Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

от17 юли до 24 юли 2020

ОвенОвен (21.03 – 21.04)

Вашата управляваща планета Марс ви дава много самоувереност. Сега можете да правите всичко, което искате. Също така ви помага при вземане на важни решения. А Венера ви кара да се усмихвате в любовта. Тази седмица са възможни прозрения, хрумване на нови идеи. Толкова много положителна енергия ви поставя в благоприятно положение и добро настроение. Слънцето и Меркурий са в нехармоничен аспект спрямо вашия знак и общуването в някои моменти може да става трудно. Ако сте умни, ще избягвате излишните коментари и ще стискате езика си зад зъбите.

ТелецТелец (22.04 – 21.05)

Дните ви ще преминат като цяло добре. Можете да се чувствате по-уверени и малко по-склонни да поемате рискове. Ще бъдете подпомагани от Меркурий и Слънцето. Само Марс остава на заден план, той стои във вашия 12-ти слънчев дом и малко отслабва енергията ви. Планирайте внимателно бюджета си, тъй като сте склонни да допуснете непланирани разходи. Интересни срещи и общуване с приятни хора очакват всички Телци, към които в следващите дни ще има засилен интерес от лица от противоположния пол.

БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)

Страхотни условия за една успешна седмица. Марс ви прави уверени и решителни. Знаете точно какво искате и как да го постигнете. Каквото и да започнете, ще имате късмет и успех. Лесно ще привличате другите към вашата кауза или убеждения. Не си създавайте излишни притеснения, тъй като постоянният стрес може да навреди на здравето ви. Въпреки наситеният период, все пак ще имате време за романтични срещи - приятели от противоположния пол ще търсят комуникация с вас и най-вероятно ще ви поканят на среща.

РакРак (22.06 – 21.07)

Марс ще ви отправя различни предизвикателства. Може да има някакви изненади за вас. Това може да бъде малко стресиращо за някои, но имате достатъчно енергия и оптимизъм, за да виждате и приемате само положителната страна на нещата. Фокусирайте се върху решаването на ежедневните проблеми и довършвайте започнатото. Сега е най-подходящо да планирате ваканция със семейството си или любим човек. Има голяма вероятност за полезни запознанства. Някои Раци ще започнат тайна афера.

ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)

Седмицата за някои Лъвове ще бъде малко повече натоварена. Погрижете се повече за себе си и не се фокусирайте върху другите. Вземете всичко в свои ръце и не се оставяйте някой да ви диктува действията и правилата. Не трябва да посвещавате други лица в личните си планове и намерения, не бъдете прекалено приказливи, това може да ви навреди много. Подходящо време да се погрижите за решаване на „висящи“ въпроси, които са били възпрепятствани по една или друга причина или отложени в миналото.

ДеваДева (23.08 – 22.09)

Благодарение на вашата енергичност, изобретателност и креативност, седмицата ще бъде добра за работа и действия. Може да има щастливи съвпадения, които ще бъдат във ваша полза. Дръжте очите и ушите си отворени. През първата половина на седмицата са възможни финансови разходи. Някои приключват важен етап живота си, не бързайте да вземате решения. Претеглете внимателно всички плюсове и минуси. За семейните отношения има още много какво да се желае! Мнозина имат нужда от приятни емоции и нови романтични преживявания.

ВезниВезни (23.09 – 22.10)

Съдбата обещава да ви поднесе подарък, а може би не само един. Изненада може да ви очаква навсякъде, но най-вероятно там, където най-малко бихте помислили. Може да намерите портфейл на пътя или може би някой непознат вас ще ви намери. Бъдете подготвени за всякакъв обрат на събитията и не забравяйте да кажете „благодаря“ на Фортуна. Време е да помислите за себе си. Козметичният салон, солариум и басейн ви чакат отдавна и гледайки се в огледалото след процедурите, със сигурност ще бъдете приятно изненадани от трансформацията си.

СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)

Всичко се развива положително за вас. Вие имате оригинални идеи и демонстрирате специални умения, особено в преговорите. Седмицата благоприятства активното търсенето на нови проекти, разработването на планове и стратегии. Слънцето ви дава много сила, жизненост и увереност. Ако наистина искате нещо, ще имате нужната подкрепа. Мнозина активно ще потърсят нови финансови източници на допълнителни доходи. В любовта е желателно и да давате, не само да получавате.

СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)

Трябва да обмислите и рационализирате методите на своята работа, да завършите започнатото. Опитайте се да говорите по-малко и да действате повече, за да реализирате плановете си. За някои от вас втората половина на седмицата ще бъде свързана с нови възможности относно работата или в личен план. В следващите дни имате подкрепата на Марс. Вашата жажда за живот и оптимизъм вдъхновяват хората около вас и вие сте добре дошли навсякъде. Венера изпраща прекрасни хора по вашия път. Те могат да станат важни за вас в близко бъдеще.

КозирогКозирог (22.12 – 20.01)

Тази седмица ще почувствате леко напрежение и съпротивлението на средата, защото Марс е в квадратура към вас, а Слънцето е в напрегнат аспект с Плутон. Вероятно ще има много вълнения и трябва да покажете колко сте гъвкави. Изправяте се пред нови предизвикателства, които изискват бързи действия. Не разчитайте на случайността, а само на себе си. Само вие сте в състояние самостоятелно да се ориентирате в случващото се. Грижете се повече за себе си. Не пренебрегвайте здравето си.

ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)

Времето е подходящо за изпълнение на вашите планове и разработване на нови стратегии на работа. Марс ви прави много решителни, любопитни, отворени към света и винаги готови да опитате нещо ново. Освен това ви дава нов тласък, вяра, сила и прилична доза предприемачески дух. Правете само правилните неща, другото ще се нареди. Венера е в тригон към вас и ще ви носи своята подкрепа. Планетата на любовта ще ви дари с любов, което не означава непременно да срещнете нов любовен партньор. Приятелите и семейството също ви носят такава.

РибиРиби (20.02 – 20.03)

Вашето Слънце е в хармоничен аспект към Юпитер и Плутон. По-специално Плутон ви прави уверени и силни, а Юпитер ви кара да светите щастливо. Като цяло ще преобладава доброто настроение. Просто се чувствате добре и затова всичко ви е лесно. Вниманието ви тази седмица ще бъде насочено към реализирането на някои желания. Не се изключва да имате някои здравословни смущения. Според обстоятелствата плановете може да се променят, а целите ще бъдат изяснени, бъдете по-смели и проявете въображение


 Контакти: 0885 408 779 

 
Банер

От галерията