Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

 

ОвенОвен (21.03 – 21.04)

Някои хора от този знак, които имат собствен бизнес, биха могли да имат проблеми заради пари с партньорите си. Трябва да сте внимателни и да се справите с тази ситуация много деликатно. Отрицателни събития могат да възникнат, ако сте настроени негативно. Тази седмица ще почувствате необходимостта да обърнете внимание на сантименталния си живот. Не става въпрос за прекратяване на връзката, а за извършване на някои важни промени. Вслушайте се в нуждите на партньора си и изразете вашите. За тези, които са несемейни и необвързани, те ще имат шанса да се срещнат с някого. Възможно е по време на разходка или пътуване да се случи. Отворите се за тази възможност, насладете се на любовта в различните й форми, без предразсъдъци, със самочувствие и предпазливост.

ТелецТелец (22.04 – 21.05)

Понякога може да ви се струва, че нищо не зависи от вас, но такова чувство е субективно. Ще имате шанс значително да подобрите финансовото си състояние или да решите проблеми в личния си живот. Доверете се на съдбата и си позволете да плувате по течението. Щастието е на ваша страна, всичко ще се окаже за ваше добро. Трябва да сте внимателни към всички знаци и да се възползвате максимално от възможностите, които ви се предоставят. Тази седмица ще бъдете по-интровертни и чувствителни, което може да ви накара да се изолирате от другите. Внимателно подбирайте диетата си, следете за фигурата си, не си позволявайте излишества.

БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)

Съсредоточете силите си върху основното. Внимателно преценете ситуацията около вас. Ще се случи нещо, което ще ви изненада неприятно, но както се казва в такива случаи, ако съдбата ви изпрати лимон, това означава, че трябва да направите от него лимонада! В живота ви ще се появи нещо ново, което може сериозно да ви обърка, да ви заблуди. Бъдете внимателни във финансовите въпроси и да не бързате с покупките и разходите. Ще почувствате умора и липса на енергия в средата на седмицата. Намерете начини за релакс. Краят на периода е подходящото време да се отпуснете, да възстановите силите, не само физически, но и психически. Ако сте несемейни, звездите ви съветват да прекарвате колкото се може повече време на публични места, тъй като през този период има голям шанс да срещнете интересна личност.

РакРак (22.06 – 21.07)

Можете да се справите с всички проблеми и да постигнете успех. Съсредоточете се само върху важните неща и не губете излишно време. Можете да коригирате минали грешки и да сключите мир с тези, които неволно сте обидили. За да пуснете нещо ново в живота си, трябва да се отървете от старото. Не се поддавайте на влиянието на мнението на другите. С любимите хора се опитайте да бъдете по-търпеливи, да запазвате спокойствие и да не избухвате. Изгладете острите ъгли и избягвайте кавги. Мнозина ще намерят ново вдъхновение, решения на различни проблеми и ще осъществят нови запознанства. Седмицата ще донесе на Раците благополучие и радост, ще ви позволи да се сприятелите с нови хора, да получите нови усещания.

ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)

Запазете спокойствие, не се обезсърчавайте от дреболии. Не позволявайте на никого да злоупотребява с вашата доброта. Това не е моментът да се отдадете на романтични мечти! Сега ще имате възможност да се „разгърнете докрай“ и да изпълните дългосрочно планираните планове. Потърсете нови възможности за саморазвитие. Възходите и паденията в любовта ще ви накарат отново да усетите вкуса към живота. Втората половина на седмицата ще бъде по-благоприятна и успешна. Възможни са приятни изненади, изгодни сделки или подаръци. За самотните хора, които търсят сродна душа, любовният хороскоп предвещава благоприятна промяна скоро.

ДеваДева (23.08 – 22.09)

Ситуацията на работното място ще изисква пълна ангажираност, но вашите усилия ще бъдат възнаградени. Намалете разходите, особено ако не са спешни. Преди да направите инвестиция, претеглете плюсовете и минусите, за да не се окажете впоследствие с разбити илюзии. Добре е да сте предпазливи, да не бързате да вземате решения и внимателно да обмисляте всяка стъпка. Така ще се избегнат много проблеми. Нещата не са толкова лоши, колкото може да ви изглеждат - винаги можете да погледнете ситуацията от другата страна. Искате промяна и звездите ще помогнат в това. Има голям шанс за неочаквано ново вълнуващо запознанство.

