Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

от 24 до 31 март 2019

ОвенОвен (21.03 – 21.04)
Тази седмица ще ви донесе стабилност. Слънцето във вашия знак ви зарежда с много позитивна енергия и ви придава увереност.  Именно това влияние ще гарантира, че всичко, което планирате и предприемате ще бъде успешно.  Старайте се да завършите започнатите нови проекти. Ще постигнете успехи в професионалните ангажименти, които трябва да бъдат изпълнени за кратки срокове. Ще бъдете по-смели и по-убедителни, което със сигурност ще ви помогне в бизнес преговорите и като цяло в разрешаването на всякакви разногласия. 


ТелецТелец (22.04 – 21.05)
Тази седмица ще ви предостави много нови възможности, добро настроение и голямо количество енергия. Ще успеете да намерите начин за разрешаване на конфликти, проблеми, свързани със семейството или други. Мнозина ще бъдат заети с тайни планове, за да изпълнят целите си. Ще сте склонни да харчите повече пари от обикновено. Не се страхувайте да мислите малко по-мащабно, защото навлизате в период, в който можете да постигнете и повече, отколкото се надявате. Заемете се със задачи, които са лесно изпълними и не се преуморявайте


БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)
Тази седмица се очаква да бъде интересна. Оставете събитията да следват своя естествен ход. Ако не бързате, обстоятелствата могат да започнат да се нареждат във ваша полза. Ще работите усилено и усърдно, за да реализирате своите интереси. Ще привлечете хора, които могат да ви помогнат. Останете спокойни, прекомерната емоционалност пречи на обективното възприемане на ситуацията  и вземането на важни решения. Планетите ще оказват благотворно влияние върху късмета и настроението ви като цяло. Засилва се вашето либидо.


РакРак (22.06 – 21.07)
През тази седмица благоприятното влияние на планетите ще помогне за развитието на вашите планове. Слънцето във вашия десети дом ще ви постави в центъра на вниманието. Може да получите много похвали и комплименти. Хората ще бъдат впечатлени от вас. Каквото и да искате, сега е моментът да го заявите открито. Някои събития ще се развият твърде бързо и това може да ви направи по-емоционални. Практичност и последователност - това са качествата, които ще ви изведат до успеха. Повярвайте в себе си и не се отказвайте от това, което искате.


ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)
Звездите ще ви дарят с положителна енергия. Тази седмица късмета ще е с вас. Ще успеете да решите всичките си основни проблеми. Това е добро време за предприемане на някои начинания и за нови предизвикателства. Тези, които искат да преследват мечтите си, да не спират да го правят и да се освободят от страховете си. Избягвайте само всякакви конфликти навсякъде, тъй като ще бъдете по-емоционални и импулсивно ще реагирате. В някои дни енергията ви ще отслабне. Трябва да се съсредоточите върху домашните задължения, да помагате на своите близки в проблемите им.


ДеваДева (23.08 – 22.09)
Тази седмица планетите ще помагат в посока увеличаване на вашата популярност, известност или завоюване на по-голям авторитет благодарение на интелектуалните ви способности. Марс засилва амбициите ви. Вие сте решителни и наясно с целите си, както и как да ги постигнете. Няма да направите нито крачка назад. Решенията, които ще вземете ще се окажат твърде ефективни. У вас ще се появят нови идеи, нови планове, нови перспективи. Адаптирайте се към колегите си на работното място. Възможно е да се наложи да правите някои корекции или промени в работата.


ВезниВезни (23.09 – 22.10)
Предстои една добра седмица, пълна с изненади и нови открития. Променливото ви настроение ще ви бави при вземането на важни решения и дори ще попречи на напредъка в работата. Търпението и толерантността ще бъдат много важни. Някои ще бъдат изправени пред необходимостта да действат при необичайни обстоятелства. По финансовите въпроси трябва да се вземат важни решения. Не е лошо обаче да внимавате за ситуации, които могат да променят хода на събитията. Настъпва благоприятно време за положително развитие на вашите взаимоотношения. 


СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)
Ще се чувствате заредени с енергия и ще изпълнявате работата си по-ефективно. Ще нарасне вашата чувствителност и емоционалност. Трябва да внимавате с импулсивните действия. Избягвайте конфликти с вашите колеги. Бъдете по-спокойни и целенасочени. Плановете ви през седмицата могат драстично да се променят поради обстоятелства, независещи от вас. Ще се сблъскате с двойствеността или интригите на някого. Бъдете внимателни при сключването на търговски сделки или договори.


СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)
Тази седмица ще бъдете изпълнени с енергия, общителни и авантюристично настроени. Взаимоотношенията ви ще бъдат отлични. Ако не сте обвързани с постоянни отношения, но някой е привлякъл вниманието ви, опитайте се да не насилвате събитията. Нека всичко да следва своя естествен ритъм. Влиянието на Марс ще ви донесе добро настроение, ще бъдете по-динамични и чувствени, което ще отвори възможности да срещнете ново лице.  Способността да съблазнявате и завладявате ще се увеличи значително.


КозирогКозирог (22.12 – 20.01)

Седмицата може да бъде много успешна за вас. Дайте най-доброто от себе си, бъдете креативни, за да привлечете добри енергии и постижения в работата. Марс ще увеличи вашата самоувереност, ще ви даде сила и ще ви подкрепя в действията ви. Не са изключени трудности, но бързо ще се справите с тях. Бъдете особено внимателни при общуването с колеги и партньори, при подписване на документи и договори. Разпределяйте равномерно времето между работа и почивка. Намирайте време и за удоволствия. 

 


ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)

Тази седмица ще бъде малко монотонна в работата ви, може да почувствате, че сте завладяни от скука и това може да ви направи малко раздразнителни и не толкова толерантни към останалите. Избягвайте да попадате в излишни дискусии, старайте се да поддържате добра работна атмосфера. В някои моменти ще трябва да действате много бързо, да вземате правилните решения. Ще осъзнаете, че трябва да промените някои свои нагласи. Ще имате прекрасни възможности за общуване с приятели.РибиРиби (20.02 – 20.03)
През седмицата ще бъдете изпълнени с много енергия, за да се справите със смелите и отговорни решения. Проблемите ви ще започнат да се решават един по един. Направете си план, действайте по него и всичко ще бъде наред.  Вие ще бъдете като гъба, която поглъщате емоциите и вибрациите на хората от околната среда, така че е от голямо значение да бъдете в спокойна и хармонична среда. Венера, която влиза във вашия знак ще ви помага да подобрите личния си живот. Ако имате партньор, проявете повече нежност, загриженост и морална подкрепа. Контакти: 0885 408 779 

 
Банер

От галерията