Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

от 1 до 7 май 2020

ОвенОвен (21.03 – 21.04)

През тази седмица не пропускайте възможността да излезете на челни позиции в служебно отношение. Това ще изисква повече ресурси и време от ваша страна, но със сигурност всяко едно усилие ще си струва. В средата на седмицата обърнете внимание на личния си живот. Сега ще трябва да проявите повече загриженост и внимание към партньора си. Помислете дали не може да направите някаква изненада за любимия ви човек.

ТелецТелец (22.04 – 21.05)

Седмицата е благоприятна за тези, които не търсят начини за скатавка. Сега е моментът за реализиране на нови идеи и смели планове. Не бързайте, но не се спирайте пред нищо. Помислете внимателно за всяка стъпка и решение в дългосрочен план. Само балансирани действия могат да доведат до желания резултат. Тези дни ще ви се прииска да почувствате вътрешна хармония, затова намерете възможност да бъдете сами със себе си. Време на умиротворение и самосъзнание в ново качество.

БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)

Тази седмица късметът се усмихва на креативните хора: това е време на творчески ентусиазъм. Можете да действате, още повече, че сте изпълнени с решителност и енергия. Ще почувствате, че пред вас се отварят нови перспективи и заветните желания започват да се сбъдват сами. Може да се наложи да направите корекции в своите планове. Вие ще получите отлични резултати без много усилия, точно както искате. Ще разчитате на интелигентност, хитрост и безпогрешни инстинкти, така че ще преобръщате всяка неблагоприятна ситуация в своя полза.

РакРак (22.06 – 21.07)

Седмица ще ви зарадва с приятни събития, които ще изпълнят живота ви с положителна енергия. Ще почувствате прилив на оптимизъм и добро самочувствие. Може да започнете нови проекти. Резултатът от делата зависи от вашата инициативност и активност. Ще се разшири вашето влияние. Ревизирайте чувствата, целите си и вижте дали няма да стигнете до по-конструктивно решение какво да правите с живота си, работата и някои хора. Ще се радвате на хармонични и щастливи семейни отношения и доста положителни емоции, но за да ги има, трябва да направите и вие крачка към тях.

ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)

Всичко се случва според вашите очаквания. Изпълнени сте с невероятен оптимизъм и жизненост. Усилията ви ще бъдат възнаградени, макар и не веднага. Бъдете умерени и търпеливи, крачейки решително по пътя към целта. Овладявайте емоциите си и не избухвайте. Наложете си умереност и спокойствие. Постарайте се да отделяте достатъчно време за семейството и близките си. Старайте се да съхраните добрите си отношения, да сте по-тактични и да цените качествата на другите хора.

ДеваДева (23.08 – 22.09)

Тази седмица обещава да бъде изключително продуктивна и спокойна. Не вземайте необмислени решения. Предпазливостта няма да навреди. Ограничете всякакви контакти. Изключително неблагоприятно време за хазартните личности - рискувате да загубите подредена сума. Имате възможности да постигнете стабилност и хармония в отношенията, ако не се проявите като прекалени перфекционисти. Най-проблемната тема може да се окажат отношенията с родители или по-възрастни роднини.

ВезниВезни (23.09 – 22.10)

Седмицата ще бъде успешна за мнозина. Нарастването на оптимизма и жизнения тонус ще ви активират към действия и творческо самоизразяване. Оставете събитията да следват естественият си ход. Ако не бързате, обстоятелствата могат да се обърнат във ваша полза. Правилно разпределяйте своите човешки и парични ресурси, за да нямате проблеми. Чувствата ви ще бъдат подложени на малко изпитание. Най-проблемната тема ще бъдат романтичните отношения. Възможно е да възникнат временни кавги.

СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)

Седмицата ще е изпълнена с много динамика. Успехът ще съпровожда обаче само тези от вас, които използват собствените си способности, възможности и талант, а не тези, които търсят леката страна на нещата. Не гледайте какво има в чуждата паница, а само в своята. Мислете, преди да действате и не забравяйте, че начинанията ви е добре да са предварително планирани, а не импулсивни. Вие няма да сте в романтично настроение. Мислите ви ще бъдат заети със семейни или финансови проблеми и ще пренебрегвате любимия човек.

СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)

Отърсете се от всичко, което ви е дърпало досега назад. Ваш е изборът как да постъпите, но знайте, че пред вас стоят добри алтернативи за действие. Трябва да разширите хоризонта си и в пряк и в преносен смисъл. Не губете вяра в доброто, което ви очаква. Не се кахърете, че не можете да контролирате всичко. Ситуациите около вас бързо се променят. Най-важно е да имате открита и ясна позиция към света. Ще се радвате на стабилно здраве и ще бъдете в добра физическа форма.

КозирогКозирог (22.12 – 20.01)

Динамична и противоречива седмица ви очаква. Следете стриктно за изпълнение на договореностите. Интересите ви могат да ви отведат в нова посока. Нека обстоятелствата ви направляват, а не вие тях. Ще срещнете трудности, които ще изискват бърза реакция. Няма да имате време да се консултирате, но следвайте инстинктите си и всичко в крайна сметка ще бъде наред. Възможен е конфликт, загуба или неприятно събитие, които ще окажат лошо влияние върху самооценката ви. Душевното ви равновесие може да бъде нарушено.

ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)

През новата седмица ви предстои да вземете сложни решения. Не разчитайте на подкрепа от страна на планетите. Може да има непредвидими обстоятелства, които могат да засегнат всяка сфера от живота ви. Търпението и отговорността ще помогнат да се избегнат неприятности и пречки. Важно е да разпознаете знаците на съдбата навреме, тъй като Вселената се опитва да ви покаже правилния път за вашето развитие. Трябва да се научите да виждате света под друг ъгъл. Нищо не е случайно и нищо не се случва без причина.

РибиРиби (20.02 – 20.03)

Като цяло седмицата ще бъде позитивна за вас. Може да бъдете много уязвими и подозрителни в първите дни на периода, но това се дължи на промяната на звездните влияния. От средата нататък всичко започва постепенно да се оправя. Не трябва да се отчайвате, ако нещата не вървят толкова бързо, колкото сте планирали. В известен смисъл можете да разчитате на съдбата и да се доверите на интуицията си, което със сигурност ще помогне за вземането на правилното решение. Проверявайте получената информация, не я приемайте на доверие.


 Контакти: 0885 408 779 

 
Банер

От галерията