Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

от 2 август до 9 август 2020

ОвенОвен (21.03 – 21.04)

Успешна и хармонична седмица, в която ще имате подкрепата на Слънцето, Венера и Марс. Желанието ви да се забавлявате и стремежът към удоволствия ще се засили. Като цяло късметът ви ще се увеличи. Творчески проекти, както и социални събития, забавления в свободното време ще бъдат успешни. Все още има болезнена точка тези дни. Меркурий се среща с Марс и Плутон в критичен аспект. Тази енергия може да предизвика трудности и гняв. Бъдете внимателни. Много е важно да заемете собствената позиция. Работете върху важните за вас неща, без значение какво мислят другите или как ви преценяват.

ТелецТелец (22.04 – 21.05)

Енергията, която получавате от планетите ви прави енергични и убедителни. Венера няма да ви изостави със своето покровителство. Може би пътят ви е покрит с рози, но трябва да имате предвид, че някои от тях може да се окажат с тръни. Фокусът на вниманието ви ще е насочен главно към вашето семейство, домашните дела и въпроси, свързани с дома или собствеността като цяло. Подкрепата на близките ще допринесе за вашия личен успех. Доверете се на интуицията си и не слушайте съвети от хората около вас. Това може да ви спести някои сериозни пропуски и грешки в бъдеще. Таен почитател - представител на противоположния пол ще прояви признаци на внимание.

БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)

Преминавате през много положително развитие по отношение на самореализацията си. Нищо не пречи на вашия професионален успех. Чувствайте се свободни да се справите с малко по-трудните проекти! Потокът от информация и идеи ще се засили. Правете правилните изводи от всяка ситуация и не повтаряйте грешките си. Може да ви бъде предложена лидерска позиция в група, колектив, обществена организация. Съдбата ще облагодетелства онези Близнаци, които са активни и останат верни на своите идеали. Общуването е качество, което ще ви донесе успех.

РакРак (22.06 – 21.07)

Очаква ви една енергична седмица, в която може да постигнете много. Имате сериозната подкрепа на Уран и Нептун. Слънцето се движи през вашия 2-ри слънчев дом на парите и заработките, поради което материалните интереси излизат на преден план. Парите ще ви бъдат приоритет. Някои ще се замислят за смяна на нова работа или търсене на допълнителни източници на доходи. С Меркурий във вашия знак много от вратите са отворени за вас, дори да се наложи да почукате на една или друга врата малко по-трудно, все още се отварят големи възможности.

ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)

Когато Слънцето и Марс се позиционират толкова благоприятно, светът е буквално отворен за вас. Сега става въпрос за обмен на идеи, среща с други хора и други възможности. Възползвайте се от положителния потенциал на този период, демонстрирайте своята сила и решителност, работете по-ефективно и проявете щедрост към другите. Всичко това ще ви помогне да постигнете лесно личните си цели и да привлечете тези, които искате да впечатлите. Разбира се, любовта също играе основна роля в настоящия момент. Привличате към себе си хората, които харесвате и желаете.

ДеваДева (23.08 – 22.09)

Имате страхотни предпоставки за една силна седмица. Но квадратурата на вашият управител Меркурий с Марс също не бива да се подценява. С този аспект сте склонни да „стъпите” в нещо, каквото не трябва. Някои ще предпочитат при всяка възможност уединението. Засилва се вашата чувствителност. Може да се появи желание за благотворителни действия. Можете да започнете профилактично лечение или член на вашето семейство да изпитва затруднения в работата или със здравето. Възможно е да станете жертва на интригите на тайни врагове, насочени към подкопаване на доброто ви име.

