Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

от 06 до 10 март 2019

ОвенОвен (21.03 – 21.04)
Приятни авантюри
Решавате финансови проблеми, които ви притесняват. Флирт и хубави емоции. Периодът е добър за равносметка. Направете я съвестно. Преценете отношенията с човека до себе си. Понякога сте излишно взискателни. Нажежавате атмосферата и нарушавате хармонията, а те са важни за вас. Любовта не ви изоставя. Лесно разпознавате човека, който ще бъде до вас.


ТелецТелец (22.04 – 21.05)
Внимавайте
Имате интересни идеи за работа, само не се разпилявайте, за да не си навлечете бели. Неподходяща лична връзка ви държи в напрежение. Отървете се от човек, който ви използва. Родените през април да обърнат внимание на здравето си. Не поемайте повече ангажименти, защото трудно ще ги решите в срок.


БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)
Реализация
Бъдете по-взискателни към връзките си, дори да са краткотрайни. Не се безпокойте. Като удобен пристан сте за всеки в работата. Не изразявайте лично мнение за колеги. Бъдете приветливи. Оставете големите удари, за после. Сега просто работете точно. Не се хвърляйте в неточни начинания. Вашите планове започват да се реализират. Спестявайте.


РакРак (22.06 – 21.07)
Съдбата ви закриля
Престоят ви пътувания, срещи, контакти с интересни хора по приятни места. Така ще стрещнете човек с добри намерения към вас. Съдбата ви закриля и ви подсказва важни и верни решения. Оценете ги навреме. Пазете се от партньор, който иска на всяка цена да ви обвърже с брак. Ухажор така ще се увие около вас, че ще направи освобождаването ви трудно.


ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)
Промени
Трудно се застоявате на едно място. За вас са важни пътувания, нови запознанства. Възможни са промени в работата. Съдбата предлага успешни ходове, пари, примамвливи предложения за работа. Не бъдете дребнави и капризни, ако сте родени през август. Обмислете добре всеки свои ход. Копнеете за истинска любов. Ще и се насладите.


ДеваДева (23.08 – 22.09)
Невероятен шанс
Овладейте емоциите си. Не се оставяйте да ви влияят силни усещания и не шофрирайте със скоростта на вятъра. В личния живот се доверете на хора, за които сте сигурни, че не са клюкари и интриганти. Очаквайте важни събития. Ще имате невероятен шанс за работа и изява. Помислете повече за себе си.


ВезниВезни (23.09 – 22.10)
Успехи
Ще се радвате на изяви, пари, успехи. Ще получите професионално признание. Може да е малко закъсняло, но все пак го оценете подобаващо. За родените през октоври - натоварени дни. Битов проблем може да ангажира вниманието ви, но бързо ще се справите. Приятели ще бъдат до вас и ви помагат, ако имате нужда. Предстоят ви приятни мигове с деца и приятели.


СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)
Постъпления
Изнервя ви лъжа. Добре обмислете и се справете с тревогите си. За разлика от тези притеснения ви очаква нова любов. Не се увличайте по кратки авантюри. Ще си изясните плановете и задачите за близкото бъдеще. Очаква ви път с добра компания. Постъпленията, които чакате, ще дойдат.


СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)
Работа
Обичате предизвикателствата и пътуванията. Предлагат ви работа в чужбина. Ще ви се отворят и шансове за специализация. Дори да е за кратко – приемете. Това ще ви донесе дивиденти за бъдеще. Неприятно ще ви изненадат приказки на колега. Трудно е за вярване, че в душата му се е таила толкова злоба и завист.


КозирогКозирог (22.12 – 20.01)
Подем и нова любов
Бъдещето ви предлага приятни изненади, стига да имате очи да ги видите. Не разчитайте на другите. Плувате в свои води. С такт и добронамереност погледнете проблемите в семейството с повече търпение. Ще намерите вярното решение, ако планирате правилно работата си. Очаква ви подем. Нова любов ще ви измъкне от самотата.


ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)
Авантюри
Проявете търпение към партньора си. Погрижете се за него, ако има нужда от помощ. Авантюри на работното място ви изненадват, но бъдете внимателни. Не ги задълбочавайте, ако някои от двамата е обвързан. Бъдете по-внимателни с близките си. Не позволявайте да станат мнителни. Радвате се на победа, към която се стремите отдавна. Пазете се от интриги.


РибиРиби (20.02 – 20.03)
Щастие и обич
Задължително редувайте труд с отдих, за да свършите повече работа и да запазите здравето си. Ще имате проблеми и неприятни разговори. Започвате да чуствате някаква несигурност около себе си. Имате силите, дано да притежавате и желанието да се справите. Една целувка ще ви направи щастливи, а едно обяснение в любов ще ви изпрати на седмото небе.



 Контакти: 0885 408 779 

 
Банер

От галерията