ВезниВезни (23.09 – 22.10)

Конфигурацията на звездите е изключително успешна, което означава, че повечето от проблемите ще бъдат решени без ваше участие. Освен това винаги можете да разчитате на подкрепата на близките. Мнозина ще почувстват известна умора. Трудно ще мислите за работата и битовите проблеми. Звездите силно ви препоръчват да си вземете почивка тази седмица. Просто трябва да се отпуснете, тъй като сте изтощени както морално, така и физически. Старайте се да избягвате шумни компании, намалете броя на контактите. Усмихвайте се по-често, наслаждавайте се на всеки ден и ще усетите, че животът се е променил към по-добро.

СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)

Натоварена седмица. Много спешни неща и нови отговорности могат да паднат върху раменете ви. Звездите ще са на ваша страна, влиянието на положителните тенденции ще бъде силно. Могат да възникнат някои нестандартни ситуации, но тук интуицията със сигурност ще ви помогне. Независимо какво се случва, вие оставате оптимисти и позитивно настроени. Старайте се да прекарвате пасивно времето си по-често. Например, легнете на дивана с книга или гледайте телевизия. Не се забърквайте в приключенски дела и не извършвайте необмислени действия. Несъгласията в семейството могат да бъдат причинени от проблеми, свързани с децата или заради парите.

СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)

Очаквайте положителни промени в много области на живота. Някакво положително събитие ще ви повлияе добре. Не се насилвайте с работа, отложете нещата поне за известно време или ги поверете на някой друг, тъй като ще почувствате, че запасите на енергия са изчерпани и спешно ви е необходима почивка. Обърнете внимание на своите нужди - отделете време, за да се наспите достатъчно, да се храните правилно, да прекарвате повече време на открито, да се разнообразявате. Времето е подходящо да се погрижите за външния си вид и да приведете физическата си форма в ред.

КозирогКозирог (22.12 – 20.01)

Седмицата е много обещаваща, но няма да е лесна. Бъдете готови да работите здраво и ползотворно. В областта на кариерата мнозина продължават да търсят нови начини за развитие. Не стойте в задните редици и не се срамувайте да покажете на другите своите таланти и способности. На първо място, това се отнася за работната сфера на вашия живот. Не трябва да отивате и в другата крайност и да действате безразсъдно. През уикенда изключете „вътрешния работохолик“ и се опитайте напълно да изпитате радостта от живота! Откриват се нови възможности, които не трябва да пропускате. Ако е възможно, вземете си ваканция или отидете извън града в компанията на най-близки хора.

ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)

През седмицата ще сте изпълнени с оптимизъм и добро настроение. Методично и спокойно решавате всички натрупани проблеми. Във финансовия сектор трябва да се избягват прибързани решения. Обърнете внимание не само на работата, но и на вашето здраве. Бъдете внимателни - може да се изправите пред предателството на някой, когото сте смятате за близък приятел. Има голяма вероятност да се появят нови интересни хора в живота ви. В момента вероятността да започнете сериозна връзка е доста голяма. Следвайте призива на сърцето си и няма да сбъркате! Време е за романтично пътешествие! Далеч от къщи шансовете за среща с подходящ човек се увеличават.

РибиРиби (20.02 – 20.03)

Седмицата ще бъде много продуктивна, а енергията ви ще се увеличи. Имате възможност да решите отложените по-рано въпроси или да направите това, което сте планирали. На някои хора професионалните амбиции ще бъдат най-после удовлетворени. Не вярвайте на примамливи обещания. Реалистичен поглед върху нещата ще помогне да се избегне разочарование. Очакват ви сериозни промени, което само по себе си не е нито лошо, нито добро, просто е дошъл моментът. Вашата изтънченост, естествен чар и харизма ще привлекат към вас интересни хора и ще ви помогнат да успеете в любовните дела. Посещавайте социални събития.

 Контакти: 0885 408 779

 
Банер

От галерията

Приятели