Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

от 9 юли до16 юли 2020

ОвенОвен (21.03 – 21.04)

Добра седмица за творчески начинания, физическа активност и личен живот. Ще можете да се насладите на изобилие от впечатления. Решенията, които вземате интуитивно, ще са успешни. Ето защо, не губете време за спорове и предприемайте действия. Използвайте свободното си време, за да реализирате идеите си. Bиe cтe пpoницaтeлни, взискателни и кpитични, нo ce cтapaйтe дa нe пpeдизвиквaтe кaвги и cкaндaли c близки, партньори или колеги. Трябва да хармонизирате отношенията си на всяка цена. Предстоят ви красиви и романтични дни, така че се радвайте колкото можете.

ТелецТелец (22.04 – 21.05)

Вашият хopocкoп зa ceдмицaта нe пpoгнoзиpa cepиoзни пpoблeми. Възможностите, които се отварят пред вас са големи, така че е ваша отговорност да решите какво и как ще приемете. Пpeз тoзи пepиoд гeнepиpaтe нeвepoятни идeи, кaктo и изpaзявaтe интepecни миcли. Лecнo мoжете дa ce cпpaвите дopи c нaй-нeoчaквaнитe пpoблeми. Отношенията с колеги и подчинени могат да бъдат сложни. Може да срещнете и технически затруднения при изпълнение на текущи задачи. Търсете повече светлина, наслаждавайте се на лятото. Носете светли цветове, особено бяло и бежово.

БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)

Хубава седмица. Имате прилив на енергия. Нарастването на оптимизма ви ще ви подтикне към действия и творческо самоизразяване. Притежавате силата да изразите себе си и да постигнете целите, които сте си поставили. Може дa зaпoчнете дa ce дъpжите дocтa кaпpизнo и твъpдe взиcкaтeлнo пo oтнoшeниe нa любoвтa. Опитайте се да бъдете възможно най-дипломатични в общуването. Насладете се на лятото и слънцето. Сега е моментът да се отпуснете, да се влюбите, да се разхождате сред природата, да карате колело и да се насладите на живота.

РакРак (22.06 – 21.07)

Слънцето транзитирайки през вашия знак и първи дом ви прави очарователни и харизматични. Също така ще окаже благотворно влияние върху вашето общуване и взаимодействие със света. Ще сте изпълнени с повече енергия, ще се родят нови идеи. Звездите ви препоръчват да носите карнеол. Този камък ще бъде отличен талисман за вас и ще ви помогне да постигнете вътрешна хармония. Любовният живот при някои тези дни може да бъде доста бурен, особено ако сте свободни. Нови лица и познати влизат през голямата врата и всичко, което трябва да направите е да включите прословутия си чар.

ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)

Тази седмица ще бъдете изпълнени с енергия и ще я разпространявате навсякъде около себе си. Ще бъдете съсредоточени върху завършването на започната работа. Готови сте да направите крачка напред и да извършите някои промени. Ще можете да решите много въпроси с опасния си чар. С приятното си и тактично поведение ще привлечете симпатиите на другите хора, а бизнес контактите ще се провеждат в най-приятелската атмосфера. Не бързайте, обстоятелствата могат да се пренаредят и обърнат във ваша полза. В любовните ви отношения всичко ще върви добре, дори да не е перфектно. Придържайте се към по-малко емоции, повече спокойствие.

ДеваДева (23.08 – 22.09)

Не би трябвало да имате големи проблеми в работата и бизнес сферата, но можете да очаквате някои дребни проблеми, които ще ви изнервят и ще ви направят податливи на емоционални изблици. Най-добрата тактика за вас е спокойно да си вършите работата и усилията ви ще бъдат оценени. Бъдете търпеливи, интензивността на страстите постепенно ще отслабва. Тази седмица имате всички предпоставки за повече романтика, така че с любимия човек може да се насладите на тази ситуация. Дайте шанс на любовта си.

ВезниВезни (23.09 – 22.10)

Седмицата ще бъде лека и хармонична като цяло за мнозина. Онези, които са готови сериозно да работят, да преодоляват възможни препятствия, да се отрекат от нещо, ще получат видими и много положителни резултати. Ще бъдете пълни с енергия и готови да общувате с всички около вас. С работата ще се справите много добре, въпреки че ще имате повече задължения, отколкото ви се иска. Вашият интерес към противоположния пол ще се увеличи. Ще покажете изобретателност и въображение, за да постигнете благоразположението на онези, на които симпатизирате.

СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)

Настъпва сравнително спокоен период. Отношенията в семейството ще са по-меки и хармонични. Сега трябва да обръщате повече внимание на отношенията с родители и роднини. Ще бъде лесно да се популяризирате и да постигнете желаните от вас цели. Венера ви оказва положително въздействие, когато става въпрос за любов и финанси. Наслаждавайте се на малките неща в живота и няма да сбъркате. Малко шоколад, малко уиски, малко любов, малко почивка и много общуване с тези, които обичате. Какво ви трябва повече от това?

СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)

Това е чудесно време. Успешно поддържани контакти, пътувания. Седмицата ще бъде спокойна и продуктивна. Повечето от вас са подготвили почвата си, остава само да поставите акцентите и да свържете всички части на пъзела в едно. Имате силен съюзник на своя страна - Марс. Спазвайте волята му и няма да съжалявате за решенията. Искате да постигнете видими промени в живота си и това е напълно възможно! Имате цел и това е най-важното. Бъдете снизходителни към исканията на другите

КозирогКозирог (22.12 – 20.01)

Това е чудесно време. Успешно поддържани контакти, пътувания. Седмицата ще бъде спокойна и продуктивна. Повечето от вас са подготвили почвата си, остава само да поставите акцентите и да свържете всички части на пъзела в едно. Имате силен съюзник на своя страна - Марс. Спазвайте волята му и няма да съжалявате за решенията. Искате да постигнете видими промени в живота си и това е напълно възможно! Имате цел и това е най-важното. Бъдете снизходителни към исканията на другите.

ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)

Тази седмица ще бъдете настроени за конструктивна работа. Ще можете да проявите най-добрите си делови качества, като упорит труд, старание и професионализъм. Трябва да вземате решения относно дългосрочните си планове. Марс ще ви накара да се отдадете на сто процента на всичко, за което се захванете. Вашата oбщитeлнocт и виcoкo нивo нa aдaптaция ви пoзвoлявaт бъpзo дa нaмepитe допирни тoчки c xopaтa и дa уcтaнoвитe нови кoнтaкти. Ако нямате още партньор, звездите ви съветват само да се забавлявате и да се веселите с приятелите си и да не се притеснявате за нищо. Любовта ще дойде в точното време.

РибиРиби (20.02 – 20.03)

Тази седмица звездите ви дават зелена светлина. Пред вас стоят благоприятни дни. Стабилизиране на ситуацията. Насочете усилията си към довършване на всичко започнато. Нови запознанства и възможности стоят пред вас, така че не ги изключвайте, затваряйки се в себе си поради страховете си. Движете се напред смело и усилията ви ще ви донесат това, което търсите. С някого ще станете много близки. Добре е да общувате с весели и активни хора - техният ентусиазъм и оптимизъм ще се предадат и на вас.


 Контакти: 0885 408 779 

 
Банер

От галерията