Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

от 1 април до 8 април 2020

ОвенОвен (21.03 – 21.04)

Добра форма, боен дух. Започвате периода отново енергични и активни. Много полезни ще са проявите на скромност и здравомислие. Не се облягайте на собствените си постижения и бъдете готови да противостоите на съблазните и изкушенията. В деловите отношения проявете гъвкавост и дипломатически подход. Общуването с децата и близките ви хора значително ще ви накара да се почувствате по-добре. Любовните приключения могат да донесат разочарование и неоправдани финансови разходи.

ТелецТелец (22.04 – 21.05)

Прекрасно време за начинания, но резултатите ще дойдат по-късно. От вас се изискват не трудови подвизи, а спокойно изпълнение на отговорностите, акуратност и внимание към детайлите. Ако има усложнения в делата ви, ще трябва да се възползвате от натрупания си опит. Резултатите от договорености е желателно да скрепите документално. Едновременно с вашите работи ще трябва да помагате и на някой друг. При някои ще има промени в личния живот. Ще получите знак от съдбата, който трябва да разгадаете.

БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)

Новият период ще бъде напрегнат за мнозина. Възникването на нови цели и задачи ще ви лиши от възможността да довършите започнатото. Концентрирайте се само върху настоящето. Сложно време за решаване на важни въпроси, за финансови операции и вложение на капитали. Длъжни сте да покажете всичко, което можете. Това е важно за вашето бъдеще. Възможни са промени в личния живот, при това може да са неочаквани. Бъдете предпазливи, пазете се от кражби и измами.

РакРак (22.06 – 21.07)

Ще търсите нови и нови способи за решаване на проблемите, с които трябва да се борите. Това е прекрасно време, когато много от вашите решения ще постигнат целта ви лесно и без усилия. Външните обстоятелства ще ви помогнат. Актуална ще бъде темата за разходите и доходите. Отделете повече внимание на финансовите въпроси. Ако замисляте промени не се сдържайте, а ги предприемайте. Всяко обновление ще ви подейства сравнително добре.

ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)

Емоционалният подем и прилив на енергичност ще доведат до приповдигнатост в настроението. Негативни фактори могат да ви направят прекалено самоуверени и агресивни към околните. Може да се сблъскате с редица противоречия и сами да станете виновни за собствените си неприятности. За да получите реални резултати, ще трябва да преодолеете излишната емоционалност, ясно да следвате плановете си, показвайки сериозно и отговорно отношение към всяка възложена задача.

ДеваДева (23.08 – 22.09)

У мнозина ще се появи желание да реализират в живота свои идеи и планове. Внимателно обмислете всичко, защото именно от вашата концепция може да се превърне в реалност. Препоръчва се да бъдете повече сдържани и предпазливи в общуването. Вашите успехи и достижения явно не дават покой на някого. Недоброжелатели могат да се активират. Не надценявайте силите си и възможностите си, особено финансовите. Възможно е обостряне на хронични заболявания. Ще постъпите разумно, ако си отделите повече внимание на здравето, дори профилактично да е.

ВезниВезни (23.09 – 22.10)

Възвръщане на хармонията. Ще се радвате на хубави дни и добро самочувствие. Тази седмица ще бъде свързана с творчески подем. Нарастването на оптимизма ви ще ви активира за нови действия и творческо самоизразяване. Може да се заемете с подобрения във вашия живот или да вземете решения по важни въпроси. Добро време за уреждане на семейните въпроси и отстраняване препятствията в любовта. Ако положите дори най- малкото усилие, лесно ще хармонизирате взаимоотношенията.

СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)

На вас съдбата изпраща някои изпитания. Запазвайте спокойствие. Повишената емоционалност и агресивност може да ви изиграят лоша шега и да се усложнят още повече отношенията ви с близките. Когато се почувствате раздразнителни, по-добре стойте настрана от тях и не ги безпокойте с настроението си. В противен случай рискувате да задълбочите проблема още повече. Бъдете внимателни при сключване на сделки и финансови операции. Може да се заемете с очистителни процедури и други оздравителни мероприятия.

СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)

Готови сте за нови подвизи. Тялото и духа ви ще бъдат в хармония, въпреки напрегнатото начало на седмицата. Нарастват вашата жизненост и енергичност. Проблемите възприемате стоически. Ще положите максимални усилия да излезете от създаденото положение. Има вероятност да се сдобиете с голяма придобивка, покупка. Откриват се пред вас нови перспективи. Не изпускайте възможността да научите нещо ново. Като цяло, това е чудесно време за укрепване и стабилизиране на брачните отношения.

КозирогКозирог (22.12 – 20.01)

За мнозина е характерно снижение на самочувствието, лесна раздразнителност и лошо настроение. Ще бъде намалена бдителността и концентрацията. Не разчитайте много на подкрепа от страна на околните, пък било то и да са ви близки. Пазете се от собствените си прояви на лъжлива гордост и егоизъм, както и прояви на деспотизъм във взаимоотношенията. Ако имате врагове, тяхното активно противостоене няма да можете да решите по друг път освен чрез търпение и силата на волята. Потърсете си утеха.

ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)

Трудни времена отминават. Седмицата ще бъде приятна за повечето от вас. Самочувствието ви постепенно ще започне да се подобрява. Много е важно да избягвате претоварването с работа, задачи, усилия през тези дни. Свеждайте до минимум възможностите за лични стълкновения, противостоене на висшестоящи, властите и официални организации. Трябва да отделите внимание на здравето си. Тези, които почувстват неразположение, нека отидат на лекар без отлагане.

РибиРиби (20.02 – 20.03)

Някои от вас ще прибягнат до вземане на важни решения, касаещи семейството, партньорските отношения, работата или реконструкция в дома. На работното място може да се сблъскате с неприятности. Възможно е да се срещнете с човек, с когото имате сходни интереси или ви свързват чувства. Към някои от вас ще бъдат отправени добри предложения. Доверете се на интуицията си дали да приемете. Тази седмица е благоприятна за релакс и духовни практики в уединена среда.


 Контакти: 0885 408 779 

 
Банер

От галерията