Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

от 5 до 12 декември 2019

ОвенОвен (21.03 – 21.04)

Имате всички шансове да се докажете на много по-високо ниво от досегашното. Вие се справяте много добре. Имате положителни резултати в работата. Ще откриете нови възможности, за да изследвате собствения си вътрешен свят. Добър период за планиране, реформи, промени, както частни, така и обществени. Въпреки това, бъдете предпазливи. Трябва отново да събудите вътрешният си пламък. Променете вътрешният си натюрел. През идващият период, който е много удачен, е необходимо да усетите хармонията на живота и да проявите широчината на чувствата си. Могат да се създадат дълбоки привързаности и топли приятелски отношения.

ТелецТелец (22.04 – 21.05)

Бъдете предпазливи и внимателни. Старайте се да не допускате грешки, които могат да ви излязат солени. Използвайте времето, за да сложите в ред текущите си дела. Всичко, което се случва е за ваше добро. Нещо, което е важно за вас е на път да се осъществи или поне да напредне в развитието си. В главата ви се раждат много нови идеи и това ви ентусиазира. Очертайте си ясни приоритети, основаващи се единствено на вашите нужди и потребности и не се обвинявайте, че сте останали длъжни на някого. Намирайте достатъчно време за себе си и за почивка.

БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)

В началото на седмицата ще бъдете доста податливи и инертни, после ще се мобилизирате. Животът непрекъснато подхвърля нови предизвикателства по пътя ви. Тези дни могат да се появят напълно неочаквани проблеми. Външните обстоятелства оказват отрицателно влияние върху личния ви живот. Малките недоразумения изглежда ви изнервят. Намерете отдушник на емоциите, но не позволявайте те да надделяват над разума. Няма да решите проблемите си като викате срещу онези, които ви интересуват най-много. Въздържайте се от такива изблици и не действайте импулсивно. Отделете време съзнателно да се отпуснете.

РакРак (22.06 – 21.07)

В понеделник може да преживеете небивал подем на духа и ентусиазма - уви, невинаги уместни. Може да се срещнете с приятели, с които скоро не сте се виждали. Възможни са домашни проблеми, а заедно с това и доста нерви. Ако има проблеми с любовта ви и това не е изключено, вероятно се дължи на вашето егоистично поведение. Вие сте упорити, изключително раздразнителни и избухливи, най-малките неща лесно могат да ви провокират. Нищо чудно, че ви дразни и партньора ви. Трябва да упражнявате повече самоконтрол. Подходящо е за покупки, за които отдавна мечтаете.

ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)

Периодът е подходящ за нови промени, но не предприемайте нещо спонтанно, необмислено, не бива да рискувате. Само ако сте планирали някакви действия или промени в живота си от преди, но по някаква причина още не сте ги осъществили, сега е времето за тяхното изпълнение. Ще се чувствате чудесно, сякаш сте открили своето второ дихание. В понеделник не хранете големи надежди, това не е вашия ден. По-успешни ще са вторник и сряда. Не е изключено да ви изненадат непредвидени обстоятелства. Необходимо е правилно да се отнасяте към партньора си, по същия начин, по който бихте искали да се отнасят с вас, с истинско разбиране.

ДеваДева (23.08 – 22.09)

Новата седмица ще бъде конструктивна и благоприятна за вас. Възползвайте се максимално от добрите възможности. Ще се сблъскате с някои допълнителни и необичайни предизвикателства. Това може да бъде конкурентен колега или нова задача. Отделете време да отработите тази нова ситуация и не се страхувайте! Вярвайте в себе си и използвайте пълния си потенциал, за да покажете най-накрая това, на което сте способни! Като цяло ще преобладава доброто настроение. Проблемите ви ще си намерят своето решение. Бъдете последователни в действията си.

ВезниВезни (23.09 – 22.10)

Възможни са изненади в личните или деловите отношения. Ако в някоя от тези области имате нерешени проблеми, сега те могат да изплуват на повърхността. По-добре е да бъдете предварително подготвени да реагирате по-бързо на това, което се случва. През следващите дни може да ви минат мисли за промяна на местоработата. Сега промените могат да бъдат наистина успешни, но само ако сте готови за тях. Вашата интуиция ще ви помогне да вземете правилните решения. Във вашия любовен живот всички опции са отворени и достъпни.

СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)

Планетите настоятелно препоръчват да не бездействате, а да използвате случаите да предприемете нещо в свой интерес, но избягвайте да вземате прибързани и не добре обмислени решения. Постарайте се да бъдете търпеливи към дребните недостатъци на другите. Ще се наложи да направите компромиси, ако искате да вървят нещата добре. Концентрирайте се върху това, което е наистина важно за вас. Условията се променят и скоро вие може да сте в много по-изгодна позиция. Свободните от вас ще имат шанс да се срещнат с нова любов при малко необичайни обстоятелства.

СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)

Вашето енергийно ниво е доста добре балансирано, което ви прави физически пригодни за добра работа. Вие проявявате компетентност и отговорност при изпълнение на задълженията си. Подхождате рационално и творчески към задачите си. Бъдете в готовност бързо да променяте плановете си според обстоятелствата Трябва да се възползвате от благоприятните обстоятелства, за да придвижите напред проектите, които са важни за вас. Лесно е да предизвикате ентусиазъм с вашите идеи у другите. Разпределяйте времето и силите си така, че работата да не заема цялото ви време, а да ви остава такова и за лични удоволствия и развлечения.

КозирогКозирог (22.12 – 20.01)

Чувствате се самоуверени и се намирате в добра физическа форма. Не се страхувате да поемете нови предизвикателства. Обмисляйте внимателно всеки свой жест. Можете да слушате съветите на вашите приятели и познати, но окончателните решения трябва да вземате сами. Тази седмица се чувствате особено щастливи, особено, ако има кого да обичате. Хармонията и разбирателството ще доминират във вашата връзка. Венера изостря желанията ви за земни удоволствия. Високо напрежение в чувствата и непредсказуеми увлечения. Нежността ви може да се превърне в ярка страст.

ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)

Пред вас ще се отворят нови възможности и ще възникнат нови изкушения. Възможно е да почувствате мощен прилив на сили, които търсят изход, поради това много от вас могат да подложат на съществено преразглеждане настоящите си позиции и да обмислят възможността за промяна на бизнеса (или в личен план). Спокойствието е от първостепенно значение, затова се опитайте да намерите време за медитация, релаксация, молитви или други духовни техники. Би било идеално да прекарате малко време сред природата, просто поглъщайки космическите енергии и зареждайки себе си.

РибиРиби (20.02 – 20.03)

Периодът ви носи много сили и енергия. Благоприятно е времето за промени, стига да сте настроени сериозно за тях. Ще бъдете достатъчно подвижни и целеустремени. Ще си поставите сериозни цели, които ще изискват не само голямо търпение и увереност, но най-важното - планомерни действия. Към края на работната седмица е възможно да се почувствате малко мързеливи и уморени, което ще ви направи разсеяни в работата. Забелязвайте малките ежедневни радости, които са около вас. Те приличат на мили пеперуди. Ако бъдете достатъчно внимателни, ще почувствате лекото докосване на пърхащите им крилца.


 Контакти: 0885 408 779 

 

От галерията