Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

от 26 до 02 юни 2019

ОвенОвен (21.03 – 21.04)
Сбъднати желания
Предложение за брак ще ви направи много щастливи. Редица ваши желания ще се сбъднат и това ще ви направи по-уверени в себе си и по-доволни от постигнатото. Ще се радвате на неочаквани посещения. Отделете повече внимание на семейството. Ще получите любов и внимание.

 


ТелецТелец (22.04 – 21.05)
Сюрпризи
Периодът е изпълнен с изненади - добри и не дотам приятни. Както винаги ще съумеете да се справите със създалата се ситуация. Предстои ви сериозен разговор с човек, на когото сте вярвали. Ще ви разочарова с бруталното си поведение. Реализирате проект, който замисляте от началото на годината. Сега му е времето. Натиснете педала до край.


БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)
Добри новини
Решавате съдбата на една измамна връзка. Разбирате, че сте мамени от близък човек или от партньора. Разпитате истината, но сте прагматични и се справяте с проблема. В служебен план ви очакват добри новини. Началниците оценяват усилията, които полагате от известно време. Чака ви похвала.


РакРак (22.06 – 21.07)
Контакти
Отнесете се внимателно към проблемите на близък човек. Искате да промените нещо в дома си. Направете го. Търкания с деловия партньор - решете ги без скандали. Помага ви личност, на която разчитате. Очакват ви нови контакти, които изиграват важна роля в живота ви. Съумейте да извлечете най-доброто за вас.


ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)
Промени
Не се колебайте, ако ви предложат нова работа, дори да е за малко време и пари. Това е нов старт. Потискайте гнева си и не позволявайте на емоцията да вземе връх. Внимавайте за здравето си и за отношенията с половинката. Ще направите и ще получите подаръци. Нуждаете се от промени от всякакво естество.


ДеваДева (23.08 – 22.09)
Материални придобивки
Не обичате много да пътувате, но ще ви се наложи. Очаквате ваша интимна връзка да се развие стабилно, но това няма да се случи. Ще имате сцени на ревност и обяснения. Опитвате се да балансирате и ще успеете. Възможности за печалби. Пари няма да ви липсват. Имате материални придобивки. Звездите ви подкрепят.


ВезниВезни (23.09 – 22.10)
Приходи
Разрешавате проблеми с дълготрайна връзка. Делови въпрос ви грабва изцяло и отдавате всичкото си време и сили, за да приключите с него. Пазете се от простуда – предразположени сте към вирусна инфекция. Приятели разчитат на вас. Няма да ги подведете. Очакват ви пари.


СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)
Реализация
Настъпват положителни промени. Учащите продължават образованието си. Очаква ги добра реализация. Ще се сблъскате с нови неща, които ви карат да се замислите за бъдещите планове. Бъдете по-въздържани в споровете. Принципно сте много импулсивни. Налага ви се да бъдете по-търпеливи.


СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)
Пътуване
Тревожите се за пари, но няма да ви липсват. Ако имате собствен бизнес, вероятно ще се запознаете с интересна личност, която ще ви създаде добри контакти с чужбина. Ще пътувате в страната. Предлагат ви да вземете участие в обществения живот. Направете го. Носи ви много изяви и популярност. Бъдете себе си.


КозирогКозирог (22.12 – 20.01)
Предприемчивост
Целите се много нависоко. Предприемчиви сте и това ще ви помогне много. Реализирате ваши проекти и разчитате на подкрепата от високопоставени хора. Те ще бъдат на ваша страна, защото ви вярват. Не се предавайте. Очакват ви няколко кризисни моменти, но ги преодолявате. Пазете здравето – най-вече нервите.


ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)
Радост
Не мислете, че всичко, което хвърчи, се яде. Много нестабилни сте. Прибягвате до крайни решения, без да обмисляте. Не го правете, защото ще направите нещо, което ще ви върне години назад. Сюрпризират ви с нещо ново, което ще ви зарадва. Искат ви пари на заем. Ослужете, ако имате възможност.


РибиРиби (20.02 – 20.03)
Емоции
Бъдете по-напористи и не спорете. Очакват ви безброй изненади от всякъкъв вид. Много пътувате. Приятни емоции. Обяснение в любов. Отдали сте се на нова връзка. Забравили сте всичко и всички. Не пренебрегвайте съвети на добър приятел. Уреждате имотен въпрос. Обвиняват ви в незаинтересованост по важни за решение проблеми. Контакти: 0885 408 779 

 
Банер

От галерията