Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

от 16 до 23 май 2020

ОвенОвен (21.03 – 21.04)

Очакват ви приятни изненади и хубавото е, че те ще идват от ваша страна. В състояние сте да подредите живота си по желания от вас начин. В личен план също ще може да направите чудеса от храброст, но помнете, че ще трябва да полагате грижи, за да продължите по начина, по който ви харесва. В здравословно отношение не занемарявайте грижите за организма си. Включете повече физическа активност, за да може да се чувствате достатъчно тонизирани и готови за приключенията, които ви очакват.

ТелецТелец (22.04 – 21.05)

Предстои период на болезнени трансформации и на връщане към миналото. Сатурн, Венера и Юпитер тръгват ретроградно, а Меркурий напуска вашия знак и отива да помага в бизнеса на Близнаците. Постарайте се бързо да направите нужните рокади, за да посрещнете личните си и професионални нужди. Сключете новите си договори, но има и рискове, които изискват компромисна политика. Може да стигнете до крайности, да се отдадете на желанието за свобода, което може да се превърне в свободия. Запазете добрия тон и спазвайте правилата. Период на преобразяването - облечете новите дрехи и се опитайте да реализирате новите си замисли.

БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)

Планетата на кармичните изпитания Сатурн тръгва ретроградно на 11-и, а Меркурий навлиза във вашия знак. Връщате се към стари позиции и към уроците на миналото. Много неща ще се правят вече по съвсем различен начин. Противопоставяне, но поне една цел ще бъде постигната. Намирате нови решения, въпреки че неприятностите ще следват една след друга. Луна и Нептун сключват рискови аспекти с Венера от Близнаци и  това назряват конфликти във връзките. Всеки иска да стане неговото и да се поеме в посоката, която лично той е избрал. На всички нива ще се оформят лагерите, увеличава се социалното разслоение и политическото раздвоение. Време на зарибяване и манипулация - не се обвързвайте с никого за нищо и по никакви поводи. Лесно се попада в мрежите на хитреците.

РакРак (22.06 – 21.07)

Благоприятен период за обвързване. В неделя се изправяте пред студенина и неразбиране. Бъдете внимателни в контактите и не поемайте допълнителни ангажименти, които ще ви отдалечат от семейството. Възможност за оптимистични варианти и решения. Намирате нужните решения, можете да направите коренна реформа. В сантиментално отношение се радвате на връзка с космическата любов. Направете предложение и чакайте такова. Време е за разкрепостяване и веселие, доколко обстоятелствата го позволяват. Получавате по заслуги това, за което сте се постарали и сте заработили в миналото. Очертават се проблеми в отношенията и неприятни разговори там, където нещата не са уточнени или за нещо е премълчано. 

ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)

Навлизате в период на личностна и професионална трансформация. Венера, Сатурн и Юпитер тръгват ретроградно и дано това ви върне към старото положение преди кризата. Предлагат нови възможности, които ще подложат връзките ви на изпитание. Стойте далеч от места на агресия и конфликт, не планирайте несъгласувани с близките пътувания. Прекарвате приятно, срещате важни за бъдещето ви хора и вървите към обезпечаващи съюзи. Нищо няма да остане скрито и покрито. Ще се случват събития, които ще ви разкриват истината за отношенията ви с някого, а това ще доведе до промени в избора и в съвместните инициативи. Подавате се на манипулиращи сигнали, целящи да прикриват истината и да объркват лаиците в избора им.

ДеваДева (23.08 – 22.09)


Не поемайте рискове и не отивайте в крайности. Периодът ви капсулова в тесен семеен кръг. Може да се обвържете неравностойно и да работите за чужди интереси. Ще ви притискат с неприемливи условия, но постигате важна цел. Активирайте се - можете да сключвате нови договори, да подновете учение. Има опасност от неприятни събития и подновяваща се алергия, от изневери и ангажименти далеч от дома. Възможност за преобразяването. Вижте се отстрани и се откажете от старите илюзии. Хората с комплекси ще бъдат изтикани встрани от хранилката и поилката. Време за примамливи предложения, които обещават пари, екстри и любов, но в последствие ще затегнат примката на зависимостта около врата ви.

ВезниВезни (23.09 – 22.10)

Период за любов и веселие, но навлизате и в труден тридневен период. Предстоят промени в начина ви на работа и живот. Внасяте порядък и следващите дни ще ви донесат късмет. На 13-и Венера тръгва ретроградно - време е за преосмисляне на връзките. Изберете с кого ще продължите напред. Може да подпишете нов договор и да уредете плащания. Ще имате победи и приятни моменти, в които ще разпуснете и отпуснете дупката на колана затегнат в миналото. Периодът има своята светла и тъмна половина. Поставете ребром въпросите, отнасящи се до връзките ви с партньори - може отношенията да се вледеняват и преговорите в каквато и да било посока ще вървят трудно. Обстоятелствата не налагат излизане от дома, останете си в къщи, защото лесно може да бъдете оплетени в мрежи от лъжи и интриги.

СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)

Благоприятен период за обвързване и сключване на брак. Връщате се към реалностите. Ще има опити за манипулация и изнудване, но със силен ход от ваша страна - печелите. Направете взаимни компромиси и разбиране. Слагате край на изчаквателната политика и правите нужните реформи, с които слагате на място тези, които лежат на ваш гръб. Пеиод за веселие, поводи ще се намерят. Важното е да си давате сметка за всичко, което предприемате и за моментната си реакция в трудни ситуации на избор. Алкохолът не е добър съветник. Преустройте се в нови редици, налага се нов ред. Направете си равносметка. Съдбата ще ви даде повод да направите инвентаризация на личните и приятелски връзки. Хубав период - лесно се лови риба в мътната вода на кризата, но има и опасност от раздвоение на съзнанието и опити за психично въздействие над големи групи хора.

СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)

През уикенда Луната от вашия знак сключва тежки аспекти с Венера и Нептун. Бъдете внимателни във връзките. 20-и идва с опити за манипулация, обсебване и прилепване. 16 и 17 са дни за старт на нови делови и творчески проекти, за пътувания и устройване в нова среда. На 18-и е време за учене по всички направления на живота. В петък стойте далече от места, където се събира гневна тълпа. На 9-и лесно губите самообладание или се впускате в опасни връзки. Бъдете внимателни, не изневерявайте и стойте далече от тези, които и друг път са ви изкушавали по един или друг начин. Лъсва голата истина. Ще се случват събития, които ще ви показват как в действителност стоят нещата в личните и партньорски връзки. Навлизате в период на преобразяване. Меркурий вече ви гледа в опозиция от знака на Близнаците, а Сатурн тръгва ретроградно и ни връща към стопираните в миналото дейности.

КозирогКозирог (22.12 – 20.01)

Предстои период на връщане към миналото, но с тенденция да се променят нещата. От 11-и Сатурн тръгва ретроградно и на 1 юли отново ще влезе във вашия знак, връщайки нещата на старите им места. На 13-и и 14-и Венера и Юпитер също ще тръгнат в ретроградна посока и ще изискват да се върнем, да уточним чувствата си и юридическите си позиции. 16-и ще бъде най-силният ви ден за периода. На 9-и може да си позволите повече веселие и забавление, да направите предложение или да се ожените. И децата ще ви поднесат неочаквана изненада в този план. На 17-и до обед е тихо и спокойно, но с навлизането на Луната във вашия знак от обед започват промени, които тотално ще редактират живота ви, ще ви вкарат в съвсем нови връзки и отношения. На 18-и силните ще се възползват от доверието и лоялността на слабите. На едно място ще влезете в опасни връзки, но на друго може да извлечете ползи от чуждата наивност и глупост.

ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)

Една от вашите управляващи планети Сатурн ще тръгне в ретроградна посока от вашия знак и на 1 юли ще го напусне, преди окончателно да се върне на 17-и декември за следващите две години и половина. До юли се пригответе за финализиране на договори и сделки, за нов тип работа и начин на живот от края на годината. Предстои ви личностна инвентаризация. 16-17-и ще са силните ви дни. 18-и е ден за пътуване и гостуване, за приятелски и роднински срещи, за песни, танци и веселие кой както го разбира и чувства. На 19-и ролите се разпределят, изпъкват силните играчи, а слабите изпадат от постове и позиции. Отношенията ни се вледеняват, забравен е и добрият тон, там където не може да се разберем с добра дума. 20-и е ден на паяка и мухата заплетена в мрежите му. Не се обвързвайте независимо с кого и по каква причина.

РибиРиби (20.02 – 20.03)

В настоящия период Меркурий ще навлезе в Близнаци и ще сключи пречупващ аспект с навлизащият Марс в Риби. Това положение ще ви провокира да говорите, без да се замисляте, да се държите първосигнално и да пламвате в спорове по незначителни поводи. Ще имате и трудни дни за периода. Може да се подведете по чужд ум или да снесете готова и печеливша информация на някой, който ще ви изпревари и ще реализира идеите ви преди вас. На 19-и денят е свързан с подражанието, с пасивното следване на чужди мисли, желания, апетити и идеи. Лесно може да се превърнете в заложник на нечии интереси. На 20-и хитреците ще използват нови методи, начини и технологии, за да ограбват лаиците и беззащитните.

 Контакти: 0885 408 779

 

 
Банер

От галерията