ВезниВезни (23.09 – 22.10)

Тази седмица Слънцето и Венера ще работят във ваша полза. Вашите перспективи са много добри. Това включва и любовта. Свободните представители на знака трябва да държат очите си отворени. Двойките преоткриват общи интереси. Ще създадете нови приятелства, както и ще се радвате на старите. Ще проявите щедрост и готовност да помагате на другите. На хоризонта ви може да се появи привлекателен човек, който ще покаже признаци на внимание към вашата особа. Трябва да сте по-внимателни с паричните средства. Няма да има конкретни проблеми с парите, но е възможно да искате да направите скъпа покупка и това да разклати бюджета ви

СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)

Слънцето в знак Лъв е в квадратура към вашия знак, затова понякога не ви е лесно да прецените кое е добро за вас и кое не. Понякога се преуморявате. Тази седмица има висок риск да прекалите отново със себе си. Вашата самоувереност и сила на волята ще бъдат подложени на изпитание. Възможно е да възникнат трудности, свързани с вашите родители, шефове или други хора, свързани с властта. Проблемите се създават най-вече от вашето поведение и отношение към вашите отговорности. Прекарвайте повече време с половинките си, търсете общи интереси и се занимавайте с нещо заедно.

СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)

Слънцето и Марс чудесно ви стимулират и проправят пътя за вас през седмицата. Ще се чувствате изпълнени със сила и енергия. Положителната енергия се пренася и във вашите проекти, планове и резултати в професионален успех. Възможни са контакти с интересни хора. Не трябва да се доверявате на съветите на човек, който очевидно се опитва да спечели вашето доверие. Не се опитвайте да прикривате лошото си настроение, а да се отървете от причините, които са го причинили. Вашите неразположения са малки и мимолетни, така че не се притеснявайте за тях! Просто трябва да си починете малко, да се успокоите.

КозирогКозирог (22.12 – 20.01)

За съжаление Меркурий е в напрегнат аспект към вашия знак и предстои да се срещне в квадратура с Марс. Това означава, че няма да получите подкрепа в решаващи моменти и някои неща ще се объркат. Просто бъдете подготвени и не очаквайте твърде много. Може да изпитвате постоянен стрес, постоянно да трябва да преодолявате нещо, да се борите за нещо. Въпреки това ще бъдете решителни и изпълнени с воля да се справите с трудностите. Пренебрегването на работните ви задължения може да ви донесе различни видове проблеми. В четвъртък проявете повече старание. Внезапно могат да пламнат чувства, да се появят нови запознанства, стремеж към забавление, неочаквани решения, флирт - всичко това може да се случи неочаквано. Сексуалният потенциал също се увеличава.

ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)

През тази седмица Марс не само укрепва самочувствието ви, но и физическата ви сила. Буди огромна амбиция, което ви отвежда голяма крачка напред и накрая малко по-близо до дадената цел. Просто имате наистина добри звезди сега. Но това не трябва да е причина да сте безразсъдни. Има и подводни камъни, които ще трябва да заобикаляте предпазливо. Много е вероятно да влезете в открит конфликт и конфронтация с партньора си. Могат да се случат внезапни и неочаквани неща, затова бъдете много внимателни, също така, когато пътувате, тъй като са възможни транспортни проблеми, аварии.

РибиРиби (20.02 – 20.03)

Тази седмица Нептун, вашата управляваща планета, е на ваше разположение. Той среща Меркурий в тригон и Юпитер в секстил (именно с него той ви приближава към чудесата на живота). Във вторник ще се чувствате особено романтично, ще привличате погледите на околните. Шефовете ще оценят работата ви, възможно е да получите бонуси и не е задължително да са само материални. Въпреки това, звездите препоръчват през този период да не се претоварвате и да си позволявате да се отпускате по-често. Възможно е да имате притеснения относно работата си или здравето – вашето собствено, на домашен любимец или на член на семейството. Упражнения, чист въздух и здравословен сън - това са „трите кита“, които ще ви помогнат да поддържате добро здраве при всякакви условия! Не се разстройвайте заради дреболии, гледайте на живота с повече оптимизъм.


 Контакти: 0885 408 779 

 

От галерията