Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

от 24 од 03 март 2019

ОвенОвен (21.03 – 21.04)
Финансови промени
Период на положителни промени. Успешно време за уреждане на финансови промени. Не предприемайте сделки, за които нямате информация. Неочаквано може да се наложи да тръгнете на път. Имате напрежение в дома. Дължи се на претоварена седмица. Всичко ще отшуми и нещата ще си дойдат на място.


ТелецТелец (22.04 – 21.05)
Печалби
Напрежението продължава. Мечтаете да се наслаждавате на по-спокойни дни, но това ще стане трудно. Мнозина ще са ангажирани с проблемите на млади хора или деца. Внимавайте с променливото кръвно налягане. Шофирайте внимателно. Възможност за печалби. Романтични вечери с любимия човек ви се отразяват добре.


БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)
Придобивки
Не се страхувайте за бизнеса си, особено ако работите с повече хора. Периодът ви носи материални придобивки, но само ако не вземате прибързани решения. Престоят ви промeни за добро. Внимавайте с околните. Опасност от технически проблем – бедствие, могат да ви наводнят, авария. Очакват ви известия от път. Пътуване в страната.


РакРак (22.06 – 21.07)
Добри възможности
Наблягате на онези приоритети, чието развитие изисква засилено общуване с хора - роднини, колеги, партньори, съмишленици. С находчивите си идеи и действия ще спечелите доверието на околните. Добри финансови възможности указват положително въздействие на вашата дейност. Не подценявайте тази възможност.


ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)
Подкрепа
С упоритост довеждате започнатото до край. Няма да ви липсва морална и финансова подкрепа от хората, с които сте обкръжени и си сътрудничите. С вещина следвате развитието на нещата около вас. С конкретни действия разширявате дейността си, което повишава напрежението около вас. Пазете здравето и най-вече нервите.


ДеваДева (23.08 – 22.09)
Напредък
Следвайте намеренията си. Съсредочавате вниманието върху професионалното си развитие и финансовата осигуреност на семейството. Материалното и духовното се преплитат в живота ви, което е знак за напредък. Няма да липсват трудности от различен характер, но вие сте силни и ще се справите. Работа, пари, успехи.


ВезниВезни (23.09 – 22.10)
Известие
Трябва да бъдете нащрек. Покажете професионалните си качества. Работете и не се страхувайте от трудностите, които ви спъват в последно време. Те са изпитание на вашата издръжливост и професионализъм. Получавате известие от близък приятел, който ще помоли за помощ. Не му отказвайте. Помогнете му, за което ще ви бъде благодарен.


СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)
Съвместна работа
Периодът е сложен за вас. По-лесно ще го променят тези, които се държат професионално и предценяват правилно създалата се ситуация. Не подценявайте създалите се трудности, но те са решими. Очакват ви няколко предложения за съвместна работа. Може да обмислите и да приемете, защото има добри предрожения, които помагат в проблемната ситуация.


СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)
Бъдете въздържани
Не се намесвайте в неща, за които не сте компетентни. Ще си спестите куп неприятности. Бъдете по-въздържани в приказките и действията. Неприятни думи ще чуете, но не им обръщайте внимание. Те са без значение. Не се втурвайте през глава в нова любовна авантюра. Каквото и да ви се случи не се отказвайте от образованието си.


КозирогКозирог (22.12 – 20.01)
Позитивни промени
Решавате благополучно лични проблеми. Периодът е добър за всякъкъв вид промяна - и делова, и лична. Ще ви предложат приятелство и подписване на печеливша сделка. Очаква ви път в чужбина. Ако имате възможност, не го правете сега. Няма да е сполучлив. Приятна почивка на море с приятели.


ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)
Приятни мигове
Успехи в учението и любовта. Предстои ви период на промени, но позитивни и градивни. Предложение за нова, добре платена работа. Сменяте жилище – за добро е. Жените да си мерят приказките, а мъжете да внимават с извънбрачни връзки. Добре е да си осигурите малко почивка.


РибиРиби (20.02 – 20.03)
Доходи
Напрегнати дни. Някои въпроси още нямат решение, а работата ви не чака. Внимавайте - в семейството се задава проблем, който можете да решите с малко повече такт и внимание. Напоследък сте се натоварили повече от необходимото. Сега е време за почивка. Очакват ви доходи от работа, която сте свършили отдавна. Контакти: 0885 408 779 

 
Банер

От галерията