Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

от 10 до 17 юни 2019

 

ОвенОвен (21.03 – 21.04)

Слънцето се намира във вашия трети дом на kомуникациите. Очаквайте да срещнете много нови хора. Добре е да общувате с приятели от детството или от ученическите години. Въпреки хубавите неща, имате натрупан стрес и умора, не виждате нещата ясно. Отпуснете се. Няколко дни почивка ще ви дойде страхотно. Марс във вашия 4-ти дом на дома и семейството, ще ви дари със сантименталност и нежност, което означава, че чувствата ви ще бъдат дълбоки и силни. Ако се влюбите, това ще бъде мигновено и от пръв поглед (важи за целия ни). Не се опитвайте да скриете емоциите, защото това ще бъде трудно.   


ТелецТелец (22.04 – 21.05)
През тази седмица Венера, планетата на любовта и красотата, която пътува все още през вашия знак, ви изпълва със страст и жизненост. Ще бъдете като щастливо малко дете, което може да завладее дори и най-коравото сърце със своята неустоимост. Това е чудесно време да привлечете вниманието на този, който ви харесва. Вашите желания (материални и духовни) се променят драстично. Това, което сте искали вчера, вече не е от значение по различни причини. Балансирайте духовното и земното, защото се нуждаете не само от физическа, но и от духовна храна. Човек не живее само от хляб.


БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)
Доброто време за вас продължава и тази седмица. Протегнете ръце към звездите, може и да ги достигнете. Самочувствието ви нараства. Слънцето продължава да пътува през вашия знак, „назначавайки” ви за щастливци. Ще излъчвате харизма, чар и позитивност и лесно ще привличате вниманието. Ще спечелите заслужена победа на много фронтове. Поставете себе си на първо място и си угаждайте. Чувствайте се свободни да дебютирате в любимите си области. За вас сега е моментът да приложите смелите си планове. Търсете заобиколни пътища за решаване на проблемите.


РакРак (22.06 – 21.07)
Желателно е да посветите тази седмица на положителни промени и изпълнението на тези планове, които отдавна се крият в дълбините на душата ви: максимална решителност, минимум колебание и мечтите ви могат да станат реалност. Марс, който е във вашия знак ще ви дава сили и решителност за действия. Ще има много благоприятни ситуации и вашата задача е да ги забележите и използвате. Но останалите непредвидени събития ще ви направят ненужно притеснени и нервни.


ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)
Тази седмица е своеобразен старт за бъдещи положителни промени. Предефинирайте целите, приоритетите и мечтите - някои от тях може вече да са остарели. Е, успехът на тези, родени в средата на знака може да бъде завиден. Освен това можете да поемете водещата роля. А за родените в края на знака първата половина на новия месец няма да бъде толкова розова, колкото бихте искали. По-добре да се ангажирате със самоусъвършенстване и да обмисляте желанията си. Общуването с другите ще изисква повече търпение, отколкото обикновено.


ДеваДева (23.08 – 22.09)
Лятото ще донесе положителна нагласа и желание за промяна. Вие сте човек, който обича да стои в своята безопасна зона и да има предварително подготвена стратегия за всяка ситуация. Но сега ще се събуди вашата спонтанност, авантюристът във вас ще се обади и ще ви отведе на едно прекрасно пътуване през неизвестното. Тръгнете натам, където духа вятърът. Амбициозните ви планове могат да се реализират, ако успеете да действате много внимателно и дипломатично.


ВезниВезни (23.09 – 22.10)
Влиянието на положителните тенденции постепенно се увеличава, ситуацията се променя към по-добро. Вие виждате все повече нови възможности, само гледайте да не ги пропуснете. От средата на седмицата можете да започнете работа по някои важни проекти, да се заемете с трудни въпроси, които изискват творчество и въображение. Не губете тези благоприятни дни напразно, по-добре е да изберете момент, за да направите нещо наистина важно, опитайте се да постигнете дългосрочна цел.


СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)
Чудесното настроение и увеличението на жизнените сили могат да доведат до желанието за промяна и буквално да започнете да преследвате идеята, че е време да действате и да промените нещо. Сега това е напълно възможно. Не се лишавайте от удоволствието да се наслаждавате на живота. Ще се повдигне настроението ви, особено когато срещнете някого, когото не сте виждали от дълго време. Звездите също ще дадат шанс на мнозинада се запознаете с нова личност. Периодът е изпълнен с романтика. 


СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)
Предстои една динамична седмица, особено първите дни. Бъдете изцяло последователни, особено в работата. Вашите идеи и инициативи ще намерят нужната подкрепа. Много представители на знака ще страдат от липса на ентусиазъм, не могат да се концентрират. Помислете как да попълните енергийните си резерви. Тогава ще имате силата да се справите със сериозните проблеми. Може би трябва да промените нещо в диетата или ежедневния режим, да общувате с хора, които могат да ви вдъхновят и мотивират, да промените ситуацията за известно време.

 


КозирогКозирог (22.12 – 20.01)

Преобладава влиянието на положителните тенденции - цялата седмица е плодотворна и добра.  Нараства самоувереността ви, както и вашата рационалност. Мнозина ще се проявят като лидери в своята област. Ако положите усилия в това, което правите, ще можете да постигнете много. Някои ще имат възможност да сменят работата си с по-обещаваща и високо платена. На разположение на декемврийските Козирози в този период са много възможности за успех. Остава само да се прилагат разумно на практика.  


ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)
Идващото лятото ще окаже положителен ефект върху много от вас: ще се развеселите и бързо ще намерите решения на проблемите. В личния ви живот ще можете да вдъхнете страст в избледнелите партньорства или ще съберете кураж да прекъснете изчерпаните връзки. Струва ви се, че вашата доброта и щедрост вече са използвани твърде много и е време да помислите за себе си. Сега можете спокойно да започнете да правите нещо ново. Избягвайте контакт с хора, които не ви харесват: сблъсъкът на различни гледни точки може да доведе до конфликт.

Риби

Риби (20.02 – 20.03)

Първата половина на седмицата е по-подходяща за дискутиране и планиране, а втората изисква конкретни действия. Благодарение на високата си производителност ще можете да постигнете много добри резултати в работата. Трябва да обърнете специално внимание на детайлите. Можете да преговаряте за сътрудничество, да потърсите помощ или подкрепа. Вашите идеи ще бъдат интересни за мнозина, но не експериментирайте. По-добре е да вършите всичко по доказан вече начин. Може да бъдете критикувани и това няма да ви хареса особено. Вижте хората, от които идва. 


 Контакти със Станка Ангелова: 0885 408 779 

 

 
Банер

От галерията