Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

от 3 до 10 февруари 2020

ОвенОвен (21.03 – 21.04)

Седмицата може да бъде много благоприятна за вас и дори минимални усилия могат да доведат до значителни резултати. Ще бъдете енергични, активни, креативни. Избягвайте да влизате в конфликти, съгласявайте се и продължавайте да правите нещата по свой начин. Не бързате да се доверявате на другите. Изчистете аурата си от негативност. Добре е да се занимавате с личните си неща, да предпочетете уединението и да избягвате многолюдните места, да не привличате излишно внимание към себе си, затова не носете прекалено ярки дрехи следващите дни.

ТелецТелец (22.04 – 21.05)

В делничните дни ще трябва да работите усилено. Ще имате възможност да коригирате стари грешки. Преди да вземете решение, обмислете внимателно всички опции за развитието на събитията, анализирайте възможностите си, опрете се на предишния си опит. Бъдещето обещава да бъде розово, но ще изисква известни усилия. Тези от вас, които са постоянно в движение е по-добре да останат у дома в спокойна атмосфера. И обратно: тези, които постоянно седят у дома, е по-добре да отидат някъде, за да разпуснат. Опитайте се да подновите и обновите отношенията с партньора си - обърнете му специално внимание.

БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)

Седмицата е добра за завършване на това, което сте започнали по-рано. По пътя на реализирането на плановете ви могат да възникнат различни препятствия. Опитайте се да запазите спокойствие във всяка ситуация. Също така седмицата е добра за придобиване на нови знания и за пътуване. Ще бъде много лесно през тези дни да намерите общ език с хората наоколо. Най-добре е да прекарате време с приятели или близки. Това е време за любов, за общуване с приятни и любими хора. В личен план не се изключва възраждането отново на чувства, на които почти сте сложили край.

РакРак (22.06 – 21.07)

Нещо постоянно ще отвлича вниманието ви от важните въпроси. Не трябва да слушате онези, които са скептични към вашите идеи. Вярвайте на интуицията си. Бъдете внимателни и предпазливи, когато общувате с непознати хора. Енергийният ви потенциал е леко намален, затова се опитайте да ограничите физическия и психически стрес. Краят на седмицата е по-добре да се посветите на почивка и да обърнете внимание на здравето си. Правилната почивка ще активира скритите резерви на тялото за новата седмица. В семейните отношения е възможно да се появи известно напрежение, опитайте се да стигнете до компромис в спорна ситуация.

ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)

Седмицата по отношение на енергията ще бъде изключително положителна. Ще имате нови възможности, много мотивация и творчески сили. За да постигнете целите си, много ще зависи от вашата решителност. В някои ситуации ще трябва да правите отстъпки, за да избегнете конфликти с началници или бизнес партньори. Възможни са проблеми с роднини, което ще внесе допълнително напрежение в ежедневието ви. Опитайте се да прекарвате повече време със семейството си. Бъдете внимателни с появата на вирусни инфекции и се пазете от простудни заболявания.

ДеваДева (23.08 – 22.09)

Началото на седмицата не е добро за вземане на важни решения и подписване на документи. Желателно е да се фокусирате върху финансовата сфера. Някои ще преминат през изпитания, което ще изпъне нервите ви. Бъдете търпеливи, мислете позитивно. Емоциите може да се отразят на физическото състояние и самочувствието. Препоръчително е да следите за здравето си и да не злоупотребявате с лошите навици. Прекарвайте повече време в разходки, разговаряйте с приятели, наслаждавайте се на живота. Самотните представители на знака трудно ще открият нови отношения през следващата седмица.

ВезниВезни (23.09 – 22.10)

Възможно е да се изправите тази седмица пред труден избор. Ще бъде трудно да заобиколите сложните ситуации, така че просто трябва да ги приемете за даденост и неразделна част от живота. Рутината може да бъде досадна, а обичайните задължения могат да изглеждат твърде сложни. Не позволявайте дребните неща да ви извадят от равновесие. Нуждаете се от почивка и релаксиране, но също и от малко разнообразяване и сменяне на обстановката. В семейните отношения настъпва период на мир, уют и топлина в дома в кръга на близките ви. Ще бъде много благоприятно време за романтика и общуване с втората ви половинка.

СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)

Тази седмица може да ви изглеждат нещата трудни и не много успешни. Ежедневната суета ще бъде много изморителна и досадна. По-добре е да не попадате в конфликти на работното място, на улицата, у дома. Може би поради проблеми и душевен смут ще бъде трудно да си починете и да заспите. Причината е вашето вътрешно напрежение. Медитацията за добър сън ще помогне да се коригира ситуацията и да се изчисти ума от негативността. Сега е противопоказано да бъдете сами и тъжни. Добре е да се съберете с приятели и познати, да излизате на разходки, на кафе и на кино.

СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)

Тази седмица ще бъдете пълни с енергия. Обаче са нестабилни първите три дни, затова трябва да внимавате. Мислете как да осъществите плановете си. Въпреки цялата неприязън към правилата, ще трябва стриктно да се придържате към инструкциите. Препоръчва се да не се доверявате на непознати. Фокусирайте се по-добре върху себе си. Отделете време за самоусъвършенстване и интроспекция. Можете да спуснете щитовете и да не се притеснявате напразно за проблеми: тази седмица ще ви донесе много приятни минути. За да имате успех в любовта, добре е да промените тактиката. Действайте без всякакво съмнение и тогава късметът ще се присъедини към вас.

КозирогКозирог (22.12 – 20.01)

Началото на седмицата ще бъде доста трудно, но вече до средата й ще можете да се отпуснете, забравяйки за проблемите. Звездите не ви съветват да харчите много пари. Прибързаните действия ще доведат до грешки. Мнозина ще получат награда от Вселената - нови перспективи и възможности. Въпреки това внимателно анализирайте постъпващите предложения. Следвайте набелязания си план, не се отклонявайте от предварително зададения курс. Не е благоприятен период за стартиране на собствен бизнес или нов проект. Следващата седмица може да пристъпите към това. Ако се контролирате сега, тогава в бъдеще всичко ще се окаже благоприятно.

ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)

Новата седмица е обещаваща и хармонична. На работа проявете най-добрите си качества и професионални умения. Няма да навреди да обмислите правилно плановете си за всичките седем дни предварително. Също така си струва да доведете до края всички неща, които сте започнали. Ако не го направите, тогава можете да се натъкнете на големи проблеми. На хоризонта трябва да се появят нови възможности. Това се отнася не само за сферата на парите и работата, но и за любовта. Препоръчва се медитация за изчистване на отрицателни мисловни програми, което ще има много благоприятен ефект върху хората от този знак.

РибиРиби (20.02 – 20.03)

През новата седмица трябва да мобилизирате силите си. Всекидневната рутина е причината за натрупването на малко апатия. Ще трябва да бъдете по-внимателни в общуването с другите. Пазете се от „отровни” хора и енергийни вампири, които могат да изсмучат енергията ви. В момента звездите и планетите изживяват не най-доброто си време, така че може временно да нямате късмет с парите, за разлика от любовта. Седмицата е идеална за романтични флиртове и връзки без продължение. Свободните представители на знака може да ги очаква приятна среща или преход на несигурни взаимоотношения на ново ниво.


 Контакти: 0885 408 779 

 
Банер

От галерията