Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

от 15 до 22 юли 2019

Овен

Овен (21.03 – 21.04)

Може да направите пробив в кариерата тази седмица, така че да достигнете по-високо ниво на доходи. Основното нещо е да не сте мързеливи и да поемате най-трудната и обемна работа. Ще бъдете по-оптимистично настроени. Вашата енергия ще бъде достатъчна, за да се справите със задачите. Втората благоприятна посока в този период е уреждането на отношенията в личния живот. Като цяло седмица ще ви донесе повече приятни емоции, отколкото обратното. Ще има хора и събития, които ще ви изпълнят с положителни емоции. 

 

ТелецТелец (22.04 – 21.05)

През новата седмица ще усетите силен приток на енергия. Сега могат да ви се отворят нови перспективи. Въпреки това не забравяйте да проверявате входящата информация за нейната надеждност. Ваши тайни недоброжелатели могат да се опитат да подронят репутацията ви. Избягвайте клюки, защото те могат да подкопаят доверието на вашите колеги. В ежедневните си дела, опитайте се да не се концентрирате върху дреболии, вместо това решавайте колкото е възможно по-последователно всички проблеми. Не е желателно да се харчат пари за големи покупки, да подписвате договори. Опитайте се да следите разходите си и ако е възможно да икономисвате.


БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)
През тази седмица ще усетите прилив на сила и жизненост. Сега това ще се прояви във факта, че ​​ще станете по-активни в общуването и взаимодействието с хората. Може би ще се включите в делата на други хора (приятели, роднини, съседи) и ще можете да им предоставите реална помощ. Успоредно с това можете да се запознаете с нови хора. В средата на седмицата звездите очакват от вас смели и отговорни решения. Успехът ще бъде постигнат от тези, които са свикнали да действат независимо и самостоятелно. Ще можете успешно да разрешите някои материални проблеми. Семейните ще имат да решават проблеми с децата си.


РакРак (22.06 – 21.07)
През тази седмица ще можете успешно да разрешите всякакви финансови проблеми, особено ако сте по-склонни да слушате собствената си интуиция. Сега трябва да вземате по-независими решения в тази област, но те не трябва да бъдат спонтанни, а добре обмислени. Не бъдете много нетърпеливи, тъй като може да получите резултат, който да е обратен на очакванията ви. Препоръчително е да обмисляте внимателно стратегията на поведение. Ще се срещнете с нови хора и чрез тях ще развиете вашите нови идеи и планове, свързани с личния ви живот. Ще бъдете много добри и приятни събеседници. Интересът на противоположния пол към вас ще се увеличи.


ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)
Тази седмица ще има положително развитие в много области на живота. Могат да се разкрият нови перспективи пред вас. Ако не се стремите към кариерно израстване, ще има постижения в други области. Сега се препоръчва да се съсредоточите върху постигането на целите си и се опитайте да не сваляте по надолу летвата. Задайте си най-амбициозните задачи, след това желанието ви ще започне да се изпълнява. Във всеки случай ще можете значително да затвърдите позицията си в социалната и професионалната среда. Въпреки това, по някои въпроси може да срещнете ограничения, пречки. Опитайте се да не влизате в конфликти с представители на властта и закона.


ДеваДева (23.08 – 22.09)
Ще можете да решавате много въпроси в паралелен режим. Въпреки това, звездите не ви съветват да действате прекалено напористо и енергично тази седмица. Преди да направите нещо, опитайте се да изчислите последиците от вашите действия. Добре е да се отървете от склонността към прибързани и необмислени действия. Действайте самостоятелно, без да разчитате на помощта на никого. Този подход ще е най-ефективен. Обмислете целите си и подредете приоритетите си. Това е неблагоприятен период за започване или развитие на финансови проекти, инвестиции. Мнозина Деви ще бъдат в търсене на нови преживявания.


