Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

от 31 до 07 април 2019

ОвенОвен (21.03 – 21.04)
Седмица на засилена активна дейност. Вие сте в силен и благоприятен период, от който трябва да извлечете максимална полза. Твърде е възможно да постигнете това, за което отдавна мечтаете. Положителната енергия на Слънцето във вашия знак благоприятства всички сфери на живота ви. Вече сте подготвили своя план за атака в нова посока, новите цели. Желанието ви да се отличавате от другите и амбицията ви ще ви накара да поемете отговорностите си, изпълнени с оптимизъм и жизненост. Не се колебайте да вземете решението, което отлагате, ако смятате, че сега е моментът да го направите. 


ТелецТелец (22.04 – 21.05)
Началото на седмицата може да бъде сложно за вас, защото може да възникнат някои неуспехи. Ако успеете да се справите с негативните емоции, ще можете да постигнете успех или да разработите важни планове за вас. Добрата новина е, че от тази седмица нещата ще започнат постепенно да се оправят и ще влезете в период на стабилност и спокойствие. Време е да оставите зад себе си миналото и да живеете настоящето по начина, по който винаги сте искали. Не губете времето и енергията си за незначителни неща. Ще се разстроите заради действията (или новини) за някой човек. 


БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)
Вероятно още в първите дни на новия месец някои житейски ситуации ще предизвикват несигурност и безпокойство. Ще бъдете разочаровани от неспособността да реализирате личните си планове. Не забравяйте обаче, че ако плановете ви не се осъществяват, може би това е, защото не е дошло още времето да ги изпълните и трябва да изчакате по-добри времена. Добрата новина е, че тези емоции и настроения бързо ще преминат, защото новите събития, които ще се появят в живота ви, ще бъдат много по-добри, въпреки че ще бъдат неочаквани. Всъщност неочакваното развитие на някои обстоятелства ще ви обърква, за което не сте готови. 


РакРак (22.06 – 21.07)
Тази седмица ви очаква повишаване на популярността и престижа във вашия социален и професионален кръг. Ще забележите, че силна енергия ви тласка към успеха, но се пазете от завистта, че можете да разбуните духовете около себе си. В началото на периода опитът за разрешаване на проблемите ще се окаже неуспешен. Научете се да бъдете търпеливи и да чакате естественото развитие на някои събития. Поради честите промени в настроението, вашата носталгичност и свръхчувствителност, пазете се да не заседнете в миналото, защото може да блокирате новите възможности, които могат да дойдат.


ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)
Ще започнете седмицата изпълнени с много енергия и оптимизъм. В сферата на бизнеса ще получите голям тласък от Марс, чрез който ще се чувствате силни и готови да поемате предизвикателства. Вашата креативност ще бъде максимална, ще имате отлични и иновативни идеи и ако успеете да ги реализирате, ще постигнете големи икономически ресурси в краткосрочен план. Някои непредвидени събития ще възникнат на работното ви място, но ще успеете да ги решите. Новолунието в петък благоприятства пътуванията и работата, като разчиства пътя ви от всякакви пречки, които ви възпрепятстват да постигнете целите си.


ДеваДева (23.08 – 22.09)
Смело приемете промените и предизвикателствата, като се освободите от това, което ви ограничава и не ви позволява да продължите напред. Новолунието в петък ви дава добра възможност да видите ясно пътя, който трябва да следвате и да преразгледате отново приоритетите си. Някои ситуации ще изискват бързи реакции и бързо вземане на решения. Понеделник и вторник трябва да бъдете по-внимателни и да избягвате ситуации на повишен риск от нараняване. Сега са възможни технически аварии, прекъсвания и къси съединения. Особено се отнася до използването на домакински електроуреди и превозни средства.


ВезниВезни (23.09 – 22.10)
Тази седмица ще трябва по-философско приемане на неприятните събития. Проблемите или трудностите няма да ви засегнат директно, но въпреки че ще се появят в живота на други хора, те ще окажат някакво влияние и върху вас, ежедневието или плановете ви. Слънцето и Новолунието ще хармонизират обстоятелствата около вас. Съдбата лично ще ви изпрати поне един шанс да реализирате собствено желание или план за седмицата. Ще се радвате на връзките, работата, семейството и на всичкото добро, което животът ви поднася. Много положителни дни за работа и любов.


СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)
Началото на седмицата може да бъде доста сложно, защото напрежение може да възникне в най-близката ви среда или да се върнат в живота ви стари призраци. Но скоро ще имате възможност да уредите висящите въпроси и да разрешите объркващите ситуации, които пораждат безпокойствата ви. Реализирането на плановете ви ще бъде бавно или понякога ще трябва да направите крачка назад, за да коригирате нещо, но най-важното е, че вашият успех ще бъде постигнат. Трябва да сте много предпазливи и внимателни с вашите коментари, защото те могат да се обърнат срещу вас.


СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)
Тази седмица ще има напрежение на работното ви място, което вероятно ще бъде свързано с някой колега или клиент. Вашите контакти с хора от държавната или банкова институция също могат да бъдат проблематични. Може да възникне неочаквана нужда от пътуване или неочаквано да се откажете от вече планираното. Промените ще бъдат индивидуални за всеки от вас, но най-вероятно ще бъдат свързани с вашето семейство или вашата връзка. Пазете се от лицемерното отношение на човек до вас или от опита му за манипулиране.


КозирогКозирог (22.12 – 20.01)
Вашата креативност е на максимум, затова я използвайте! Вашият финансов напредък може да се е забавил, но нещата определено ще започнат да се подобряват. На работното място има нови възможности, от които трябва да се възползвате. Настроението ви ще бъде променливо. Идете на масаж, който включва ароматерапия. В понеделник и вторник звездите съветват Козирозите да не влизат в спорове и да проявят максимална толерантност и деликатност в отношенията с членове на семейството, близки роднини и родители.


ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)
Очаква ви интензивна и емоционална седмица. Вселената ви дава възможност да се промените на всички нива. Тези дни може да има някакви стресиращи събития, които ще ви правят нервни. В това състояние не карайте автомобил или друго превозно средство - рискът от инцидент на пътя се увеличава. Неблагоприятен период за уреждането на договори или документи. Опитайте се да стоите настрана от интриги и клюки, не се намесвайте в конфликти, дори и да сте провокирани за това.


РибиРиби (20.02 – 20.03)
Хороскопа ви съветва да забавите активността си в понеделник и вторник. Тези дни е по-добре да не се предприемат важни въпроси. Бързането през това време може да доведе до грешки и загуби. Избягвайте да харчите пари и да пазарувате. Възможно е да се сблъскате със ситуации на напрежение във вашата среда, но ако не изпуснете нервите си и действате спокойно, всичко ще бъде решено във ваша полза. Но от сряда до края на седмицата можете и трябва да отдадете сили на работата си. През този период нивото на ефективността ви вероятно ще се увеличи значително. Контакти: 0885 408 779 

 
Банер

От галерията