Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

от 17 до 24 февруари 2019

ОвенОвен (21.03 – 21.04)
Седмицата започва изключително енергично за представителите на знака Овен. Няма да имате оправдание за бездействие. Помислете, че всичко, което първите го правите заради себе си. Понеделник ви дава шанс да се включите в кръг от хора, благодарение на които много по-лесно ще осъществявате идеите си, заради тяхната подкрепа. В личен план внимавайте да не се престараете. Имате много намерения, но половинката ви е човек, а не робот и има своите лимити. Рискувате да предявите прекалено много претенции, които самите вие няма да може изпълните, ако бяха предназначени за вас. Използвайте хубавото време, за да прекарате повече часове навън и на слънце.


ТелецТелец (22.04 – 21.05)
Това е седмица, в която трябва да обмислите добре следващите си ходове. Потапянето в работа ще е полезно, но отлагането на решението на някои лични въпроси може да ви подведе сериозно. Надявате се на подобряване на отношенията от само себе си. Истината е, че е настанало време, в което сами да притиснете в ъгъла, човека от когото очаквате важен отговор. Не си правете илюзии, че нещата ще се решат сами. Ще са ви нужни сили, за да преодолеете страховете си, но на карта е заложено бъдещето ви.


БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)
Тази седмица ви е дадена, за да избягате от рамките. Ще ви е трудно да се впишете в статуквото, не се и опитвайте. Сега е моментът да покажете своята различна страна, по-различно мислене и новаторски идеи. Много е важно да следвате интуицията си и нейния ход. Ще има много фактори и хора, които ще се опитват да ви разсеят и да се опитват да ви убеждават, че не сте прави. Колкото повече творчество добавите в работата си, а и в общуването толкова по-бързо и лесно ще се справяте с нещата и ще „запушите“ устата на критиците си. В края на седмицата ви очакват нови познанства. С тези хора може да прекарате почивните си дни.


РакРак (22.06 – 21.07)
Това е седмица, в която трябва да обмислите добре следващите си ходове. Потапянето в работа ще е полезно, но отлагането на решението на някои лични въпроси може да ви подведе сериозно. Надявате се на подобряване на отношенията от само себе си. Истината е, че е настанало време, в което сами да притиснете в ъгъла, човека от когото очаквате важен отговор. Не си правете илюзии, че нещата ще се решат сами. Ще са ви нужни сили, за да преодолеете страховете си, но на карта е заложено бъдещето ви.


ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)
Това е седмица на откриването на нови неща. Бъдете по-смели и не се осланяйте на минал опит. Напълно способни сте да се справите. Фактори като възраст не са решаващи за решението ви дали да се заемете или не с новите предизвикателства. В средата на периода в живота ви може да се появят нови хора. Бъдете внимателни с тях, има вероятност да не са добронамерени, но ще положат всички усилия, за да ви се харесат. Колкото и да ви се иска не споделяйте нищо от личния си живот или ваши тайни. Може да бъдете дискредитирани. Почивните дни прекарайте извън града сред природата.


ДеваДева (23.08 – 22.09)
През тази седмица ще сте под светлината на прожекторите. Това е много хубаво и наистина цялото внимание ще бъде насочено към вас, но имайте предвид, че ще трябва да сте истински перфектни. Забравете за късното лягане, не може да правите компромиси с външния си вид. А последният ще трябва да е подплатен и с много самодицсиплина и гъвкавост. Още в сряда ще искате да слезете от пиедестала, но няма да имате тази възможност. Опитайте се да запазите усмивката си още два дни. В личен план ви предстои изкушение. Помислете много добре дали имате нужда от подобно приключение. В края на седмицата ще се молите за спокойствие.


ВезниВезни (23.09 – 22.10)
През тази седмица е добре да сте максимално обективни. Може да ви е трудно да излезете от емоциите си, но ако се оставите на тях ще се забъркате в неприятна ситуация, от която трудно ще излезете без загуби. С повече хладнокръвие неприятностите ще останат в миналото. Не се колебайте да се посъветвате с ваш стар приятел и да му се обаждате винаги, когато имате нужда. Не забравяйте, че и това ще мине и си го повтаряйте по-често. В периода на рождения ви ден все пак стават чудеса!


СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)
Тази седмица посветете на работата си. Ще имате възможността да научите много ново. Не бягайте от трудното, само така ще се издигнете още повече. Време за почивка ще имате достатъчно по-натам. Топлото време тази седмица ще ви помогне да се справите с натоварването. Включете повече физическа активност в ежедневието си, за да понесете по-лесно стреса. Няколко думи за кураж сутрин преди излизане също могат да направят чудеса.


СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)
Тази седмица ще ви зарадва с нови хора около вас. Запознанствата ще са свързани с професията ви. Това може да ви притесни до известна степен. Напрежение ще има, особено в средата на седмицата, но притеснението няма да ви помогне. Бъдете себе си и покажете какво можете. Само това ще се иска от вас. Другото ще дойде от само себе си. Очаква ви незабравима седмица!


КозирогКозирог (22.12 – 20.01)
През тази седмица се опитайте да се разтоварите от всичко, което ви тревожи. Може би е добра идея да оставите 1-2 от задачите си на други хора. Няма как да смогнете с всичко и нервите ви го подсказват. Работа винаги ще има, но отношенията ви с близките ви хора са по-важни. Ако имате възможност дори си вземете отпуска. Когато човек не се чувства добре, това е сигнал, че трябва да спре или поне да забави темпото. Не се колебайте да си подарите кратка почивка.
 


ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)
Тази седмица ще бъде много разнообразна. По-голямата част от товара ще се падне на първите два дни от нея. Те и без това са неприятно, така че няма да усетите кой знае колко зор. В сряда ви очаква странна среща. По някаква причина ще се държите нетипично за себе си. Опитайте се да разберете защо. Отговорът ще ви даде много отговори на въпроси, които ви измъчват отдавна. В четвъртък и петък ще имате шанса да се занимаете с нещо интересно и ново. Може да се каже, че още тогава за вас ще започне почивката. Почивните дни използвайте за сън и четене на разтоварваща литература.


РибиРиби (20.02 – 20.03)
Седмицата ще промени основни ваши виждания за живота. Не се инатете да ги приемете или поне да поразсъждавате над тях. Изчакайте известно време и вижте дали не ви действат добре. Ако това е така, значи има защо да пристъпите към промяна. Нищо не остава същото и не страдайте от излишна носталгия. Ще видите промяната и в очите на околните, които няма да скрият възхищението си. Контакти: 0885 408 779 

 

От галерията