ВезниВезни (23.09 – 22.10)
Тази седмица ще бъде успешна, защото ще има нови възможности и шансове, които ще зависят само от вас. Общуването с приятели може просто да се превърне в стимул за развитие и разширяване на вашите идеи. Активното желание за нови знания и личностно развитие ще бъде типично за вас през тази седмица. Може би обстоятелствата в живота ще ви изпратят да пътувате. Възможно е да почувствате увеличаване на сексуалната потентност и тази енергия ще изисква изход чрез интимни контакти. Ново запознанство или сближаване тази седмица ще се основава на сексуалното привличане.


СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)
През тази седмица ще забележите, че ставате по-смели и по-решителни. За да постигнете целите си, ще бъдете готови да работите по-интензивно и да поемате някои рискове. Звездите казват, че замислените или просто смели действия ще бъдат полезни, но неоправданите или прекалено високите рискове може да нямат желания ефект. Сега лесно можете да попаднете под влиянието на другите. В тази връзка, бъдете по-внимателни към всички нови предложения, както и към хората, които ще влязат в живота ви през този период. Не се доверявайте веднага на всеки. Вашите сексуални желания се увеличават, във връзка, с което са възможни чести интимни срещи.

СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)
Необходима ви е по-добра организация, както в плановете, така и в реалната реализация на работата. Може да решите да се върнете към старите си идеи за работа или бизнес. Обстоятелствата по тяхното прилагане на този етап ще бъдат много по-благоприятни и вие ще искате да им дадете шанс. Ще се радвате на добър жизнен тонус и продуктивен ентусиазъм през седмицата. Някой може да постави под въпрос вашите знания или умения, но вие не се поддавайте на тези провокации. Тази седмица се опитайте да бъдете внимателни във всички аспекти - на улицата, за да избегнете инциденти, също и у дома, за да предотвратите битова злополука. Ще имате дни на голямо емоционално вълнение.

КозирогКозирог (22.12 – 20.01)
През тази седмица броят на отговорностите ще се увеличи, особено по отношение на работата. Избягвайте да влизате в пререкания с началниците си. Ако проявявате решителност и активност буквално във всичко, госпожа Фортуна ще ви подкрепи. Ежедневните страсти и емоции ще бъдат отличителен белег на личния ви живот. Винаги ще има нещо хубаво и приятно за вас. Мнозина ще си спомнят тези дни с добро. В областта на здравето ви очаква период, в който може да имате малки проблеми с храносмилателните органи. Стомахът ви ще бъде доста чувствителна област. Ще изпитате емоционален ентусиазъм за придобиване на нови неща. Любовта тази седмица ще донесе приятни впечатления.

ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)
Избягвайте да експериментирате. Залагайте на сигурно. Вашите действия трябва да се основават само на знания и опит. Някои промени, които очаквате, могат да бъдат отложени за известно време. Ще бъдете по-фокусирани върху своите емоционални нужди и ако знаете как да ги изразите, ще можете да намерите решения на проблемите. Много е възможно да се появи човек от миналото ви. Сведете до минимум новите запознанства и контакти с други хора, сега е по-добре да поддържате връзка само с близки и познати. Не се доверявайте на случайно получена информация. Помислете добре преди да инвестирате или да харчите пари. Не е препоръчително да го правите сега.


РибиРиби (20.02 – 20.03)
Много хора от този знак ще бъдат много по-комуникативни, концентрирани и самоуверени в работата си, което може да доведе до отлични резултати. Възможни са пътувания и контакти с много хора. Ще се появят нови лица, които може би в бъдеще ще ви бъдат много полезни. В икономически план се предвижда да намерите алтернативи. Запазете спокойствие. Желателно е да се поддържа емоционален баланс и да не се дразните от дреболии. Добър момент да отидете на лекар и да се прегледате за всичко, което ви причинява дискомфорт. Поддържайте баланс между почивка, развлечения, физически упражнения, добро хранене и щастие с хората около вас. За контакт със Станка Ангелова: 0885 408 779

Седмичният хороскоп на Санка Ангелова можете да прочетете и във вестник "Втора младост" и в сайта "България без граници" 

 
Банер

От галерията