Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

от 25 юли до 1 август 2020

ОвенОвен (21.03 – 21.04)

Седмицата ще бъде продуктивна и ярка за онези, които планират промени или се опитват да приложат това, за което отдавна са мислили. Звездите ви обещават светъл и интересен период, за да подобрите както делата си, така и отношенията. По време на този транзит, дълбоките разговори с другите, срещите с приятели и кратките забавни пътувания ще ви дадат усещане за удовлетвореност. Особено ще имате добри отношения с братя и сестри, съседи и колеги. Ако има някакви конфликти, лесно ще ги разрешите, като говорите за проблема. С дипломатичност ще можете да постигнете целите си.

ТелецТелец (22.04 – 21.05)

Не разчитайте на бърз успех тази седмица – нещата ще се развиват по-бавно, отколкото очаквате. Ще имате иновативни и необичайни идеи, идеали и мечти. Не пропускайте шанса си за успех - има вероятност да ви бъде предложено това, към което се стремите от дълго време. Ще копнеете за комфорт, лукс и материална сигурност. Ще закупите много нови неща. Автоматично ще бъдете привлечени от хора, които ще ви накарат да се чувствате в безопасност, ще ви дадат повече самочувствие и ще имат същите ценности като вашите.

БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)

Седмицата ще бъде от полза за тези, които са доста общителни и отворени за промени в личния живот и контактите си. Ще искате да угодите на себе си и на хората около вас. Ще имате желание да се поглезите физически и да подобрите външния си вид. Благодарение на вашия уникален чар, вие ще се разбирате добре с другите. Може да изживеете и романтични моменти с партньора си. Ако сте необвързани е възможно да срещнете нов партньор. Очакват ви интересни събития, така че не оставайте в сянка. Тази седмица има повишен риск от алергии или кожни заболявания. Пазете се от силното слънце.

РакРак (22.06 – 21.07)

Звездите ще ви помогнат да се справите с трудностите и препятствията. Ще влагате повече енергия в работата си. Ще започнете да мислите за своите амбиции и ще се опитате да намерите начини да постигнете целите си. Във всеки случай ще подходите активно към всички предстоящи предизвикателства. Може да започнете да мислите за промяна на професията си или да започнете собствен бизнес. По-малко критикувайте, защото това ще доведе до нежелани конфликти. Може да имате тайна любовна връзка или тайно да се влюбите в някого.

ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)

Седмица ще ви донесе положителни впечатления и емоции, ако се съсредоточите не само върху работата си, но и върху личния си живот, комуникацията с другите. Избягвайте конфликтите и се старайте да не се претоварвате психически и емоционално. Това е благоприятен период за участие в групови дейности. Ще се чувствате чудесно особено с хора, с които имате общи увлечения и интереси. Може дори да почувствате желанието да се занимавате с благотворителни дейности, да станете доброволец или да организирате някаква полезна групова дейност.

ДеваДева (23.08 – 22.09)

Благоприятна седмица, за да завършите работата, която сте започнали - този път ще успеете, ако сте активни и проявите повече търпение и издръжливост от обикновено. Лесно можете да се справите с всички трудности, ако сте решителни и активни. Може да срещнете някой, който ще ви помогне професионално - да ви препоръча на нова позиция, да ви запознае с важни хора или който ще даде нова насока на вашата кариера. Можете също така да се влюбите в някой, когото възприемате като авторитет или в някой, който е значително по-възрастен от вас.

ВезниВезни (23.09 – 22.10)

Ще се държите по-отговорно и ще започнете да мислите какво искате да постигнете. Има вероятност да поискате повишение в работата, да потърсите по-добри възможности за кариера или да започнете да мислите за стартиране на собствен бизнес. Тази седмица ще трябва да променяте решенията си повече от веднъж или да действате при напълно нови обстоятелства. Добра седмица за физическа активност, стига да е с мярка. Не е изключено да изпитате чувство на неудовлетвореност във връзка с отношенията си. Старайте се да избегнете излишните конфликти с партньора си. Компромисите са много важни.

СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)

Успешна седмица в много отношения, особено в любовта. Ще се чувствате много по-млади и изпълнени с енергия и жизненост. Ще бъдете привлечени от хората с нещо загадъчно в тях. В отношенията с другите, някои от вас ще използват ласкателство, за да получат това, което искат. Не се поддавайте на ревността - всичко ще се окаже напълно различно от това, което сте мислили. Тези, които все още търсят своето щастие, трябва по-често да отварят очите си на четири. Ще прекарате чудесно, ако сега отидете на почивка.

СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)

Благоприятен период от време, за да разрешите проблеми, с които не сте се справяли преди. Настройте се положително – само така лесно можете да постигнете целите си, ако проявите характер и се движите напред с постоянство и упоритост. Много неща ще зависят от вашата активност, търпение и постоянство. В романтичните отношения ще бъдете по-чувствителни от всякога. Ще имате повишена сексуална нужда. Вие и вашият партньор ще се чувствате много добре заедно. Ще предпочетете да прекарвате време само двамата, отколкото да излизате с приятели.

КозирогКозирог (22.12 – 20.01)

Седмицата обещава да бъде успешна за тези, които са активни и мотивирани, които не са свикнали да седят безделно. Необходимо е да проявите повече инициативност, упоритост и постоянство. Ще има хармония на работното ви място! Взаимоотношенията ви с колегите ще се подобрят и ще присъства приятелска атмосфера на работа. Възможно е шефът ви да ви даде повишение или увеличение на заплатата. Ще бъдете по-фокусирани върху подобряването на вашето здраве и начин на живот.

ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)

Не чакайте бързо разрешаване на труден проблем и проявете повече търпение. Ще копнеете за романтика, независимо дали в реалния живот или чрез гледане на романтични филми. На първо място ще искате да се чувствате в безопасност, защото ще бъдете по-чувствителни от обикновено. В края на седмицата новини и неочаквани срещи вероятно ще ви донесат много приятни преживявания и емоции. Възможно е също така да се почувствате привлечени едновременно към двама души, което ще ви накара да се почувствате малко странно.

РибиРиби (20.02 – 20.03)

Позволете си да сте мързеливи, почивайте и се опитайте да пиете повече течности - това ще ви помогне да се справите с трудностите и да натрупате сили за нови постижения. Масажите, умерената физическа активност и посещението на бани, сауни и басейн тази седмица ще бъдат много полезни. Звездите ви съветват да се съсредоточите върху романтичната страна на живота си и да се опитвате да се насладите на любовта, общуването или просто да отворите сърцето си за романтиката. Бъдете мили и нежни - вероятно вашият любим човек се нуждае от вашето внимание и грижи повече, отколкото си мислите.


 Контакти: 0885 408 779 

 
Банер

От галерията