Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

от 24 до 30 юни 2019

 

Овен (21.03 – 21.04)
Добре е да не предприемате съществени промени сега. В материално отношение е възможен някакъв подем. Ще имате добра предвидливост за евентуалните проблеми и идеи как да ги отстраните. В сряда може да има грешки в работата, свързани не с вашата некомпетентност, а с умора. На работното място за съжаление може да имате малко повече стрес поради неблагоприятната позиция на Марс, който ще ви накара да се чувствате уморени и без желание да преодолявате проблемите. Опитайте се да обърнете всяка ситуация в своя полза и не губете от поглед целите, които трябва да се постигнат.


ТелецТелец (22.04 – 21.05)
Ако сте упорити и търпеливи, тогава непременно ще постигнете това, което сте си набелязали. Не се притеснявайте, че нещата се развиват бавно. Само така ви изглежда. Всъщност те следват собственият си ход. Възможен е дори неочакван финансов приход благодарение на наследство, неочакван подарък или друго. Венера, която е във вашия знак увеличава вашата харизматичност и чар, така че не губете това ценно време – общувайте, излизайте на срещи. Можете да изживеете моменти на пълнота и съпричастност с другите.


БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)
Вашата седмица ще започне с два много нервни дни - понеделник и вторник, когато Луната в квадратура ще ви създаде лошо настроение и препятствия във всяка област. Но не губете надежда. Нещата стават по-лесни от сряда нататък. Началото на този период ще бъде малко меланхолично поради влиянието на намаляващата Луна в Риби. В средата ще стане по-динамичен, благодарение на Меркурий във вашия знак, който ще ви направи доста общителни. Вашият управител ще ви бъде от полза - брилянтните идеи ще изникват като гъби, а от друга страна Марс ще прави точно обратното – ще разстройва баланса ви.


РакРак (22.06 – 21.07)
Още една седмица, в която ще трябва да инвестирате много енергия и усилия, за да преодолеете проблемите. Но разположението на Марс в знака ви ще ви даде много сила, така че няма да ви е трудно да се превърнете в истински боец във всички области, особено на работното място. Меркурий влияе благоприятно и ви гарантира отлична комуникация, така че лесно ще намерите съюзници и съмишленици. Сряда и четвъртък ще са малко по-нервни дни, но в края на седмицата ви очаква хармония и разбирателство. Старайте се да контролирате емоциите си, да не влизате в спорове и в конфликтни ситуации поради различия в мненията.


ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)
Тази седмица ще се борите със стреса. На работното място ще трябва да инвестирате двойно повече работа и енергия, за да реализирате проектите си, така че ще се почувствате много изтощени особено в дните петък и събота. След спокойният старт седмицата ще вземе решително динамичен обрат благодарение на влиянието на Луната в Овен. През уикенда може да изпитате някакво напрежение в семейството дължащо се на Луната в Телец. Стремете се да получите максимално удоволствие от всяка дейност.


ДеваДева (23.08 – 22.09)
Вашата седмица ще започне с два стресови дни поради неблагоприятното положение на Луната, на Меркурий и Слънцето. Но не се притеснявайте - всички планети са вече на ваша страна и от сряда ще усетите голямо облекчение и щастие във всички области. Когато прилагате идеите си, действайте решително и бързо и с подкрепата на колегите си. Не вземайте при сърце клюки и слухове. В края на седмицата не поемайте отговорности. В събота е желателно да оправите натрупаните домашни и домакински задължения.


ВезниВезни (23.09 – 22.10)
За повечето от вас седмицата ще бъде добра. Неблагоприятната позиция на Марс продължава да кара мнозина да се чувстват безсилни и уморени. В сряда и четвъртък Луната ще ви обърне гръб, така че внимавайте за нервност, кавги и сътресения. Но нямате истинска причина за безпокойство. Най-лошото остава зад вас и нещата ще се подобряват от ден на ден. В петък хората от близкото обкръжение ще намерят истински приятел в лицето ви, но шефовете могат да бъдат недоволни от нещо.


СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)
Романтично и страстно начало на седмицата благодарение на Луната в Риби в тригон с Марс в Рак. Понеделник и вторник емоционалност и фантазия вървят ръка за ръка, за да ви подарят два прекрасни дни, изпълнени с чувствителност. Направете само така, че всичко това да не бъде блокирано от безполезната рационалност. Не променяйте пътя, по който вървите, независимо от изкушението! Ще имате достатъчно енергия, перспективи, ресурси да постигнете успех в делата си, да реализирате плановете си. Допълнителни усложнения може да има, само ако се озовете на кръстопът разделен между два огъня: най-важното е да изберете правилния огън, който ще ви стопли, без да ви изгори. 

СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)
Луната в Риби в началото на седмицата може да ви накара да се почувствате малко меланхолични. В този период може би има нещо, което да ви разстройва. Във всеки случай звездите са приятелски настроени и няма да ви изоставят, както и семейството и приятелите. Ще ви се предоставят нови възможности за разрешаване на сложните ситуации. Ще има редица обстоятелства, които ще ви накарат да мислите, че късметът е на ваша страна. Вашите инициативи скоро ще дадат плод и ще ви накарат да видите колко добре сте вършили нещата.


КозирогКозирог (22.12 – 20.01)
През седмицата ще бъдете целеустремени и решителни. Ще показвате трудолюбие и дисциплина в работата. С добрата си преценка и практичност ще вземете много положителни решения. Не разкривайте вашите планове и намерения пред другите. Можете да срещнете нови хора, които ще ви разкрият различна гледна точка по теми, които ви интересуват. Средата на седмицата ще бъде малко проблематична, особено за работата поради Луната в квадратура с Марс, който на свой ред е в противоположност на вашия знак.


ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)
За работа разчитайте на благоприятните дни сряда и четвъртък благодарение на енергията на Луната в Овен и ги използвайте рационално! Ще ви се наложи да се занимавате с ангажименти, които сте отлагали твърде дълго време. Има няколко критични въпроса, които трябва да бъдат разгледани, но всичко с времето си: когато сте готови, ще решите всичко само с няколко стъпки. Имате добър проект, продължете да работите по него и изчакайте времето след новолунието да вдигнете платната и да пуснете котвата.


РибиРиби (20.02 – 20.03)
Седмицата ще прекарате като цяло спокойно, с изключение на може би някои малки непредвидени обстоятелства, с които ще имате силата да се справите с целия си оптимизъм: в това Марс ще ви даде необходимата си подкрепа. Прегръдката на Луната и Нептун още в началото на седмицата ще увеличи вашата чувствителност, креативност и интуиция. Бъдете много внимателни и не се доверявайте на всеки. Проверявайте цялата информация, особено ако сте на водеща позиция или трябва да вземете важно решение. Контакти със Станка Ангелова: 0885 408 779 

Седмичният хороскоп на Станка Ангелова можете да четете във вестник "Втора младост"

 
Банер

От галерията