Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

от 26 август до 2 септември 2020

ОвенОвен (21.03 – 21.04)

Някои от по-напористите от вас ще проявят склонност да дават съвети на хората, да решават кой е прав и кой грешен, да давате свои присъди, като същевременно не разбирате напълно въпроса и понякога действате съвсем спонтанно. Естествено никой няма да оцени и приеме подобен подход и следователно конфликтите могат да бъдат сериозно изострени, ще има неразбиране отвън, а в някои случаи дори ще се стигне до открита борба. Това не е подходящият момент за справяне с бизнес или лични проблеми, което не означава, че изобщо не може да се направи нищо, можете да си направите изводи за себе си.

ТелецТелец (22.04 – 21.05)

Някои предизвикателни аспекти ви носят повишена нервност на работното място, трудни споразумения, кратки срокове и административни проблеми. Но много скоро ще можете да установите контрол и след това да решавате нещата едно по едно. Плановете ви няма да се развиват с темпото, което очаквате, но това не означава, че трябва да се откажете от тях. Не пропускайте нито една възможност да работите, да печелите, да се докажете и да излезете на преден план. Тялото ви е под напрежение и ако не искате да се сблъскате с по-сериозни здравословни проблеми този месец или по-късно - трябва да намерите време за почивка.

БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)

В началото на седмицата може да се появи изолиране от ваша страна и нежелание да общувате с други хора - не бива да се борите с това, напротив, това е благоприятен момент за грижа за себе си, подреждане на вашите мисли и чувства, на желанията и мечтите ви. До средата на седмицата това състояние ще премине от само себе си и вие ще можете да изградите доста конкретни цели пред себе си и уверено да започнете да се движите по пътя на постигането им. Може да имате труден избор, различни примамливи оферти и ще бъде трудно да решите от какво наистина се нуждаете.

РакРак (22.06 – 21.07)

Трудна, но ползотворна седмица. Някои Раци може да решат, че е време да начертаят линията пред себе си и да продължат напред. Съветът е да не бързате с крайните решения и да оставяте време за преценка. Период, в който трябва да се грижите повече за себе си и здравето си. Звездите ще ви зарадват с подаръци, победи, бонуси, добри покупки. Не се отказвайте от нищо, приемайте всички подаръци с благодарност и усмивка. Някои двойки могат да вдигнат връзката си на по-високо ниво, да решат да се оженят, да живеят заедно. Проблемът е при онези другите, нестабилни връзки, които ще преминат през доста остри тръни ... не само през август, но и през следващите месеци.

ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)

Първата половина на седмицата е много благоприятна за семейни дела, за укрепване на отношенията, както и за планиране на бъдещето ви, постигане на общо споразумение за последващите действия. През втората половина на периода трябва да сте активни и авторитетни, за да не пропуснете шанса да подобрите живота си, както и да разрешите натрупаните проблеми. Лъвовете все повече осъзнават себе си и своите желания и все по-малко приемат ограниченията (поне те ги възприемат като ограничения) и натиска от страна на партньорите си. Проблеми със съня поради твърде малко почивка.

ДеваДева (23.08 – 22.09)

Седмицата ще започне със странното усещане за несигурност. Изобщо няма да сте наясно какво да очаквате и как да продължите, как да направите правилния избор. Вашето здраве и психика са чувствителни. Девите в отношенията и браковете ще имат пред себе си понякога скучна, понякога нервна седмица. Най-добре би било да отидете на почивка, за да се възстановите и да се оживите както физически, така и психически. Ако сте все още сами, чрез приятели или социални мрежи (където сте активни), лесно можете да срещнете бъдещия си партньор. Въпреки че връзката ще бъде много емоционална и вдъхновяваща за вас от самото начало, може да съществува някаква форма на пречка.

