Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

от 26 март до 1 април 2020

ОвенОвен (21.03 – 21.04)

Ще трябва да направите още няколко крачки напред и желаната цел ще бъде постигната. Този период е белязан за вас от изпълнението на желанията ви, но само при условие, че ще проявите достатъчно постоянство и решителност. Новите върхове са готови да ги покорите - така че всичко зависи само от вас самите. Това се отнася предимно за професионалната сфера и финансовите въпроси. В любовта не трябва да проявявате натиск, а деликатност и такт - тогава ще имате шанс за взаимност.

ТелецТелец (22.04 – 21.05)

Новата седмица може да ви изнерви. Може да изпитате неприятни емоции поради неразумните действия на някой човек. Внимавайте с финансовите разходи през следващите седем дни. Прекомерната упоритост и желанието да доминирате ще доведат само до кавги и конфликти. В професионалната област се опитайте да не изграждате високи планове. В противен случай разочарованието и негодуването от несправедливия живот ще ви съсипе настроението за дълго време.

БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)

Постоянният стрес, надпреварата с времето и сложността на задачите може значително да изтощи емоционалните и физическите ви ресурси. Но уви, нямате други варианти през тази седмица. Финансово ще бъде стресиращо положението поради трудната ситуация, в която се намирате. Необходимо е да бъдете по-внимателни в общуването с нови хора. С близките си бъдете по-внимателни и добри.

РакРак (22.06 – 21.07)

Тази седмица трябва да се мобилизирате, защото събитията ще бъдат доста динамични и ще изискват от вас да сте по-стабилни и да сте готови да реагирате на всякакви ситуации. Време е да завършите всички неща, които сега изглеждат важни. Осъзнаването на това, за което наистина си струва да се борите, предстои. Финансовото положение е несигурно, така че по-добре да не харчите много пари сега. В личния живот всичко се развива успешно и безопасно.

ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)

Тази седмица може да получите важни новини или да станат важни събития. Развитието на финансовата сфера ще е малко непредсказуемо. Съсредоточете се върху важните неща във вашия дом и семейство. Мъжете ще бъдат по-активни в действията си, защото много неща зависят от тях. Ще има доста трудности, но вие сте силни и ще успеете да ги преодолеете. Вдъхвайте кураж на околните, така и вие ще поддържате своя дух несломим.

ДеваДева (23.08 – 22.09)

Избягвайте конфликтите. По-добре е да не предприемате решителни действия. Засега се занимавайте с натрупаните дела. Препоръчително е през втората половина на седмицата да отделите повече време за почивка, а научаването на нещо ново и интересно няма да навреди. В любовен план не са изключени остри моменти, но вие сте в състояние да сключите мир и дори да укрепите връзката между вас.

ВезниВезни (23.09 – 22.10)

През седмицата ще бъдете постоянно заети с важни неща. Поемането на рискове е ободряващо, но внимавайте. Между импулсивността и безразсъдството има фина граница, която не трябва да прекрачвате. По-добре е да изберете спокойното темпо. Някой ще ви разочарова с поведението си. В любовната сфера ситуацията може да се опише с добре познатата поговорка: „Каквото посееш, това ще жънеш”.

СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)

Периодът на застой едва ли ще ви донесе положителни емоции. Някои хора изглежда не спазват обещанията си или не изпълняват своите ангажименти и това ви вбесява. Все пак не провокирайте допълнителен конфликт. Семейните катаклизми изглеждат неизбежни предвид срещата на Марс-Сатурн тази седмица във вашия семеен сектор. Не е нужно обаче да заприлича на военна зона! Бъдете сдържани и толерантни. Всичко тече, всичко отминава.

СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)

Сравнително спокойна седмица ви предстои. Някои добри новини ще ви върнат вярата и надеждата в по-доброто бъдеще. Старайте се да поддържате позитивно настроение и мислене, избягвайте песимизма и меланхолията. Не бива да прекарвате много време в социални мрежи или сайтове за запознанства. Виртуалните кавги и спорове заплашват да ви разстроят не по-малко от истинските.

КозирогКозирог (22.12 – 20.01)

Представителите на знака ще усетят прилив на енергия и жизненост. Вие работихте много и упорито дълго време. Време е да получите заслужена награда за старанието и енергията си. Небесната карта показва, че ще получите достойна благодарност за това, че през цялото време сте се опитвали да направите този свят по-добро място. Тези, които се чувстват потиснати или самотни, да общуват и да осъществят запознанства в социалните мрежи, но да не се предоверяват.

ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)

Седмица на самоконтрол и вземане на решения. Преди да започнете нещо важно, преценете начините за постигане на целта. Звездите ви съветват да не бързате и да обмисляте всичко до най-малкия детайл. И едва след това да изберете какво е най-добре да направите. Лошо обмислените решения вероятно ще ви доведат до задънена улица и ще обезценят по-раншните ви усилия.

РибиРиби (20.02 – 20.03)

През седмицата ще трябва да реагирате на неочаквани трудности и да действате бързо. Не се изключват кавги с близки хора по финансови причини. Лесно можете да попаднете под влиянието на другите. Най-вероятно ще ви бъде трудно да контролирате емоциите си и да разгледате разумно обстановката. Вместо да недоволствате, обърнете ситуацията в своя полза. Силата на характера ще ви помогне да издържите.


 Контакти: 0885 408 779 

 
Банер

От галерията