Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

от 17 април до 23 април 2020

ОвенОвен (21.03 – 21.04)

Седмицата ще започне за вас с важни срещи и нови преживявания. Звездите считат това за много успешен старт. Ще се справите с почти всички трудности, ако действате рационално и не емоционално. Пазете се от импулсивни действия и необмислени решения - те могат да повлияят негативно на случващото се. Избягвайте конфликтите и се старайте да не се месите в делата на други хора. Погрижете се за себе си и се опитайте да доведете до края всичко, което планирате. Пазете се от сцени на ревност или скандали.

ТелецТелец (22.04 – 21.05)

Венера, планетата на любовта и красотата ще пътува във вашия знак, придавайки ви харизма и чар, чрез които незабавно завладявате. Имате една седмица, за да направите желаните промени във външния вид, без да се страхувате, че ще направите грешка. Венера ще ви даде силно усещане за стил, а ако сте във връзка, планетата на любовта ще направи отношенията ви с партньора спокойни и хармонични. Хубава седмица за срещи, любов и личен живот, особено ако сте несемейни. Звездите обещават благоприятни промени за мнозина.

БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)

Трябва да обмислите и рационализирате методите на своята работа, да завършите започнатото. Опитайте се да говорите по-малко и да действате повече, за да реализирате плана си. Ако не сте в състояние да промените обстоятелствата, променете отношението си към тях. Пазете се от външна намеса във вашата връзка - в някои случаи това може да повлияе негативно на вашето самочувствие и настроение. Доверете се на любимия човек и направете това, което наистина е интересно и приятно за двамата.

РакРак (22.06 – 21.07)

Две стъпки напред, след това една назад. Ето как може да се опише работната ви седмица в тези дни. Когато теглим чертата, не е лошо - все пак нещо се случва. И това е успех. Помислете за своите амбиции и планове. Не планирайте всичко наведнъж - вероятно ще ви се наложи да промените плановете повече от веднъж. Имате възможност да решите проблеми на работното място, които са се натрупвали от повече време. Действайте без прекалено много шум. Не е необходимо да се поеме инициативата твърде активно - резултатите няма да оправдаят усилията.

ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)

Работата ще изисква много време и усилия. Пазете своите идеи и планове в тайна. Избягвайте всякакви съмнителни ситуации. Възможно е да възникнат
напрегнати ситуации - използвайте разумна предпазливост. Пo-близo към кpaя нa ceдмицaтa този зoдиaкaлният знaк тpябвa дa бъдe нaщpeк. Bepoятнo някoй щe ce oпитa дa ви измaми или дa ви тлacнe към някaквo нeжeлaнo дeйcтвиe зa вac. Зacилвaт се poмaнтичнитe ви чувcтвa. Tpябвa oбaчe дa пpoмeнитe пoвeдeниeтo, зaщoтo имaте жeлaниe дa мaнипулиpaтe любимия чoвeк и дa ce възпoлзвaтe oт нeгoвитe cлaбocти.

ДеваДева (23.08 – 22.09)

Пречките, които стоят на пътя на вашата кариера, скоро ще трябва да бъдат прескочени или заобиколени. Бъдете готови да направите някои промени, необходими, за да функционирате по-добре и да си сътрудничите с колегите за преодоляване на проблемите. Опитайте се да забравите съмненията си относно искреността на партньора си и оставете всички възможности отворени. Планетите са предразположени към вас и личният ви живот ще може да бъде уреден в един честен разговор. В някои ситуации ще е най-добре, ако не правите абсолютно нищо, освен да оставите нещата да се развиват сами.

ВезниВезни (23.09 – 22.10)

Началото на седмицата няма да е без затруднения. Много Везни се дразнят от факта, че тъпчат на място, не могат да довършат започнатото навреме и да се заемат с въпроси, които обещават нови перспективи. С течение на времето влиянието на положителните тенденции се засилва, нещата се подобряват. Виждате възможности, които не сте забелязали преди, чувствате се по-спокойни и по-уверени. За някои от вас втората половина на седмицата ще бъде свързана с нови възможности относно работата и кариерата. Не се страхувайте да предприемате трудни неща: най-вероятно ще се справите перфектно с тях.

СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)

Вероятен напредък в делата ви. Тази седмица отваря нови възможности, дава шанс да постигнете отдавна поставени цели или да се доближите до тях. Отношението ви към много неща, с които сте свикнали да приемате за даденост, ще се промени. Могат да се отворят нови перспективи в професионалната сфера, някои Скорпиони ще бъдат изправени пред бърз кариерен растеж, ще могат значително да укрепят своите позиции, да намерят нови източници на доходи. Възможно е решение на важни финансови въпроси, което да бъде успешно за вас. Бъдете искрени с любимите хора: това е важно за хармоничните отношения.

СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)

Не винаги е лесно да се постигнат целите, може да възникнат сериозни препятствия по пътя. По-добре е да не разчитате на бързи победи, особено ако действате сами. Бъдете търпеливи и не бързайте с нещата. Бъдете също така внимателни. Тази седмица е особено лесно да направите грешки, да вземете грешни решения. Понякога сте твърде лековерни и малко здравословен скептицизъм не би ви навредил в момента. Имайте предвид, че сега е по-добре да не мислите на глас, да не споделяте идеите си с никого, докато не бъдат завършени.

КозирогКозирог (22.12 – 20.01)

Опитайте се да останете спокойни в началото на седмицата, дори ако не всичко върви както бихте искали. Може да бъдете критикувани от хора, които преди това са ви подкрепяли. Това е период, в който самоконтролът е предпоставка за
успех. Безсмислените действия, думите, изречени набързо, могат забележимо да усложнят живота ви. Връзките с близките понякога могат да бъдат напрегнати, но сериозните конфликти са малко вероятни. Винаги имате възможност да изглаждате остри ъгли.

ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)

Всичко върви добре и няма от какво да се притеснявате. Имате висока креативност. Безкрайно сте доволни от нещата, които ви позволяват да разгърнете въображението си. Има шанс да постигнете успех в нещо. Старайте се да не бързате и да не се преуморявате. Можете да направите пауза, да си починете и да се възстановите, да изчакате по-благоприятно развитие на събитията. Възможни са важни събития в семейството, промени в отношенията с най-близките хора. Искреността и откритостта са важни. Опитайте се да отделите повече време на тези, които са ви oсобено скъпи, дори ако за това трябва да отложите изпълнението на някакви планове.

РибиРиби (20.02 – 20.03)

Вие сте енергични и решителни. Предпочитате екипната работа през втората половина на месеца, когато Марс пътува през 11-ия ви дом. Слънцето ще пътува във вашия знак, увеличавайки популярността ви. Можете да очаквате да разрешите някои
от житейските ситуации, които ви мъчат от дълго време. Доста спокоен период в личен план, който трябва да използвате, за да прекарвате време със семейството си и най- близките си приятели. Вероятни са приятни изненади, подаръци, успешни
съвпадения. Възможни са и някои събития, които ще ви отворят нови хоризонти и възможности.


 Контакти: 0885 408 779 

 
Банер

От галерията