Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

от 28 до 05 май 2019

 

ОвенОвен (21.03 – 21.04)
През седмицата ще проявите невероятна активност във всички сфери на живота. Така че, на работа ще можете да постигнете много и то за кратко време. Успехите в службата ще ви вдъхновят. През първите дни ще се сблъскате с обстоятелства, които ще пречат да решите всичките си дела самостоятелно. Нещата могат да се объркат. Може да се наложи с особено усърдие да защитавате позицията си пред важни хора. През втората половина на седмицата ще почувствате интерес към духовни и философски мисли. Има вероятност да срещнете човек, който в бъдеще ще стане ваш духовен наставник.


ТелецТелец (22.04 – 21.05)
През седмицата ще решавате материални въпроси. На първо място трябва да работите много, да планирате действията си една стъпка напред и вероятно да започнете да спестявате или поне да правите сметка на разходите си. Всяка лъжа или опит да скриете нещо е много вероятно да бъдат разкрити. Трябва да сте много търпеливи. Може да се сблъскате с различни проблеми – от дребни повреди в техниката до неприятности на работното място. Само вашата упоритост и вяра в себе си няма да ви позволи да се предадете под натиска на депресиращи обстоятелства.


БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)
В областта на работата тази седмица ще е необходимо да проявите търпение. Понякога нещата не се случват по времето и мястото, където бихме искали да се случат. Въпреки това не се разочаровайте, че събитията не се развиват според вашите планове. Ако сте започнали нещо, тогава не трябва да се отказвате и да променяте решенията си. Сега е най-доброто време за вас. Всички проблеми ще решите вие или ще намерят сами решение. Единственото, което се изисква от вас е да не се отказвате и да проявявате решителност във всички начинания, особено в личната сфера. Втората половина на седмицата е по-приятна и подходяща за нови запознанства.


РакРак (22.06 – 21.07)
Седмицата като цяло ще бъде доста продуктивна. Вие ще бъдете в състояние успешно да разрешите незначителните недоразумения. Някои от вас ще открият нов източник на доходи или ще получат много изгодна бизнес оферта. Тази седмица въпреки, че носи стабилност в отношенията, все пак може да имате конфликти с партньора си. Съвместните цели ще бъдат поставени под съмнение и няма да сте готови за новите предложения. В този период конфликтите няма да доведат до нищо добро. Така че бъдете сдържани.


ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)
Тази седмица ще получите много добро астрално влияние и ще намерите решения за всички неудобства, които могат да възникнат както на семейно, така и на икономическо ниво. Не се страхувайте да поемате рискове. Първата половина на седмицата ще е скучна, но втората половина обещава да бъде по-благоприятна. Съсредоточете усилия в работата и се старайте да не се разсейвайте от незначителни неща. Не са изключени трудности в общуването с околните. Може би тази седмица ще почувствате, че вашите идеали контрастират рязко с това, което трябва да правите всеки ден.


ДеваДева (23.08 – 22.09)
Настъпва период на плавни промени в живота ви, такива, които ще ви доведат до подобрения. Всички трудности ще бъдат постепенно разрешени и ситуацията ви ще се подобри. Общувайте колкото е възможно повече, създавайте нови запознанства, попълвайте знанията си с нова информация. Всичко това ще ви позволи да придобиете много полезни познания, които по-късно ще ви помогнат в решаването на различни житейски проблеми. Важно е да не се поддавате на отрицателни емоции и да решавате трезво всички въпроси.


ВезниВезни (23.09 – 22.10)
Време на разширяване на хоризонтите, откриване на нови източници на информация. Бъдещето започва гостоприемно да отваря вратите си пред вас. Бъдете благоразумни, не се колебайте, побързайте да се възползвате от новите възможности. Трябва да влезете в резонанс с новите ситуации. Периодът е подходящ за обновяване, презареждане на вашите мисли, по-философски поглед върху нещата. В началото на седмицата може да ви обземе мързел и нежелание да правите нищо, но след четвъртък малко по-малко ще се отърсите от апатията.


СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)
Седмицата е сравнително благоприятна, но във вторник можете да бъдете обхванати от меланхолия и лошо настроение. Не се обезсърчавайте, не се поддавайте на емоционални провокации. Трябва да държите емоциите под контрол, тъй като отвътре ​​ще ви кипват страсти, които се опитат да избухнат. Отпуснете се и приемете нещата такива, каквито са. Общувайте повече, но избягвайте да посвещавате другите в личните си планове и намерения. Така рискувате да бъдат провалени. Бъдете активни в действията си.


СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)
Животът е красив в своята непредсказуемост! Създавайте, творете, влюбвайте се, забавлявайте се. В изкуството на съблазняването няма да имате равни на себе си. Но не очаквайте мигновени плодове от чувствените инвестиции, а реколтата ще пожънете по-късно. Давайте толкова любов, колкото можете, вършете благотворителна дейност, тихо творете добро, помагайте, давайте милостиня на нуждаещите се, тогава щастието ще дойде от съвсем различна страна, там, откъдето не се надявате. Помислете за това, което ви носи удоволствие и си го доставете.


КозирогКозирог (22.12 – 20.01)
Като цяло седмицата ще бъде приятна и лека. Ще проявите целеустременост и упоритост, което ще ви позволи лесно и уверено да действате и да решавате всякакви въпроси. А хората около вас несъзнателно ще ви се подчиняват, вярвайки, че знаете точно какво и как трябва да се направи. Сега ще имате възможност да реализирате нещо, което сте планирате дълго време. Удоволствие от живота ще получите дори при факта, че всички обстоятелства около вас няма да бъдат съвсем благоприятни!


ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)
Тази седмица настъпва период на хармония и равновесие в почти всички области. Да се избягват ненужните разходи, особено за дреболии. Обвързаните от вас е необходимо да правите отстъпки, за да не се създават конфликти. Вашата тактичност и желание да разрешите проблема, дори в ущърб на собствените си интереси, ще помогнат бързо да постигнете мир в отношенията. Свободните представители на знака не трябва да се съсредоточават върху намирането на партньор, за да не се отчайват при отрицателен резултат.


РибиРиби (20.02 – 20.03)
Внимателно планирайте времето си тази седмица, трябва да намерите време за всичко – работа, дом, семейство, деца, партньор, почивка. Усмихвайте се по-често - това е ключът към успеха през следващите дни. Умело ще се справите със задачите. Обръщайте внимание дори на най-малките дреболии. Може да настъпят непредвидени промени в плановете. В сряда и четвъртък ще бъдете прекалено разсеяни, което няма да се отрази добре на работата ви. Време е да намалите малко темпото.


 Контакти: 0885 408 779

 
Банер

От галерията