ВезниВезни (23.09 – 22.10)

Във вашето поле на дома и семейството има ретрограден Сатурн, в областта на партньорството Марс - две планети, които са в напрегнат аспект една с друга и които по никакъв начин не могат да улеснят живота ви, независимо дали става дума за брак и семейство или за емоционална връзка. Партньорът ви вероятно ще бъде зает с работа и лични проблеми, също като вас - така че ще има известно увеличаване на нервността, напрежението, неразбиране. Тези, които са свободни - излизайте, прекарвайте време с хората, които наистина ви обичат. Няма да казваме, че нямате шанс за нещо емоционално, но колкото бързо започне, толкова бързо може да приключи. Проблеми с кръвното налягане, стомаха, хормонален дисбаланс, хронична умора.

СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)

Венера, която представлява вашите партньори е в знака Рак, така че със сигурност ще сте в хармонични отношения с партньора си през по-голямата част от този период. Въпросът е обаче колко свободни ще бъдете лично, защото поемането на задължения ще е огромно - така че е възможно въпреки добрата воля на любимия човек и вашата - просто да нямате достатъчно време един за друг. Това може да доведе до разногласия, проблеми с комуникацията и дистанциране. За някои това ще бъде дори дистанционно общуване, докато за други може да доведе до физическа раздяла - партньорът може да пътува или да отиде на почивка ... без вас.

СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)

Връзката с емоционалния ви партньор ще започне да се подобрява. Възможно е вашият любим човек и вие да отидете на почивка заедно, да промените обстановката, може би да прекарате повече моменти заедно в по-спокойна атмосфера от преди. По-късно сякаш оптимизмът и на двамата ще „отшуми“ и реалността, ежедневието отново ще бъдат на първо място. Особено ще се "борите" заради финансови проблеми, но и заради недоразумения и липса на разбиране в общуването. Не се опитвайте да "печелите" пари за една нощ - било чрез рисковани ходове или чрез инвестиране в нещо, защото е възможно да загубите. Опитайте се да се организирате по-добре и се справите с това, което имате.

КозирогКозирог (22.12 – 20.01)

Тази седмица ще бъде свързана с много активна дейност, която ще ви донесе голяма полза, но в същото време ще ви умори значително. Много често хората около вас ще тестват сякаш вашето търпение - не се поддавайте на провокации и най-вече не вземайте импулсивни решения. Проблемите с гръбначния стълб, коленете, стомаха ще бъдат повече или по-малко активни при мнозина. Особено тези, които имат хронични проблеми, трябва също да обърнат внимание. Тези, които са в брачни съюзи ще имат особено напрегнати отношения. Също така недоразумения с бизнес партньори и сътрудници ще бъдат на фокус.

ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)

Средата на седмицата е особено благоприятна за енергична дейност, тогава ще бъдете пълни с енергия. По-добре е да отделите края на периода за анализ на минали събития и планиране на по-нататъшни действия. Ще трябва да се приспособите към променящите се обстоятелства, изоставяйки предварително съставените планове. Ударният темп, с който работите и който продължава с вас от месеци, оставя последствия под формата на умора, стрес и малко по-слаб имунитет. Намерете достатъчно място за почивка, релакс, физическа активност. Семейните ви неприятности (проблеми) няма да бъдат решени сами и следователно ще трябва да търсите начини за успешното им преодоляване.

РибиРиби (20.02 – 20.03)

Борбата с обстоятелствата ще ви изтощи, можете да изразходвате всичките си сили за това и няма да получите резултат. Стресът може да повлияе на вашето здраве и да ви донесе дискомфорт, затова вземете необходимите мерки. В дома си ще влезете в ролята на реформатор и ще предприемете някои изменения. Връзката ви с любимия човек ще се успокои и стабилизира през следващите дни, въпреки че това не означава, че ще минете без случайни нервни моменти. При свободните Риби има шанс за ново запознанство, което да се развие и да донесе на някои от вас започване на нова любовна история.


 Контакти: 0885 408 779 

 
Банер

От галерията