Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

от 10 до 17 февруари 2019

ОвенОвен (21.03 – 21.04)
Подгответе се психически, че в процеса на работа ще трябва да се справите с доста неизвестни. Няма да разполагате с точна информация, а данните които получавате ще са твърде противоречиви, за да можете да разчитате на тях. Спомнете си твърдението, че „на вълка му е дебел вратът, защото сам си върши работата“ и последвайте примера на добрия стар вълк. Вярвайте само на очите и ушите си и проверявайте всяко сведение по няколко пъти.


ТелецТелец (22.04 – 21.05)
Колкото и да не ви се иска ще се наложи да се натоварите с доста отговорности. Почти през цялата седмица ще сте дълбоко затънали във водовъртежа на събитията. Колкото и да са далече от задълженията ви част от заниманията ще се наложи да им отделите време и да се справите с обичайното си старание. Особено ако става дума за окончателно парафиране на документи с продължително действие.


БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)
Периодът ще е наситен със събития. Ще можете да се похвалите с нова материална придобивка, източник на положителни емоции. В другата крайност обаче ще е личен разговор, който може да завърши по-зле, отколкото сте си представяли и да ви накара да изпитвате дълбоко чувство за вина. Преценете поведението и ако се налага, извинете се, направете първата крачка. Не е изключено да се наложи да включите близък приятелвролятана миротворец.Щенамерите нестандартно решение на служебна задача, която от доста време изпълва съзнанието ви.


РакРак (22.06 – 21.07)
Ще е полезно, ако си създадете график и класирате задачите си по важност още в началото на седмицата. След това заживейте с мисълта, че не всичко ще се получава така, както си го представяте. Може да изглежда парадоксално, но точно по този начин ще се справите със случайните фактори, които на моменти ще ви връщат назад или ще бавят работата ви. Не мислете, че се е случило нещо фатално и че „целият свят е против вас“, повтаряйте си, че на всеки може да се случи. Бъдете особено внимателни при уреждане на финансови въпроси, за да не претърпите сериозни загуби.


ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)
Ще преживеете някаква промяна през тази седмица. Вероятно ще е свързана с работното ви място или местоживеенето. Дори да сте я очаквали, дори да сте искали да се случи, реалната ситуация леко ще ви натъжи. Миналото ще се върне, хубавите спомени ще засенчат лошите, всичко ще изглежда по друг начин, но за щастие доброто настроение скоро пак ще ви споходи.Бързо ще свикнете с новите изисквания и новата обстановка, по-трудно ще е с новите хора.


ДеваДева (23.08 – 22.09)
Решенията ви няма да зависят само от вас, ще се намеси някой, чието мнение дълбоко уважавате. Работата и постиженията ви до момента ще бъдат подложени на анализ. Ще получите поощрения за добрите резултати, но и критики за несполуките. Приемете чутото с ясното съзнание, че ще е полезно за последващите ви професионални изяви.В последните дни от седмицата ще получите придобивка, за която отдавна мечтаете.


ВезниВезни (23.09 – 22.10)
Не може да се каже, че седмицата ще е белязана с определена тенденция. Ще има спокойни дни, ще има и такива, изпълнени с нервно напрежение. Особено важно за вас е да не давате никакви обещания. Няма да успеете да изпълните нито едно от тях. Причините ще са обективни, но за потърпевшите няма да са убедителен повод за извинение.Случайна среща с личност, с която сте били в близка връзка ще ви развълнува.


СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)
Прегледайте си задачите и ако има такива, чийто срок за завършване е тази седмица, не ги пропускайте в никакъв случай. Ще се наложи да се справите с разни изненади както на работното място, така и у дома, но при една добра организация на времето и готовност да действате екипно няма да имате сериозни проблеми. На моменти умората може да се окаже твърде осезаема и да ви се иска да се уедините за известно време. Намалете реалните контакти, но проверявайте писмата и съобщенията си, за да не пропуснете нещо важно.


СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)
Началото на седмицата ще е белязано с окуражаващи събития, които ще ви подтикнат да си правите твърде амбициозни планове. Едва ли ще изпълните и половината от тях, но пък ще получите обратно нещо, което сте загубили преди време. Някой ще ви върне стар заем, което ще ви дойде съвсем „навреме“.Не е изключено да получите и други парични постъпления, но на този етап не бързайте да „развързвате кесията“, заделете запаси.


КозирогКозирог (22.12 – 20.01)
Много подходящ период да направите анализ на започнатото и на довършеното. Не обсъждайте резултатите от работата си, нито предстоящите тенденции и концепции. Възможно е да ви попречат или да ви изпреварят в реализацията им. Наблюдавайте поведението на колегите, някои жестове ще ви подскажат кой се опитва да ви „мъти водата“.Помислете дали имате ненужни вещи, стари задължения и изгубили смисъла си връзки и се освободете от тях.


ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)
С доста нови и непознати занимания ще се наложи да се захванете през тази седмица. Колкото и да сте самоуверени липсата на достатъчно опит и информация ще ви смути. Не разчитайте, че ще се справите с финансови въпроси. Първоначално може да ви изглежда, че сте „от правилната страна на бариерата“, но вместо да спечелите може и да загубите.В почивното време и в почивните дни е желателно да отделите сили и внимание за домашните и битови задължения.


РибиРиби (20.02 – 20.03)
Прекалено много „ще ви се струпа“ през тази седмица, а и изискванията към вас ще са повече от обикновено. Стари грешки, стари обвинения, а може би и стари претенции ще излязат наяве и почти със сигурност няма да ви зарадват. Не се настройвайте на атака, но и не бъдете съгласни да направите крачка назад. Трябва ви време за обмисляне и от вас зависи да си го осигурите.Зимата все още е в разгара си и ще е прекрасно да се възползвате от прекрасните снежни романтични дни и вечери.



 Контакти: 0885 408 779 

 

От галерията