Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

от 14 до 20 януари 2019

ОвенОвен (21.03 – 21.04)
С всеки нов ден ще се приближавате към положителни промени, които Слънцето в Стрелец подготвя за вас. Добър период за подобряване на живота. Тази седмица обещава да бъде изключително ползотворна и щедра за приятни изненади. Трябва да сте стоически спокойни през настоящия период. Резултатите от вашата работа ще надхвърлят очакванията ви. Извънредни обстоятелства ще ви принудят да действате противно на вашите намерения. Това, което се случва, ще предизвика раздразнение у вас.


ТелецТелец (22.04 – 21.05)
Тази седмица е желателно да работите в енергоспестяващ режим, да не се претоварвате с работа и да се опитате да се отпускате от време на време. Не бива да изисквате от себе си по- голяма делова активност, след като вашата управителка Венера губи сила в знак Скорпион. Перфекционизмът ви ще донесе добри резултати, но ще ви изложи на стрес, затова се препоръчва да не вдигате летвата толкова високо. Грижете се за здравето си, укрепвайте имунната си система, за да не се разболеете преди празниците. Също така не зацикляйте върху дреболиите.


БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)
През тази седмица вашето мнение ще има стойност и тежест. Не пропускайте възможността да се проявите като лидери. Заставяйки другите да ви слушат, ще можете да повлияете върху ситуациите, но без да злоупотребявате. Използвайте само проверени методи. Нововъведенията ще почакат. Мнозина ще се окажат на кръстопът. Личните проблеми и битовите дела ще ви погълнат. Ако се опитвате да свършите по няколко неща наведнъж, ефективността ви ще бъде ниска. Имайте повече увереност в собствените си способности и най-важното - поддържайте емоционален баланс.


РакРак (22.06 – 21.07)
Бъдете внимателни през първата половина на седмицата, тъй като може да има неочаквани конфликти, които е желателно да избегнете. Не бъдете инертни. Някои ще направят крачка напред, но други ще разчитат на старите си постижения и успехи. Вашето умение за творчески подход към ежедневните проблеми ще ви помогне да постигнете успех. Използвайте всяка възможност да бъдете с близките хора - прекарвайте повече време с партньора си, разхождайте се с децата си, отидете на шопинг. Всяка покупка ще бъде успешна. Тази седмица новолунието попада във вашия шести дом – на здравето, работата, домашните любимци.


ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)
Вашият управител Слънцето ще е в силна позиция в знак Стрелец и това ще увеличи амбициите ви, самоувереността ви и не на последно място успехите ви. Късметът също ще е с вас през повечето време. Засилва се вашата проницателност. Недейте да имате големи очаквания, само така ще се радвате на приятните бонуси от съдбата и няма да се разочаровате. През този период избягвайте кардиналните промени, в която и да е сфера на своята дейност. В четвъртък не проявявайте своя характер, бъдете сдържани, тъй като Слънцето ще влезе в двоен аспект с Марс и Нептун, което ще усили вашата импулсивност и може да настъпи объркване.


ДеваДева (23.08 – 22.09)
Позволете на събитията през седмицата да следват своя естествен ход. Ако не бързате, обстоятелствата могат да се наредят във ваша полза. Работете усърдно и не забравяйте да
доведете всичко докрай. Служителите в сектора на услугите ще имат повече работа. Новолунието тази седмица ви насърчава да анализирате миналото, което винаги и без изключение оказва влияние върху настоящето. В областта на здравето можете да очаквате възможни проблеми, свързани с прекомерния прием на прекалено много мазнини и солени храни.


ВезниВезни (23.09 – 22.10)
Освободете се от всичките си амбиции и се опитайте да се държите скромно. Добре е да завършите нещата, които са важни за вас. Работата може да ви отнеме много време, но не забравяйте за дома си - възстановяването на реда и създаването на комфорт в него също е важна задача за вас. Вашата управителка Венера е в слаба позиция и ще поставя пред вас някои ограничения. Възможно е седмицата да премине в очаквания, колебания и трудности по битовите и паричните въпроси. По това време основната опора на Везните ще бъде житейския опит, самодисциплината, позитивно мислене и реалистичния подход към живота.


СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)
Седмицата ви носи стабилност. Никакви съществени промени не ви очакват. Добър момент да въплътите творческите си идеи в живота. С вашата енергия и активност ще можете да укрепите позицията си в професионалната сфера. Общуването с околните няма да протича много гладко, защото ще сте склонни да ги провокирате с поведението и думите си. Брачните отношения ще преживеят период на обновяване на чувствата. Повишаване на сексуалността и потребността от чувствени удоволствия, желанието за романтични преживявания и флирт.


СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)
През седмицата ще се чувствате бодри, изпълнени със свежи идеи и ясен ум. За да постигнете това, което искате и за да бъдат вашите действия резултативни, постарайте се да съставите план и стриктно се придържайте към него. Само мързелът и недисциплинираността могат да ви попречат на този етап да реализирате своите проекти и планове. Това е моментът да завладее следващата стъпка в кариерата си. По-добре е да запазите плановете и намеренията си в тайна, тогава ще имате повече шансове да ги реализирате.


КозирогКозирог (22.12 – 20.01)
Началото на декември е време за анализ и планиране, а не за решителни стъпки. Намалете активността в работата и предприемете кратка пауза. Ще можете да си подредите мислите на спокойствие, да търсите отговори и да намерите правилните решения. Този тих преход е много важен за вас. Ще предпочитате уединението и сами ще избягвате светската шумотевица. Предстоящите промени трябва добре да се обмислят внимателно, на спокойствие, да се преценят всички плюсове и минуси. Вие ще бъдете напълно самокритични, което ще има положително въздействие върху вашето лично развитие.


ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)
Най-доброто време за привличане на положителни промени, за укрепване на енергията и подобряване на живота. Проявявайте разумна предпазливост и не вярвайте на онези, които ви ласкаят. В четвъртък и петък може да се създаде нехармонична атмосфера около вас. Ще има стълкновение с незначителни трудности, но това само ще усили вашата увереност в себе си и решителността ви. Трябва да организирате работата си по-добре. Ако сте в съзвучие със себе си, нещата ще започнат да се подреждат от само себе си.


РибиРиби (20.02 – 20.03)
Юпитер ще ви поднесе много приятни изненади. Ще преживеете много приятни мигове тази седмица. В самото начало на периода някои от вас ще получат печеливша оферта впрофесионалната сфера. Трябва да разширите хоризонта си и в пряк и в преносен смисъл. Ако не се възползвате от новите възможности, късметът може временно да се отклони от вас и тогава ще трябва да се положат много по-сериозни усилия за успех. От вас се изисква повече решителност и смелост в действията. Препоръчва се да се отървете от всичко, което пречи на напредъка ви към целта ви. Контакти: 0885 408 779 

 
Банер

От галерията