Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

от 18 август до 25 август 2020

 

ОвенОвен (21.03 – 21.04)

Вашата активност ще бъде на максимално ниво! Мнозина от вас ще се опитат да повлияят в достатъчна степен на събитията, случващи се около вас и да извлекат максимума от тях за себе си. Нужно е да запазите самообладание и да проявите максимална сила и търпение. Всякакви препятствия можете да преодолеете, ако проявите емоционално спокойствие и постоянство. Отпуснете се повече и правете приятни неща. В личните отношения може да има недоразумения поради натовареността ви. Ще трябва да правите компромиси. Обърнете внимание на здравето.

ТелецТелец (22.04 – 21.05)

Тази седмица ще бъде много успешна за вас, особено във всички онези области на живота и делата, където трябва да бъдете активни и постоянни. Не губете времето си за дреболии - фокусирайте се върху основната си дейност и задачи. Настроението ще е променливо. Внимателно следете какво слагате в устата си, иначе съществува риск от натрупване на излишни килограми. Възможно е да има временно затишие във финансовия поток към джоба ви. Краят на седмицата е подходящ момент спокойно да подредите мислите и чувствата си.

БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)

Седмицата може да е напрегната за някои от вас. Старайте се да избягвате напрегнати и конфликтни ситуации. Много е важно да намерите начини да се отпуснете, да излезете от емоционалното напрежение. Хороскопът ви за тази седмица препоръчват повече разходки, медитация, ароматерапия, творчески занимания. Ако мислите да развиете съществуващите взаимоотношения, да ги изведете на ново, по-трайно и сериозно ниво (например да мислите за съвместен живот или да имате деца), тогава тази седмица е най-подходящото време за подобни решения.

РакРак (22.06 – 21.07)

Тази седмица трябва да "разтоварите" нервната система. Спрете да се тормозите над всяка дреболия, не вярвайте на слуховете и клюките, а също и не се притеснявайте за това, което е само във вашата фантазия. Покровителството на Луната ще придаде на този зодиакален знак необичаен чар, на който ще бъде невъзможно да се устои. Сами ще забележите, че броят на феновете ви започва да нараства. Ще има много шансове да се забавлявате добре. Мнозина ще се почувстват готови за нови летни приключения и флиртове.

ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)

През последният летен месец е много по-правилно да забравите за работата (доколкото е възможно) и удобно да се излегнете на плажа, да мечтаете за нещо, да флиртувате със сладки непознати, наслаждавайки се на спокойствие и блаженство. Това е само един груб сценарий какво трябва да се направи, за да се предпазите от стрес. Тази седмица е подходяща за любовни реформи и експерименти със стила. В личната сфера всичко е гладко - вашият чар и царствената корона на главата ви заслепяват не по-лошо от златото и привличат феновете като магнит.

ДеваДева (23.08 – 22.09)

Ще имате изключително успешна седмица. Вашият енергиен потенциал ще бъде много висок, което ще ви позволи да работите неуморно и да не се чувствате особено уморени. Освен за работа, ще отделите много вътрешна сила и топлина за премахване на разногласията в рамките на вашата любовна двойка. Ще разберете, че прекомерната гордост е основната пречка за вашето щастие и тогава ще направите първата крачка към примирението със своя значим другар/ка. Време е за ваканция и да си починете от проблеми и притеснения. Отивайки на кратко пътуване, не забравяйте да проверите техническото състояние на личния си транспорт.

ВезниВезни (23.09 – 22.10)

Тази седмица обещава да ви зарадва с поредица от приятни събития и срещи. Ще усетите прилив на енергия и ще се почувствате в страхотна форма. Очарователни сте и желани от своите почитатели. По-възрастните Везни не трябва да пренебрегват съветите на лекарите и да отказват да използват предписаните лекарства. Сега трябва да общувате по-често с приятели, семейството и интересни хора. Но да стоите зад четири стени през лятото е нездравословно. Имате подкрепата на Слънцето и Меркурий.

СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)

Тази седмица ще се занимавате с подреждането на личното си жизнено пространство. Промените идват в живота ви и те могат доста силно да засегнат целия ви живот в абсолютно всяка област. За някои тези промени ще бъдат положителни, но за други - не много. Можете да наречете този период от живота възмездие за греховете или награда за заслуги. Нуждаете се от повече сън и не трябва да се отказвате от почивка. Най-добрият вид релакс за вас ще бъде пътуване из страната, разходка из живописни места, среща с приятели или четене на литература, което създава положително настроение.

СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)

За вас тази седмица ще премине с бързи темпове. Трябва да правите много неща едновременно. Ще трябва да решите доста труден въпрос, свързан със семейните дела. Ще имате шанс да постигнете значителен напредък, просто трябва да изберете правилната посока. Излезте извън града през уикенда да си починете. И никаква работа! Най-много, което можете да си позволите, е да окачите хамак или да се излежавате на шезлонг. Ако все още не сте ходили на почивка, отправете се към морето.

КозирогКозирог (22.12 – 20.01)

Козирозите няма да са много активни тази седмица. Марс и Плутон се срещат в квадратура. Чувствате се претоварени и постоянно провокирани. По-добре си поемете дълбоко въздух, преди да изпускате гнева си. Материалните трудности вероятно ще възникнат в резултат на големи непланирани разходи. Това не е подходящият момент за пазаруване, тъй като много покупки могат да се окажат некачествени или малотрайни. Ще се почувствате малко тъжни, че скоро ще отмине лятото и поради тази причина ще решите да се възползвате напълно от последните дни на августовската жега.

ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)

Тази седмица ще бъде свързана с много енергична дейност, която ще ви донесе голяма полза, но в същото време ще ви умори значително. Външните обстоятелства също могат да възпрепятстват реализирането на вашите идеи, така че е по-добре да не планирате важни неща за този момент. Има смисъл да влагате всичките си усилия във въпроси, от които зависи домашният уют и комфорт. Дори и да имате сериозни разногласия с партньора си, тези дни се опитайте да се въздържате от критики и изясняване на отношения. Лятото е в разгара си - точно като жаждата на Водолей за приключения

РибиРиби (20.02 – 20.03)

Отделете време, за да премахнете дребните несъвършенства на ежедневието и тогава спокойствието и хармонията ще се установят до вас. Тази седмица ще донесе много положителни преживявания. Ако вече сте в дългосрочна връзка, имате всички шансове да се насладите на пълна идилия. Преживявате хармонични времена в партньорството си. Ако сте готови да отворите сърцето си за ново чувство, бъдете сигурни, че до вас ще се появи спиращ дъха човек. Романтичното настроение ще завладее ума и сърцето. Наслаждавайте се!

 Контакти: 0885 408 779

 
Банер

От галерията