Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

от 8 до 15 май 2020

ОвенОвен (21.03 – 21.04)

Научете се правилно да определяте приоритетите си и на първо място да разрешавате само наистина важните въпроси. Вие не само ще имате доверие в собствените си способности, но и ще разполагате с енергията да изпълнявате всичките си планове и задачи. Ето защо може да се превърнете в истински лидери през следващите дни.Не се отказвайте от удоволствието да изпълнявате всичките си желания и мечти, ако получите такава възможност. Ще предприемете някои промени в личен план, но през втората половина на седмицата ще трябва малко да намалите малко инициативността си. Нещо ново ще влезе в живота ви.

ТелецТелец (22.04 – 21.05)

Тази седмица ще бъдете особено успешни в изработването на планове за бъдещето. Много е важно да не витаете в облаците, а да погледнете трезво на възможностите си. Философското разбиране за живота и запазване на спокойствие във всички ситуации, които се случват, ще ви позволи да постигнете блестящи резултати. Вниманието ви ще бъде насочено към материалните ценности. Поради тази причина може да направите много разходи за удовлетворяване на вашите желания и нужди.Искате промени. Звездите ви съветват: променете по-добре обстановката, а не партньора. Това желание скоро ще отмине и нещата отново ще са обичайните.

БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)

Тази седмица на работното място ситуацията се очертава да бъде стабилна и спокойна като цяло, с някои малки изключения. Някои дреболии наистина ще ви изнервят. Ако държите емоциите си под контрол, ще успеете да избегнете конфликтите. Благоприятно време за реализация на творчески идеи и проекти. Ще получите признание за своите способности и таланти.В личния живот са възможни проблеми. Вашата невъздържаност може да доведе до конфликт с партньора ви. По време на гняв можете да кажете такива думи, че после искането на прошка ще се окаже безсмислено и безполезно.

РакРак (22.06 – 21.07)

Творческите личности ще успеят да завършат успешно всички проекти, които са започнали по-рано. Не започвайте нови дела през втората половина на седмицата, тъй като това не е най-благоприятното време. През този период най-важни ще бъдат въпросите, свързани с дома, децата и семейството, ще трябва активно да се справяте с решаването на проблеми с домакинството.Тези, които нямат партньори и са още свободни, има вероятност да започнат нова романтична връзка. Не отказвайте срещи с приятели. Не е изключено там да се запознаете с интересни хора.

ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)

През седмицата ще трябва да проявите цялата си находчивост, разбира се, ако искате работата ви да е по-продуктивна и ефективна. През периода някои ще решат да започнат сериозни трансформации, които се отнасят главно за професионалната дейност. За да постигнете желаното в най-кратки срокове и без загуби, трябва леко да коригирате тактиката си и да проявите търпение.Близък човек ще ви помогне да избегнете проблеми. В края на седмицата следете какво говорите, защото може да кажете нещо в повече и това да развали взаимоотношенията ви. Приятелското обкръжение и общуването с интелигентни и интересни хора ще ви помогне да намерите спокойствие, да се отпуснете и да бъдете себе си.

ДеваДева (23.08 – 22.09)

Някои от плановете за бърза реализация в живота, на които много разчитахте, ще бъдат застопорени и няма да дадат резултат. Това може да ви накара да почувствате раздразнение и апатия. Особено лошо е, ако започнете да изливате яда си върху близките си хора. Работата е там, че много бързате и понякога очаквате невъзможното от живота.Добро време да обърнете внимание на здравето си. Предприемете действия по укрепване на имунната система. Придържайте се към по-здравословен начин на живот. На първо място променете храненето и наблегнете на почивката. Разходките на открито ще допринесат максимални ползи за здравословното състояние. В личния живот ситуацията е стабилна като цяло, не се очакват съществени промени.

ВезниВезни (23.09 – 22.10)

През тази седмица се постарайте да запазите обективност не само при оценка на околните, но и на събитията и на собствените си способности и възможности. През този период самодостатъчността и независимостта ви няма да бъдат на висота, затова ще се нуждаете от допълнителна подкрепа на близки хора и съюзници. Някои от вас ще се почувстват неудовлетворени от живота, защото смятат, че заслужават повече.Личният ви живот няма да бъде много бурен. При някои ревността ще стане повод за разправии. Тези, които са сами ще могат да започнат нови отношения, но няма изгледи те да продължат дълго време.

СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)

На работното място ситуацията е съвсем спокойна, но не забравяйте да изпълнявате директните си професионални задължения. Не предприемайте през тази седмица важни промени. Не е сигурно, че резултатите ще бъдат положителни. За да се избегнат неприятните и ненужни конфронтации с другите, трябва да се опитате да се държите скромно, а когато предприемете действия, отчитайте как ще ги приемат и как ще се отразят на околните.Има вероятност за тези, които си търсят половинката, да се запознаят с интересен и приятен човек, който скоро ще се превърне в истински приятел, а може би и спътник на живота.

СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)

Седмицата ще ви донесе творчески успехи, нови надежди и висок дух. Хайде, извадете списъка със задачи отново. Интелигентният Меркурий за кратко ще пътува във вашия 6-ти дом на организация и ефективност, повишавайки мотивацията ви да завършите всички пренебрегвани задачи. Нищо не може да ви спре.В дома си създайте уютна и комфортна обстановка за себе си и за близките си. Това е идеалният период да се заемете с подобряване на имунитета и здравето, както и за козметичен ремонт на жилището. Опитайте се не само да работите, но и да отделите време за любимото си хоби, което ще ви помогне да се отпуснете и да облекчите напрежението.

КозирогКозирог (22.12 – 20.01)

През тази седмица вятърът ще духа в лицето ви. Тъй като това ви засяга малко неочаквано, определено трябва да се въздържате от вземане на прибързани решения. Това, от което се нуждаете в момента е спокойствие и търпение; не на последно място да отделите важното от маловажното и да разработите подходяща стратегия за решения. Може би трябва да помислите и за нетрадиционни методи.В любовните взаимоотношения също трябва да сте активни. Мъжете Козирози не трябва да се страхуват да признаят открито чувствата си на любимата жена. А жените Козирози трябва да помнят, че мъжете обръщат внимание предимно на онези жени, които поне с един поглед или с жест показват симпатия към тях.

ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)

Тази седмица мнозина ще пожънат резултати от своя упорит труд. Работата ще мине на преден план, тъй като имате да вършите много важни неща. Ще са ви необходими доста усилия, за да се справите навреме с тях.В средата на периода способността ви да реагирате адекватно на ситуацията може да бъде значително намалена, затова бъдете внимателни и дори подозрителни, в противен случай може да станете лесна плячка на мошеници. Възможно е да има конфликтни ситуации във връзка с близък човек, но с малко търпение и разбиране ще можете лесно да решите всички проблеми. Животът ще стане по-наситен от към емоции и чувства.

РибиРиби (20.02 – 20.03)

През седмицата ще бъдете активни и ще се опитате да използвате пълноценно всички шансове и възможности, предоставени от съдбата, за да постигнете още по-голям успех в работата си. През първата половина на седмицата бъдете изключително предпазливи при финансови операции и при подписването на договори от всякакъв вид.Ако не обръщате внимание на собственото си здраве, има опасност да се обострят стари хронични заболявания. Съществува риск от нараняване, затова бъдете внимателни. Може да ви обземе силно желание да направите някаква промяна в живота си. Дайте воля на своите чувства и желания, но не създавайте поводи за ревност с вашето поведение.


 Контакти: 0885 408 779 

 

От галерията