думи или действия. Действайте уверено, упорито, но тактично, тогава при всякакви обстоятелства ще имате предимство и ще постигнете целите си много по-бързо.


ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)
Тази седмица основното нещо е да изберете правилната стратегия и тактика и да не губите времето си за дребни неща. Не пропускайте възможността да покажете ерудиция и яснота на ума. Ще мислите много за планирането на собственото си бъдеще. Обстоятелствата, ще ви предоставят многобройни възможности не само в бизнеса, но и в личен план, от които разбира се можете да се възползвате. Юпитер ви носи късмет и поставя при мнозина акцент върху прогреса в кариерата.


РибиРиби (20.02 – 20.03)
Седмицата ви ще бъде неравномерна. В някои периоди всичко ще бъде много добро, отлично и прекрасно, в други – не толкова. Фокусирайте се върху решаването на първостепенните задачи, защото едновременно с всичко не можете да се справите. Необходимо е да се решат проблемите по степен на важност. Подходящо време да промените средата и да съберете нови впечатления, така че ако можете да пътувате – направете го. Има големи шансове да разширите собствените си виждания за света чрез любовна връзка с човек, който е напълно различен от вас. Контакти: 0885 408 779 

 

От галерията