Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

от 11 до 18 ноември 2018

ОвенОвен (21.03 – 21.04)
Пред вас е страстна и интензивна седмица, най-вече благодарение на присъствието на Слънцето в Скорпион. Ще ви занимават дела, свързани с данъци, дългове, наследство, застрахователни въпроси и общи приходи. Марс все още присъства в знака ви и ви помага в отношенията с групи хора и приятели. Вие ще имате конкурентен дух и ще се стремите към съревнование не само в работата, но и в любовта. Ще се водите от благородни идеи и каузи. Може да изпитате умора и напрежение в отношения, особено онези, които са женени.


ТелецТелец (22.04 – 21.05)
Марс вдъхновява вашите амбиции. Вие сте все още на етап, в който се нуждаете от повече почивка и затова се опитайте да не пренебрегвате този факт. Твърде е възможно да получите похвала от началниците си или увеличение на доходите. Взаимоотношенията и работната атмосфера ще се подобрят. Може да забележите, че сте склонни да си похапвате повече и то сладки неща. Трябва да си сложите мярка и да проявите самоконтрол. Сега е моментът да се намерят решения на стари проблеми, да се преодолеят блокажите и ограниченията.


БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)
Подгответе се психически за това, че на работното място ще имате допълнително натоварване. Пред вас е една седмица изпълнена със задължения, но ще бъдете продуктивни в работата си. Вие ще се стремите да свършите всичко колкото е възможно по-бързо и в най-кратък срок. Неочаквани, но полезни нови запознанства ще разкрият нови аспекти, ще внесат нови идеи и прозрения. Някои нови теми ще започнат да ви интересуват. Не мислете, че знаете всичко и да искате да налагате вашите мисли на другите. Споровете за това кой е прав и кой е виновен няма да доведат до нищо.


РакРак (22.06 – 21.07)
Уран се завръща в дома ви на кариерата и социалният статус и ви насърчава да правите промени в посоката, в която искате да напредвате по нов и уникален начин. Ще започнат да се подобряват уменията ви в работата. Препоръчва се да не правите твърде много неща наведнъж, въпреки увереността и оптимизма ви. Завършвайте едно и тогава започвайте друго. Нужно е да се преборите с някои свои страхове, които пречат на развитието ви. Трябва да помислите и да решите какво искате от живота и как да го постигнете.


ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)
Енергично интензивна седмица за Лъвовете. Звездите ще облагодетелстват онези, които знаят точно какво искат и са в състояние да планират компетентно своите действия. Опитайте се незабавно да разрешите проблемите, без да ги отлагате за по-нататък. Бъдете внимателни, ще имате сериозна конкуренция. Няма съмнение, че някои хора ще ви разстроят, но се опитайте да останете спокойни и винаги мислете за компромис. Комуникацията с позитивни хора ще ви позволи да осъществите най-амбициозните си планове и да запазите самочувствие.


ДеваДева (23.08 – 22.09)
Това е време за активно действие, затова се опитайте да се отървете от тежестта на натрупаните проблеми, енергично се заемете да търсите решения. Не се съмнявайте в успеха на това, което е започнало: всичко ще се получи, ако имате желанието да стигнете до края. Не забравяйте, че тази седмица ще успеят само добре обмислените и подготвени дела. Няма съмнение, че ще бъдете много заети. За щастие безстрашният Марс все още е във вашия сектор на здравето и работата и ще бъде лесно да свършите работата си, а и жизненият ви тонус ще е добър.


ВезниВезни (23.09 – 22.10)
На работното място, бъдете подготвени за трудности. Не всичко ще работи във ваша полза, поради което са възможни изпадане в депресия и лошото настроение. По паричните въпроси се опитайте да бъдете по-практични. Тази седмица Венера се придвижва във вашия знак, което означава, че влизате в идеален период за обновяване на гардероба и като цяло подобряване на външния си вид. Отпуснете се и се погрижите за това, което искате от дълго време, но все не ви достига време да си отделите повече внимание.


СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)
Слънцето във вашия знак ще привлича интересни хора и обстоятелства към вас. Опитайте се да се възползвате максимално от това. Вие сте в точното време за разрешаване на вътрешни конфликти и това, което искате в бъдеще относно брак или взаимоотношения, които могат да станат сериозни. Не се забърквайте във финансови спекулации. Пълнолунието на 7-ми във вашия знак ще ви направи по-ентусиазирани и уверени в себе си, готови да обърнете нов лист в живота си.


СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)
За Стрелците седмицата обещава да бъде спокойна и хармонична. Не планирайте в понеделник и вторник важни дела, свързани с интелектуална работа - те няма да донесат успех. Марс ви помага в комуникацията и ще бъдете по-директни през тази седмица. Същата планета ви предлага възможности за пътуване, но също така насърчава ученето, най-вече чрез четене. В този период ще имате нужда да кажете какво мислите, какво искате и какви идеи имате. Вие ще бъдете оптимистични, весели, уверени и лесно ще привличате вниманието на потенциални партньори.


КозирогКозирог (22.12 – 20.01)
Много добра седмица за Козирозите. Периодът е благоприятен за почти всяко действие, при условие, че е насочено към създаването на нещо и се изпълнява искрено. Добро време за работа с информация, кратки пътувания, обучение, обмяна на опит и усвояване на знания. Не се колебайте да помолите за помощ, ако имате нужда от нея, няма да ви бъде отказано. Всъщност тази седмица е идеална за вас да седнете с приятели или близки хора и да определите какви са вашите съвместни планове за бъдещето.


ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)
Вие ще бъдете в центъра на вниманието, разбира се по положителен начин. Хората ще мислят за вас като за човек, който с малко усилия постига велики неща. Венера ви подтиква да пътувате за удоволствие. Предстоящите дни са благоприятни за всичко свързано с любовта и личния живот. Двойките, които са по-дълго време заедно, могат да обновят връзката си и да се измъкнат от скуката на ежедневието. Други може да решат да се отдръпнат от партньора си под предлог, че се нуждаят от повече свобода. Повикването на приятел е добър повод за извинение да се измъкнете от любимия човек.


РибиРиби (20.02 – 20.03)
Кариерата за мнозина ще заема важно място. Има изгледи за неочаквани възможности в социално-професионалната област и успехът е на ваше разположение. Не се оставяйте да ви води егото, защото може някои хора, на които държите да започнат да странят от вас. Кредити или други финансови задължения може да породят някои трудности. Не заемайте пари и не харчете за купуване на луксозни неща. Може да се разочаровате от някои свои приятели, но не приемайте твърде навътре нещата, които са се случили. Контакти: 0885 408 779 

 

От галерията