Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

от 1 до 7 юни 2020

ОвенОвен (21.03 – 21.04)

Седмицата обещава да бъде успешна за всички, които са активни и мотивирани и не са свикнали да седят безделно. Те ще могат да се справят с трудностите и да поемат пътя към успеха, ако проявят повече инициативност и постоянство. Ситуациите ще изискват вашата решителност и способност да вземате решения бързо, да действате веднага. Благоприятно време за личния живот. Повишената сексуалност ще привлече вниманието на членовете на противоположния пол. Сега мислете по-малко за покупки и придобивки, в противен случай бюджетът ви може да се пропука по шевовете.

ТелецТелец (22.04 – 21.05)

Не очаквайте подкрепа от други хора, трудно бихте я получили. Някои даже може активно да пречат на вашите планове или да разпространяват клюки, така че се опитайте да не разкривате на никого своите планове. Участвайте активно във всички домашни и битови въпроси. Опитайте се да отделите повече време на децата и родителите, те се нуждаят от вашето внимание. Добра седмица за тези, които мечтаят за любов и искат да преодолеят самотата. Избягвайте връзка с тези, които не са свободни - подобни романтични отношения могат да повлияят негативно на репутацията ви и дори да ви донесат после разочарования.

БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)

Тази седмица ще ви донесе много късмет. Начинанията ви имат добър шанс да завършат успешно. Има благоприятни условия за реализиране на важни планове и постигането на отлични резултати. В момента можете да направите много. Използвайте този шанс. Погрижете се за себе си и се опитайте да изглеждате по-ярки и ефектни – ще привличате вниманието, няма да останете незабелязани. За тези, които вече са във връзка, звездите обещават напълно нов обрат на събитията, а тези, които все още търсят своето щастие, трябва по-често да си отварят очите на четири.

РакРак (22.06 – 21.07)

Седмицата е изключително благоприятно време за бизнес и работа. Избягвайте да говорите празни приказки, а вместо това обръщайте повече внимание на делата си. Избягвайте конфликти и спорове, особено с мъж от зодиакалния знак Лъв. Не настоявайте за собствената си правота - вероятно е, правейки някакви заключения, много да грешите или да не виждате пълната картина на случващото се. За да постигнете желаната цел в любовта, би било хубаво да използвате трикове и метода на малките компромиси. Действайте меко и нежно.

ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)

Тази седмица сте преизпълнени с енергия, работата е лесна и спорна. Звездите ще ви помогнат да се справите с трудностите, дори ако ви се струва, че нямате избор. Някои срещи, запознанства и съвпадения може да не са никак случайни. Добре е да си съставите ясен план за действие и да избягвате спонтанните мисли и действия. Това ще ви помогне да се концентрирате. Не бързайте с нещата и слушайте тялото си - всяко претоварване може да повлияе негативно на работата му и самочувствието ви. Ако отдавна искате да промените начина си на живот, действайте сега.

ДеваДева (23.08 – 22.09)

Седмицата ще ви донесе напрежение и известна нервност. Не разчитайте на бърз успех следващите дни - всичко ще напредва по-бавно, отколкото очаквате. Опитайте се да не чакате всичко да се разреши от само себе си, а да действате активно. В някои ситуации няма да ви е лесно. Обърнете внимание на близките и се опитайте да погледнете по различен начин на това, което ви притеснява. Дръжте щастието си далеч от любопитни очи и уши. Старайте се да говорите възможно най-малко за себе си и за любимия човек. И не слушайте съветите на други хора, важно е какво казва сърцето ви.

ВезниВезни (23.09 – 22.10)

Седмицата ще ви донесе много положителни емоции. Не поемайте много работа и не се опитвайте да се справите с всичко наведнъж – необходимо е да обръщате внимание на близките, на любовта и вдъхновението. Пазете се от скандали - всеки опит за оказване на натиск върху другите, конфликт и защита на собственото мнение може да не е във ваша полза. Най-накрая можете да си починете и да се отпуснете, да прекарате времето както искате. Късметът ще е винаги с вас. Стомахът ви е уязвим, избягвайте подозрителна храна, пазете се от натравяне. Купувайте само висококачествени и свежи продукти.

СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)

Седмица на активните действия, която ще донесе много спонтанност и непредсказуемост. Всяко действие трябва да бъде балансирано и добре обмислено. Мнозина ще искат вашата подкрепа, любов, така че не се ограничавайте и обръщайте достатъчно внимание на тези около вас. За предпочитане е да не влизате във връзка или да свързвате живота си с нов за вас човек, защото чувствата ви лесно могат да се променят в близко бъдеще. Пазете се от скандали и не вярвайте на слухове и клюки - може умишлено да ви провокират към ревност и недоверие към любимия човек.

СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)

Тази седмица ще е характерна за вас разсеяност. Можете да забравите за своите обещания и задължения. Бъдете внимателни, но по-добре записвайте най-важното. Не планирайте много неща за вършене. Преосмислете поведението си напоследък. Може да откриете грешките, които ви пречат да постигнете напредък и успех. Завършете работата си и се опитайте да използвате новите възможности – тези дни ще имате много от тях и ще се справите с всички трудности, при условие че сте активни. Пазете се от прибързани заключения и не вярвайте на всички думи на другите хора.

КозирогКозирог (22.12 – 20.01)

Настоящата седмица ще събуди у вас желание да уредите делата си и да възстановите реда в тях. И ако нещо е излязло извън вашия контрол, тогава няма по-добър момент да се справите с това. Използвайте идеите си, но не бързайте да правите нещо, което е под съмнение или което не ви харесва. Ако животът ви трябва да бъде реформиран и да промените избрания път - не го отлагайте за по-късно. Отпускайте се и си давайте нужната почивка. В това няма нищо лошо. Опитайте да обърнете достатъчно внимание на личния си живот. Именно там ви очакват успехи.

ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)

Тази седмица ще трябва да променяте решенията си повече от веднъж или да действате при напълно нови обстоятелства. Слушайте себе си, възползвайте се от опита си - звездите ще ви помогнат да се справите с трудностите и препятствията, независимо какво се случва. Ще можете да постигнете някоя от целите си, ако проявите повече активност и търпение. Трябва да бъдете малко по-внимателни и да контролирате емоциите. Можете по невнимание да обидите някого, на когото държите. Следващите няколко дни ще са чудесни за реализиране на вашите оригинални идеи. Благоприятна седмица за любов.

РибиРиби (20.02 – 20.03)

Седмицата ще бъде продуктивна и успешна за онези Риби, които планират промяна или се опитват да изпълнят това, което са планирали отдавна. Звездите ви обещават светъл и интересен период. Старайте се да се концентрирате повече върху целите си. Не бягайте от проблемите във вашия подводен свят, по-добре потърсете помощ и ги разрешете веднага. Това ще ви помогне да възстановите емоционалното си състояние, което може да бъде малко разклатено. Най-накрая обстоятелствата ще се развиват във ваша полза.


 Контакти: 0885 408 779 

 

От галерията